Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

„INSAJDER“-ПОПОВИЋ:ПРИОРИТЕТ НС РС И ВЛАДЕ МОРА БИТИ ЕКОНОМИЈА И ПОСАО ЗА...

9 Јул, 2019

Приоритет свих посланика из скупштинске већине и свих министара у Влади РС је да уложе све своје снаге како би дошло до јачања наше економије и пораста запошљавања! Обећали смо то нашим грађанима прије избора и, што се Демократског народног савеза тиче, учинићемо све да заиста тако и буде, да живот обичног човјека у Српској буде квалитетнији - каже у данашњем (9.7.2019.) интервјуу за „Insajder“ Ђорђе Поповић, народни посланик у НС РС и однедавно један од потпредсједника ДНС-а.

 

INSAJDER: Шта за Вас значи избор за једног од потпредсједника партије која је годинама један од носилаца власти у Републици Српској?
ПОПОВИЋ: То схватам као награду за мој остварени рад и остварени резултат на општим изборима на подручју Семберије И Мајевице. Али, ово је и награда и за све моје сараднике без којих тај сјајан резултат који смо остварили не би могао бити остварен. Наравно, ова функција је и обавеза за још жешћи и напорнији рад. Једноставно, наш народ нас је на протеклим изборима наградио својим гласовима јер смо, заиста, настојали да будемо што ближе обичном човјеку, да му помогнемо да му животни стандард буде бар мало бољи.

 

INSAJDER: Аналитичари процјењују да је већ увелико кренула кампања за локалне изборе који ће се одржати наредне године. Да ли је већ почео рад на терену?
ПОПОВИЋ: За нас у ДНС никад нема паузе, јер ако желите да је народ уз вас онда ви морате бити уз њега током цијеле године. На локалним изборима морамо потврдити  резултате општих избора, али и да идемо корак даље. Домаћински однос према буџету, спречавање беспотребног расипања новца грађана, повећања брига за ближње и здраву животну средину, уз даноноћну борбу за нове инвестиције и нова радна мјеста биће нешто чему ћемо ми у  ДНС-у стремити и у наредној кампањи.

 

INSAJDER: Звучи примамљиво то што говорите. Али, шта кажу грађани од којих зависите, има ли нових чланова у вашој евиденцији…
ПОПОВИЋ: Добијамо нову снагу нове младе људе. Они ће бити снага за јачање унутрашње стабилности ДНС, али и снага која ће нам у будућности обезбиједити нове гласове. Истраживања јавног мњења кажу да нам је рејтинг  малтене исти као и уочи избора. Ако смо на прошлим изборима освојили 100.000 гласова што је био сјајан резулатат убијеђен сам да ћемо на наредним "пребацити стоју", што би било заиста феноменално! Имамо и најквалитетнији клуб посланика у Парламенту Српске и то ће, такође, бити у будућности један од разлога који ће  привући обичног човјека да буде уз ДНС.
 

ДНС и ПУП: Заједнички наступ на изборима у Бањалуци и Брчком...

Партија уједињених пензионера наступиће на...

19 Јун, 2024
Нешић: Бећировић Својом мржњом и отровом који сије штету на...

''Волио бих да Денис Бећировић нађе реченицу у...

10 Јун, 2024
Избори у Србији показали да народ жели јединство и напредак...

Демократски народни савез честитао је Српској...

3 Јун, 2024
НЕШИЋ: Када гажење права постане правило, отпор постаје обав...

''Уставни суд БиХ наставља праксу кршења Устава...

31 Мај, 2024
Нешић: Није успио покушај стигматизације српског народа...

Чињеница да већина земаља чланица Уједињених...

23 Мај, 2024
Нешић: Нисам увриједио жртве злочина у Сребреници...

Нисам ја увриједио жртве злочина у Сребреници,...

23 Мај, 2024
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!