Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

У ГРАДСКИМ И ОПШТИНСКИМ ОДБОРИМА ДНС-а ОБИЉЕЖЕН ДАНА ЖЕНА

10 Март, 2019

Поводом међународног дана жена, Организације жене ДНС у бројним градским и општинсмим одборима су  организовале прославу овога празника.

 

Свечано је било у  Градској организацији жена ДНС-а  Бањалука, Приједор и Источно Сарајево, Регионалном одбору ДНС-а Бијељина, Општинској  организацији жена ДНС Козарска Дубица, ГО ДНС Добој, Модричи, Љубињу...

 

Градска организација ДНС-а Бањалука прославила је заједно са чланицама из других Општинских одбора ове регије празник на којем је био присутан велики број гостију.

 

Присутним се обратио предсједник ГО ДНС  Бањалука Милан Радовић који је истакао како ће Организација жена и убудуће имати велику подршку Градског одбора ДНС-а Бања Лука, те да ће и даље бити један од важних фактора у раду Градске организације.

 

Организације жена ДНС-а Приједор обиљежила је празник жена у хотелу „Приједор“.

 

Предсједница Организације жена ДНС Приједор  Славица Поповић  је прочитала честитку предсједника ДНС-а Марка Павића поводом Дана жена и пожељела свим присутним пуно здравља, среће и успјеха како у своје  тако и у име предсједника Павића. Честиткама се придружио и  предсједник ГО ДНС-а Миленко Ђаковић рекавши да је Демократски народни савез доказивао и показује да су жене један од најснажнијих стубова ДНС-а.

 

Обиљежавању овог празника у Приједору су присуствовали и посланици у НС РС Душко Ивић и Мирко Совиљ, генерални секретар ДНС-а Драгутин Родић, те чланови Предсједништва ГО и многобројни гости.

 

Предсједник Регионалног одбора ДНС-а Романија , посланик у Представничком дому ПС БиХ Ненад Нешић на прослави Дана жена у Источном Сарајеву пожелио је свим присутним чланицама пуно здравља, среће и успјеха.

 

„Градска организације жена ДНС-а Источно  Сарајево својим радом показује да су жене важан фактор и снага Демократског народног савеза Романије“, истакао је Нешић.

 

Регионални одбор ДНС-а Бијељина организовао је заједничку прославу Дана жена за чланице  Организација жена  ДНС-а ове Регије.

 

Демократски народни савез у Козарској Дубици организовао је синоћ (9.3.2019.) прославу међународног дана жена - 8. марта, којој је присуствао велики број чланица. 

 

Окупљене  даме најприје је  поздравила предсједница Општинског одбора жена ДНС-а  Козарска Дубица Тања Тулековић која је рекла да се у овој партији посвећује велика пажња женама.

 

„Жена као стуб домаћинства и породице  све више је присутна у свим сферама живота па тако и у политици. Ми се морамо похвалити да је у нашем општинском одбору све више жена,и све више жена које су на одговорним функцијама“, истакла је Тулековићева додајући да се ДНС Козарска Дубица поноси великим бројем чланица које заузимају једну трећину од укупог броја чланова Општинског одбора“,прецизирала је Тулековићева.

 

Предсједник Општинског одбора ДНС-а Дарко Бањац је честитајући свим Дубичанкама 8.март , пожелио да им сваки дан буде испуњен пажњом као за 8.март и дане око овог празника.

 

„ДНС Козарска Дубица, по први пут организује прославу Дана жена и можемо да обећамо женама из ове партије те свима онима који желе да нам се придруже, да ће то сада прећи у традицију,и да ћемо 8.март на овај начин обиљежавати и убудуће“,нагласио је Бањац и додао да на прослави присуствује око 250 чланица .

 

„Сви кажу да жена држи три ћошка куће, ја мислим да жена држи сва четири ћошка куће. Жене су веома заступљене у ДНС-у,од 11 наших функционера пет су жене. У послу су   много одговорније и прецизније ,тешки су преговарачи и другачије гледају на друштво и рјешавање проблема у друштву “ ,изјавио је Бањац.

 

Прославу Дана жена организовали су и Општински одбори ДНС-а Модрича, Добој и Љубиње.
 

НЕШИЋ: НИЈЕ ШМИТУ СТАЛО ДО БИХ НЕГО ДО ДОБРЕ ПЛАТЕ...

''Кристијан Шмит је постао проблем ЕУ и почео се...

19 Март, 2024
НЕШИЋ: УСТАВ ЈЕ СИМБОЛ ВЕЛИЧИНЕ, ИСТОРИЈЕ И ЈЕДИНСТВА СРПСКО...

Тридесет и двије године Устава Републике Српске...

28 Фебруар, 2024
Нешић: Не тражи од страног грађанина да намеће закон...

Драги Вукане, не тражи се од страног грађанина...

22 Фебруар, 2024
Нешић са амбасадором Француске

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић састао се...

22 Фебруар, 2024
Нешић: Суђење Додику - најбољи доказ да БиХ није суверена зе...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић оцијенио је да је...

5 Фебруар, 2024
НЕШИЋ: Наметање је политика нестанка БиХ а договор је полити...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић истакао је да није...

25 Јануар, 2024
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!