Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

„INSAJDER“ИНТЕРВЈУ -ПАВИЋ: ОПЕТ ИМАМО КОРЕКТНЕ ОДНОСЕ СА СНСД!

28 Јануар, 2019

Лидер ДНС, Марко Павић, у данашњем (28.01.2019.) интервјуу за „Insajder“  најављује нова кадровска појачања у ДНС-у и његово додатно јачање, коментарише односе са СНСД, говори о формирању власти на нивоу БиХ...

 

На питање шта за ДНС значи прелазак  „Слободе“ у ДНС, односно повратак три одборника из Скупштине града Бањалука, предвођени Будимиром Балабаном, Павић каже да је прелазак Балабана, Шибаревића и Јаћимовића у Демократски народни савез на једној страни потврда континуитета у раду и принципијелности у раду ДНС-а а са друге стране, да они који су радили на разбијању Демократског народног савеза виде да  је то ојачало ДНС.

 

„Демократски народни савез је заиста био под једном пресијом, под притиском, али ми смо то издржали и сада те пресије више нема. Неке ствари између СНСД-а и ДНС-а су сада разјашњене. Сада је очигледно, а нама је то било јасно и онда, да није било разлога да се ДНС сатанизује, јер су то све биле жеље појединаца који су на тај начин хтјели остварити неке своје циљеве и који су у ту игру хтјели увући и СНСД“, рекао је Павић. 

 

Павић истиче да ће се за десетак дана имати тачне податке колико је чланства процентуално прешло у ДЕМОС, а колико је остало вјерно ДНС-у, додајући да у Демократском народном савезу нема разлога да бригу. „Нас је напустио један број функционера који се препао за своја радна мјеста када је видио како иду смјене кадрова ДНС-а, онда су под пресијом, пријетњама силом, отказом, уцјенама и слично морали прихватити да напуштају нашу партију” рекао је Павић.

 

Коментаришући тренутне активности у Градском одбору ДНС-а Бањалука, Павић очекује да ће Бањалука бити најјачи Градски одбор и да ће своју снагу показати на локалним изборима.

 

Комплетан интервју може се погледати на линку, у рубрици Press cliping!
 

НЕНАД НЕШИЋ: НИКАДА НЕЋЕМО ЗАБОРАВИТИ 24. МАРТ 1999...

НАТО је на данашњи дан прије 24 године почео...

24 Март, 2023
Нешић у Бриселу са Ленарчићем и Аџићем...

Службе заштите и спасавања у Босни и Херцеговини...

23 Март, 2023
Нешић у Бриселу: Разговарао са комесаром ЕУ за сусједство и ...

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић је радну...

23 Март, 2023
Ненад Нешић за "Аваз": Тражим једно, радити по закону...

На нама је да осигурамо добру комуникацију и...

22 Март, 2023
Нешић: Тренутно нема елемената који би угрозили безбједносну...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

21 Март, 2023
ДУБРАВАЦ: Захвалан сам ДНС Брчко на посвећености и пожртвова...

Посланик Демократског народног савеза у Народној...

20 Март, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!