Алеја Светог Саве 20 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

„INSAJDER“ИНТЕРВЈУ -ПАВИЋ: ОПЕТ ИМАМО КОРЕКТНЕ ОДНОСЕ СА СНСД!

28 Јануар, 2019

Лидер ДНС, Марко Павић, у данашњем (28.01.2019.) интервјуу за „Insajder“  најављује нова кадровска појачања у ДНС-у и његово додатно јачање, коментарише односе са СНСД, говори о формирању власти на нивоу БиХ...

 

На питање шта за ДНС значи прелазак  „Слободе“ у ДНС, односно повратак три одборника из Скупштине града Бањалука, предвођени Будимиром Балабаном, Павић каже да је прелазак Балабана, Шибаревића и Јаћимовића у Демократски народни савез на једној страни потврда континуитета у раду и принципијелности у раду ДНС-а а са друге стране, да они који су радили на разбијању Демократског народног савеза виде да  је то ојачало ДНС.

 

„Демократски народни савез је заиста био под једном пресијом, под притиском, али ми смо то издржали и сада те пресије више нема. Неке ствари између СНСД-а и ДНС-а су сада разјашњене. Сада је очигледно, а нама је то било јасно и онда, да није било разлога да се ДНС сатанизује, јер су то све биле жеље појединаца који су на тај начин хтјели остварити неке своје циљеве и који су у ту игру хтјели увући и СНСД“, рекао је Павић. 

 

Павић истиче да ће се за десетак дана имати тачне податке колико је чланства процентуално прешло у ДЕМОС, а колико је остало вјерно ДНС-у, додајући да у Демократском народном савезу нема разлога да бригу. „Нас је напустио један број функционера који се препао за своја радна мјеста када је видио како иду смјене кадрова ДНС-а, онда су под пресијом, пријетњама силом, отказом, уцјенама и слично морали прихватити да напуштају нашу партију” рекао је Павић.

 

Коментаришући тренутне активности у Градском одбору ДНС-а Бањалука, Павић очекује да ће Бањалука бити најјачи Градски одбор и да ће своју снагу показати на локалним изборима.

 

Комплетан интервју може се погледати на линку, у рубрици Press cliping!
 

ДНС ОШТРА ЛУКА-БАЊАЦ: ЈЕДИНСТВЕНИ У ПОЛИТИЦИ ДНС-а...

Потпредсједник ДНС-а Дарко Бањац и генерални...

15 Фебруар, 2019
РЕШИЋ: ЗНАТНО БРЖЕ ДО ЈЕДИНСТВЕНОГ МАТИЧНОГ БРОЈА НОВОРОЂЕНО...

На данашњој (14.02.2019.) конференцији за...

14 Фебруар, 2019
„НЕЗАВИСНЕ НОВИНЕ“-РЕШИЋ: ДЕЛЕГАЦИЈА ЕУ НЕЋЕ ДА ПРИЧА С НАМА...

Министар управе и локалне самоуправе Републике...

14 Фебруар, 2019
БАЊАЛУКА-ТРНИНИЋ: НАСТАВЉА СЕ ИЗГРАДЊА КАРГО ОБЈЕКТА, ОВЕ ГО...

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Неђо...

13 Фебруар, 2019
БАЊАЛУКА-РЕШИЋ: СРПСКА ОПРЕДИЈЕЉЕНА ДА НАСТАВИ РЕФОРМУ ЈАВНЕ...

Република Српска је опредијељена да настави...

13 Фебруар, 2019
НЕМА МАСОВНОГ ПРЕЛАСКА ЧЛАНОВА У ДЕМОС...

Демократски народни савез оштро одбацује данашње...

12 Фебруар, 2019
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља се * су обавезна!