Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

„INSAJDER“ИНТЕРВЈУ -ПАВИЋ: ОПЕТ ИМАМО КОРЕКТНЕ ОДНОСЕ СА СНСД!

28 Јануар, 2019

Лидер ДНС, Марко Павић, у данашњем (28.01.2019.) интервјуу за „Insajder“  најављује нова кадровска појачања у ДНС-у и његово додатно јачање, коментарише односе са СНСД, говори о формирању власти на нивоу БиХ...

 

На питање шта за ДНС значи прелазак  „Слободе“ у ДНС, односно повратак три одборника из Скупштине града Бањалука, предвођени Будимиром Балабаном, Павић каже да је прелазак Балабана, Шибаревића и Јаћимовића у Демократски народни савез на једној страни потврда континуитета у раду и принципијелности у раду ДНС-а а са друге стране, да они који су радили на разбијању Демократског народног савеза виде да  је то ојачало ДНС.

 

„Демократски народни савез је заиста био под једном пресијом, под притиском, али ми смо то издржали и сада те пресије више нема. Неке ствари између СНСД-а и ДНС-а су сада разјашњене. Сада је очигледно, а нама је то било јасно и онда, да није било разлога да се ДНС сатанизује, јер су то све биле жеље појединаца који су на тај начин хтјели остварити неке своје циљеве и који су у ту игру хтјели увући и СНСД“, рекао је Павић. 

 

Павић истиче да ће се за десетак дана имати тачне податке колико је чланства процентуално прешло у ДЕМОС, а колико је остало вјерно ДНС-у, додајући да у Демократском народном савезу нема разлога да бригу. „Нас је напустио један број функционера који се препао за своја радна мјеста када је видио како иду смјене кадрова ДНС-а, онда су под пресијом, пријетњама силом, отказом, уцјенама и слично морали прихватити да напуштају нашу партију” рекао је Павић.

 

Коментаришући тренутне активности у Градском одбору ДНС-а Бањалука, Павић очекује да ће Бањалука бити најјачи Градски одбор и да ће своју снагу показати на локалним изборима.

 

Комплетан интервју може се погледати на линку, у рубрици Press cliping!
 

НЕШИЋ: ДРИНУ НЕ МОГУ ЗАМУТИТИ - ОНА ЈЕ БОЈА СРПСКЕ ТРОБОЈКЕ...

Усвајање Декларације о заштити националних и...

3 Јул, 2024
Нешић: Подршка Србији, тероризам је напад на сигурност свих ...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

29 Јун, 2024
ДНС и ПУП: Заједнички наступ на изборима у Бањалуци и Брчком...

Партија уједињених пензионера наступиће на...

19 Јун, 2024
Нешић: Бећировић Својом мржњом и отровом који сије штету на...

''Волио бих да Денис Бећировић нађе реченицу у...

10 Јун, 2024
Избори у Србији показали да народ жели јединство и напредак...

Демократски народни савез честитао је Српској...

3 Јун, 2024
НЕШИЋ: Када гажење права постане правило, отпор постаје обав...

''Уставни суд БиХ наставља праксу кршења Устава...

31 Мај, 2024
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!