Алеја Светог Саве 20 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

„INSAJDER“-ПАВИЋ: ИЗМИШЉЕНО ПИСМО ИЗМИШЉЕНИХ ЧЛАНОВА ДНС-а

20 Децембар, 2018

На адресу предсједника ДНС-а Марка Павића,  није стигло било какво писмо наводно незадовољних чланова приједорског ДНС-а, међу којима се, опет наводно, налазе и поједини високи страначки функционери и чланови Главног одбора ДНС-а.

 

Након што су поједини медији данас објавили "писмо 24 члана приједорског ДНС-а Марку Павићу" у којем се од лидера ДНС-а, како се наводи, тражи да се "помири са Недељком Чубриловићем и ријеши прелетача", лидер ДНС-а Марко Павић за „Insajder“ каже да се ту ради о најобичнијим измишљотинама.

 

„Нисам добио било какво писмо "24 члана приједорског ДНС-а", нити је у страначке просторије дошла било каква слична преписка. Тај текст, који је објављен на појединим порталима, представља најобичнију лаж и измишљотину. С обзиром да су људи који су искључени из страначког чланства или су пак сами отишли из ДНС-а формирали нову странку, био би ред да ДНС коначно оставе на миру и да се почну бавити својим проблемима“, рекао је Павић.

 

Он додаје и то да су аутори измишљеног писма требали да наведу име и презиме макар једног од наводно 24 члана приједорског ДНС-а који су, како тврде, потписали тај фамозни захтјев.

 

„Они у цијелом Приједору не могу да нађу 24 члана странке који би стали иза такве измишљотине, а камоли неке од високих страначких функционера или чланова Главног одбора ДНС-а“, каже Павић.

 

У наведеном измишљеном писму које су објавили поједини медији, између осталог се тврди да су 24 члана приједорског ДНС-а, "међу којима су и чланови Главног одбора те странке, Градског одбора и функционери ДНС", упутили писмо предсједнику ДНС-а Марку Павићу у којем од њега траже да се "помири са Недељком Чубриловићем, Споменком Стевановић, Споменком Стојановићем и другим истакнутим члановима", а да се "ријеши Ненада Нешића, Ђорђа Поповића, Радовића, Бањца, Јарића, Тадића".

 

На крају те измишљене вијести чак се наводи да су 24 члана приједорског ДНС-а фамозно писмо лично потписали, иако се у тој урнебесној измишљотини нигдје не наводи име ни једног јединог потписника.
 

ТРНИНИЋ: НАДАМО СЕ ШТО СКОРИЈЕМ ПОЧЕТКУ ИЗГРАДЊЕ ГРАНИЧНОГ П...

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Неђо...

18 Јануар, 2019
„ОСЛОБОЂЕЊЕ“- МИЛЕНКО ЂАКОВИЋ: РАЗНЕ ГРУПЕ УЗЕЛЕ СУ МЈЕСТА Д...

„По изборним резулататима ДНС је...

18 Јануар, 2019
МИНИСТАРКА РЕШИЋ: ОВЕ ГОДИНЕ ИЗРАДА СТРАТЕГИЈЕ ЗА НАЦИОНАЛНЕ...

Министар управе и локалне самоуправе Републике...

16 Јануар, 2019
ДНС ГРАДИШКА: СВЕЧАНОСТ У ЧАСТ ДОБРИХ ИЗБОРНИХ РЕЗУЛТАТА...

Демократски народни савез Градишка, организовао...

12 Јануар, 2019
ЗВОРНИК: ГРАДСКИ ОДБОР ПДП-а КОЛЕКТИВНО ПРИСТУПИО ДНС-у...

Градски одбор Партије демократског прогреса...

11 Јануар, 2019
ПРЕДСТАВНИЧКИ ДОМ–НЕШИЋ: ПОДРШКА СНСД-овом СТАВУ ДА БУДЕ ОДГ...

Посланик ДНС-а у Представничком дому...

11 Јануар, 2019
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља се * су обавезна!