Алеја Светог Саве 20 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ПОВЈЕРЕНИШТВО ДНС ЧЕЛИНАЦ: НИЈЕ НАС НАПУСТИЛA ВЕЋИНА ЧЛАНОВА ВЕЋ МАЊИНА

19 Децембар, 2018

Општински одбор ДНС-а Челинац напустио је донедавни предсједник ДНС-а Челинац, предсједница Организације жена, предсједник Организације младих ДНС-а Челинац и око 23 одсто чланова Општинског одбора, каже се у саопштењу Повјереништва ДНС-а Челинац. Овим демантују вијести појединих медија и портала, који су објавили како је ДНС Челинац напустила већина чланства,  уз тврдњу да су све ове информације нетачне.

 

Истина је да је предсједник ОО ДНС Челинац  сазвао проширену сједницу Општинског одбора, на којој је присуствовало 19 чланова од укупно 39 чланова. Иако је у дискусијама преовладавало мишљење да нити има формално-правне основе нити било какавог утемељења, предсједавајући сједнице је предложио да се гласа о томе „ко ће напустити“ ОО ДНС Челинац.

 

Резултат гласања је био такав да се 11 присутних изјаснило да напушта ДНС, један члан се изјаснио да не жели активно учешће у нити једној политичкој партији и 10 се није изјашњавало, јер су чланови ДНС-а. Од шест одборника, клуб ДНС-а су напустила три, а три одборника су чланови ДНС-а. 

 

ДНС у Челинцу са огромном енергијом и снагом, наставља свој рад на управо установљеним и прокламованим принципима за које је 100.000 грађана Републике Српске, дало подршку ДНС-у, на Општим изборима 2018. године.

 

Циљ нам је да истинским и преданим радом, вратимо повјерење које нам је дало 2 000 гласача, односно заслужимо повјерење и 3 300 гласача колико је наш кандидат за начелника освојио на Локалним изборима 2016. године.

 

Повјереништво ДНС Челинац увјерено је путем напуштања ДНС-а неће поћи више од десетак одсто чланова,  људи се јављају и потврђују своје чланство и приврженост ДНС-у, изражавају подршку нама који смо остали досљедни политици ДНС-а.  

 

Досадашњим колегама који су напустили странку желимо све најбоље у личном и породичном смислу, а политички пут су сами себи одредили, каже се у саопштењу Повјереништва ДНС-а за Челинац. 
 

ТРНИНИЋ: НАДАМО СЕ ШТО СКОРИЈЕМ ПОЧЕТКУ ИЗГРАДЊЕ ГРАНИЧНОГ П...

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Неђо...

18 Јануар, 2019
„ОСЛОБОЂЕЊЕ“- МИЛЕНКО ЂАКОВИЋ: РАЗНЕ ГРУПЕ УЗЕЛЕ СУ МЈЕСТА Д...

„По изборним резулататима ДНС је...

18 Јануар, 2019
МИНИСТАРКА РЕШИЋ: ОВЕ ГОДИНЕ ИЗРАДА СТРАТЕГИЈЕ ЗА НАЦИОНАЛНЕ...

Министар управе и локалне самоуправе Републике...

16 Јануар, 2019
ДНС ГРАДИШКА: СВЕЧАНОСТ У ЧАСТ ДОБРИХ ИЗБОРНИХ РЕЗУЛТАТА...

Демократски народни савез Градишка, организовао...

12 Јануар, 2019
ЗВОРНИК: ГРАДСКИ ОДБОР ПДП-а КОЛЕКТИВНО ПРИСТУПИО ДНС-у...

Градски одбор Партије демократског прогреса...

11 Јануар, 2019
ПРЕДСТАВНИЧКИ ДОМ–НЕШИЋ: ПОДРШКА СНСД-овом СТАВУ ДА БУДЕ ОДГ...

Посланик ДНС-а у Представничком дому...

11 Јануар, 2019
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља се * су обавезна!