Алеја Светог Саве 20 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

"ПУЛС " БН ТВ-РАДОВИЋ: НИСАМ „МАНГУП“

13 Децембар, 2018

Коалициони капацитет ДНС-а је данас мањи, дијели се мањи дио изборног колача, што није згодна позиција, изјавио је у вечерашњој (13.12.2018.) емисији „Пулс“ БН ТВ потпредсједник ДНС-а Милан Радовић, који је истакао да није „мангуп“  него да га је јавност тако перципирала.

 

„Лидер ДНС-а је често изјављивао да је коалиција СНСД-ДНС-СП најдуговјечнија, а основа предизборног коалиционог споразума била је изборни резултат. У то вријеме, појавила се и Уједињена Српска, а ДНС и СП нису хтјели да уступе свој дио колача“ , каже Радовић.

 

„Оно што је значајно је да је ДНС требало да добије преко 20 посто укупних функција које се расподјељују у власти, по кључу на основу кога је настао коалициони споразум“, истакао је Радовић.

 

На констатацију да се његово име често спомињало у улози премијера Републике Српске и на питање  да ли је то резултат раскола са Чубриловићем, Радовић је одговорио да није имао подршку Градског одбора у Бањалуци.

 

„Ја сам био шести на листи, трећи је био господин Ћопић. У току избора је природна утакмица између нас ко ће да освоји колико гласова. Није природно да ја не добијем подршку као кандидат ДНС-а и да се утиче на предсједнике одбора да се мени не даје глас“ одговорио је Радовић.

 

Он је такође рекао да је за њега  политика интерес, те да  се некада морају доносити одлуке које за јавност нису логичне. Најавио је да ће, како је и обећао у предизборној кампањи имати канцеларију у којој ће моћи разговорати са грађанима, чути њихове проблеме и сугестије.

 

"ДНС има свој пут, настављамо даље са новом енергијом и ка новом циљу.Полако ћемо се реорганизовати, послије свега што се издешавало и припремати странку за локалне изборе" поручио је Радовић.
 

ТРНИНИЋ: НАДАМО СЕ ШТО СКОРИЈЕМ ПОЧЕТКУ ИЗГРАДЊЕ ГРАНИЧНОГ П...

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Неђо...

18 Јануар, 2019
„ОСЛОБОЂЕЊЕ“- МИЛЕНКО ЂАКОВИЋ: РАЗНЕ ГРУПЕ УЗЕЛЕ СУ МЈЕСТА Д...

„По изборним резулататима ДНС је...

18 Јануар, 2019
МИНИСТАРКА РЕШИЋ: ОВЕ ГОДИНЕ ИЗРАДА СТРАТЕГИЈЕ ЗА НАЦИОНАЛНЕ...

Министар управе и локалне самоуправе Републике...

16 Јануар, 2019
ДНС ГРАДИШКА: СВЕЧАНОСТ У ЧАСТ ДОБРИХ ИЗБОРНИХ РЕЗУЛТАТА...

Демократски народни савез Градишка, организовао...

12 Јануар, 2019
ЗВОРНИК: ГРАДСКИ ОДБОР ПДП-а КОЛЕКТИВНО ПРИСТУПИО ДНС-у...

Градски одбор Партије демократског прогреса...

11 Јануар, 2019
ПРЕДСТАВНИЧКИ ДОМ–НЕШИЋ: ПОДРШКА СНСД-овом СТАВУ ДА БУДЕ ОДГ...

Посланик ДНС-а у Представничком дому...

11 Јануар, 2019
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља се * су обавезна!