Алеја Светог Саве 20 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ОРГАНИЗАЦИЈА МЛАДИХ ДНС-а БАЊА ЛУКА: БИЋЕМО НАЈБОЉА ПАРТИЈСКА ОРГАНИЗАЦИЈА!

7 Децембар, 2018

У Бањалуци је синоћ (06.12.2018.) одржан састанак Радне групе која ће у наредном периоду радити на консолидацији Градске организације ДНС-а у Бањој Луци, као и на провођењу избора у Организацији младих.

 

Састанку је присуствовао Боривој Обрадовић, предсједник републичке Организације младих ДНС-а и члан Повјереништва Градске организације ДНС-а у Бањој Луци. Обрадовић је своје колеге упознао са предстојећим активностима у циљу реализације одлука Предсједништва странке и Повјереништва за Бању Луку.

 

Он је истакао да Организација младих није само простор за окупљање и активности младих, већ и један од  стубова странке чија је мисија да буде носилац здравих и конструктивних идеја, али и нових лица на политичкој сцени Републике Српске.

 

„Задовољство ми је вечерас бити са вама, младима ДНС-а, и свједочити са каквом одлучношћу, оптимизмом и енергијом желите да градимо нашу Организацију. Са постојећим тимом, али и са новим младим људима који су препознали политички значај ДНС-а и показали велику заинтересованост да нам се придруже, увјерен сам да ћемо бити и остати један од незаобилазних фактора када је ријеч о Бањој Луци, али и читавој Републици Српској. Хвала вам на вашој неизмјерној снази и подршци“, закључио је Обрадовић.

 

Радној групи се обратила и Маја Јовановић, чланица Повјереништва ДНС-а за Бању Луку, истичући да је политика ДНС-а политика досљедности, конструктивних идеја и конкретног рада, те да је поносна што се млади ДНС-а не баве негативним темама које појединци желе да наметну у медијском простору Српске.

 

„Ми смо снажан и побједнички тим, досљедни смо ономе што смо говорили у свим претходним предизборним кампањама. Сваки проблем са којим смо се суочили, посматрали смо и посматраћемо као изазов.  Сигурна сам да ћемо успјешно превазићи тренутни изазов из којег ћемо изаћи јачи и сложнији“, додала је Јовановићева.

 

Закључак са овог састанка, којег су сви присутни громогласно потврдили, јесте да људи који су спремни да истрпе притисак оних који немају добре намјере, те остану досљедни себи и својој организацији, не треба да стрепе за будућност. Такође, млади ДНС-а су поручили и то да ће на најбољи могући начин искористити прилику новог почетка која им је пружена, те да ће сада иницијатива и другачије мишљење бити највеће вриједности нове омладинске организације.

 

Све активности у вези са изборима у градској Организацији младих, требало би да буду проведене до краја ове године.

 

„Бићемо најбоља партијска организација“, јединствено и гласно је поручено из Бање Луке.
 

ТРНИНИЋ: НАДАМО СЕ ШТО СКОРИЈЕМ ПОЧЕТКУ ИЗГРАДЊЕ ГРАНИЧНОГ П...

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Неђо...

18 Јануар, 2019
„ОСЛОБОЂЕЊЕ“- МИЛЕНКО ЂАКОВИЋ: РАЗНЕ ГРУПЕ УЗЕЛЕ СУ МЈЕСТА Д...

„По изборним резулататима ДНС је...

18 Јануар, 2019
МИНИСТАРКА РЕШИЋ: ОВЕ ГОДИНЕ ИЗРАДА СТРАТЕГИЈЕ ЗА НАЦИОНАЛНЕ...

Министар управе и локалне самоуправе Републике...

16 Јануар, 2019
ДНС ГРАДИШКА: СВЕЧАНОСТ У ЧАСТ ДОБРИХ ИЗБОРНИХ РЕЗУЛТАТА...

Демократски народни савез Градишка, организовао...

12 Јануар, 2019
ЗВОРНИК: ГРАДСКИ ОДБОР ПДП-а КОЛЕКТИВНО ПРИСТУПИО ДНС-у...

Градски одбор Партије демократског прогреса...

11 Јануар, 2019
ПРЕДСТАВНИЧКИ ДОМ–НЕШИЋ: ПОДРШКА СНСД-овом СТАВУ ДА БУДЕ ОДГ...

Посланик ДНС-а у Представничком дому...

11 Јануар, 2019
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља се * су обавезна!