Алеја Светог Саве 20 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

КОЗАРСКА ДУБИЦА-МИТРОВДАН-БАЊАЦ: ПРОМОВИСАТИ ЈЕДИНСТВО И СЛОГУ

9 Новембар, 2018

Потпредсједник ДНС-а Дарко Бањац изјавио је јуче (08.11.2018.) у Козарској Дубици да ће ДНС промовисати слогу и јединство и да ће то показати и у наредном периоду, при формирању власти у Републици Српској и БиХ.

 

Бањац је на обиљежавању Митровдана - крсне славе ДНС-а, нагласио да је ДНС на општим изборима освојио историјски резултат - готово 100.000 гласова на нивоу Републике Српске и остварио зацртани циљ од 12 народних посланика. 

 

"Драго нам је и што су заједнички кандидати за предсједника Републике и српског члана Предсједништва БиХ такође прошли, тако да можемо рећи да смо континуитет рада оставили иза себе, али и да нас тај континуитет чека и у наредном периоду", рекао је он. 

 

Бањац, предсједник Општинског одбора ДНС-а у Козарској Дубици, рекао је новинарима да је задовољан изборним резултатом и оним што је ДНС учинио за Козарску Дубицу. 

 

Он је навео да је остварен исти постотак гласова, али да ће бити промјена у оквиру општинског одбора и у организацији саме странке у Козарској Дубици. 

 

Бањац је истакао да ДНС ове године у Козарској Дубици крсну славу обиљежава на другачији начин, те да се умјесто организације славског ручка, слава пославља у просторијама странке, са члановима општинског одбора, функционерима и одборницима. 

 

"Средства која смо планирали за један такав ручак, у износу од 2.000-2.500 КМ утрошићемо на куповину дрва за гријање Дневног центра који у нашој општини дјелује у оквиру Центра за социјални рад и који окупља дјецу са посебним потребама", рекао је Бањац. 

 

Он је истакао да ће ДНС тако радити и у наредном периоду, да неће стати зато што су прошли избори, већ ће радити још више, а да је на грађанима да ли ће то у будућности препознати. 

 

"У протекле три године уложено је више од 18 милиона КМ, мијења се столарија на објекту ОШ `Вук Караџић`, завршава се реконструкција објеката ОШ `Мајка Кнежопољка` у Међувођу и Кнежици, а биће ускоро довршено и најављено асфалтирање путева", прецизирао је Бањац. 

 

Он је додао да планирани пројекти неће бити заустављени, јер је концепт ДНС-а да се ради сваке године и најавио да ће се наредне године градити регионални пут Козарска Дубица-Мраковица и још неколико битних пројеката за Козарску Дубицу и њене грађане.
 

ДНС ОШТРА ЛУКА-БАЊАЦ: ЈЕДИНСТВЕНИ У ПОЛИТИЦИ ДНС-а...

Потпредсједник ДНС-а Дарко Бањац и генерални...

15 Фебруар, 2019
РЕШИЋ: ЗНАТНО БРЖЕ ДО ЈЕДИНСТВЕНОГ МАТИЧНОГ БРОЈА НОВОРОЂЕНО...

На данашњој (14.02.2019.) конференцији за...

14 Фебруар, 2019
„НЕЗАВИСНЕ НОВИНЕ“-РЕШИЋ: ДЕЛЕГАЦИЈА ЕУ НЕЋЕ ДА ПРИЧА С НАМА...

Министар управе и локалне самоуправе Републике...

14 Фебруар, 2019
БАЊАЛУКА-ТРНИНИЋ: НАСТАВЉА СЕ ИЗГРАДЊА КАРГО ОБЈЕКТА, ОВЕ ГО...

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Неђо...

13 Фебруар, 2019
БАЊАЛУКА-РЕШИЋ: СРПСКА ОПРЕДИЈЕЉЕНА ДА НАСТАВИ РЕФОРМУ ЈАВНЕ...

Република Српска је опредијељена да настави...

13 Фебруар, 2019
НЕМА МАСОВНОГ ПРЕЛАСКА ЧЛАНОВА У ДЕМОС...

Демократски народни савез оштро одбацује данашње...

12 Фебруар, 2019
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља се * су обавезна!