Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ФОЧА-ЧУБРИЛОВИЋ: МИ СМО СТРАНКА СПОРАЗУМИЈЕВАЊА И КОМПРОМИСА ЗА БОЉЕ СУТРА

5 Октобар, 2018

Замјеник предсједника ДНС-а Недељко Чубриловић истакао је на завршној трибини ове странке у Фочи да је ДНС странка саборности, споразумијевања и компромиса за боље сутра.

 

"Мислимо да је то пут и Републике Српске и БиХ без свађа и немира, јер нам је на овом простору доста свађа, а имамо и међународне потписане споразуме које треба поштовати и коначно овај народ треба да крене напријед", рекао је Чубриловић. 
Он је нагласио да у ДНС-у нема људи који подлијежу притисцима. "Ни због новца, ни због ратне прошлости, ни због било које функције која се нуди или обећава. Таквих међу нама нема", рекао је Чубриловић. 

 

Чубриловић каже да није тачно да су све политичке партије исте, те да је ДНС једина политичка опција која никада није гласала за пренос надлежности са Српске на ниво БиХ. 

 

Носилац листе ДНС-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице девет Споменко Стојановић из Фоче истакао је да је Српској потребна стабилизација политичких прилика, те навео да су се завађени политички блокови удаљили од економских питања која су кључ свих проблема. 

 

"У нашем програму је акценат на економији, јер, уколико је дигнемо на већи ниво, отворићемо могућности за запослење наших грађана и зауставити одлазак младих. Од Вишеграда до Требиња имамо велике природне ресурсе и уколико се на квалитетан начин њима управља може се обезбиједити већи ниво запослености, а ми ћемо се трудити да у свакој породици мора радити бар један члан", рекао је Стојановић. 

 

Кандидат за посланика у Парламенту БиХ из Изборне јединице три Срђан Драшковић из Фоче рекао је да ће се, уколико добије повјерење бирача, посебно залагати за развој путне инфраструктуре, која је на подручју општине Фоча у лошем стању, те да је регионални пут Фоча-Челебићи један од првих праваца који ће се реконструисати на инцијативу ове странке. 

 

"Приоритет су и правци Брод-Шћепан Поље и Брод-Тјентиште, јер привредног и туристичког развоја нема без добрих и безбједних путева", поручио је Драшковић. 
На трибини су говорила и преостала два кандидата ове странке из Фоче за парламент Српске Драгица Ковач и Весна Бодирога.
 

НЕНАД НЕШИЋ: НИКАДА НЕЋЕМО ЗАБОРАВИТИ 24. МАРТ 1999...

НАТО је на данашњи дан прије 24 године почео...

24 Март, 2023
Нешић у Бриселу са Ленарчићем и Аџићем...

Службе заштите и спасавања у Босни и Херцеговини...

23 Март, 2023
Нешић у Бриселу: Разговарао са комесаром ЕУ за сусједство и ...

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић је радну...

23 Март, 2023
Ненад Нешић за "Аваз": Тражим једно, радити по закону...

На нама је да осигурамо добру комуникацију и...

22 Март, 2023
Нешић: Тренутно нема елемената који би угрозили безбједносну...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

21 Март, 2023
ДУБРАВАЦ: Захвалан сам ДНС Брчко на посвећености и пожртвова...

Посланик Демократског народног савеза у Народној...

20 Март, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!