Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ПРИЈЕДОР-УРИЈЕ-ПАВИЋ: ДНС РАДИ ДОСТОЈАНСТВЕНО!

4 Октобар, 2018

Марко Павић, предсједник ДНС-а, вечерас (4.10.2018.) је на предизборном скупу  у приједорском насељу Урије рекао да је  за непуних мјесец дана обишао РС и да му је било задовољство видјети снагу и енергију ДНС-а. Зато и очекује најбољи резултат за ДНС, рекао је Павић.

 

„Судбина је хтјела да ово буде завршни скуп и ми смо за сутра завршну трибину отказали због препорука МУП-а“ најавио је Павић и истакао да ће ДНС  полагати рачуне само грађанима и да ће само заједно  градити Приједор.

 

„ Идуће трибине нећемо држати на отвореном већ у новој дворани. Овде ћемо имати кружни ток. ДНС је странка која никог не клевеће, не свађа се. Ови људи овде никог не блате. ДНС ради достојанствено. Ми гледамо у будућност“ рекао је лидер ДНС-а вечерас на Уријама и подсјетио на одлуке ДНС-а из прошлости, због којих се поноси јер је увијек радио на добробит Републике Српске и њеног народа.

 

ДНС, рекао је Павић жели да оспособи економију, да се људи запошљавају, да млади не одлазе. На томе ДНС  гради будућност, оцјенио је Павић. Он је истакао да је циљ странке створити један регионални центар јер се, у Европи повезују регије а не државе.

 

„Ви знате да смо ми у коалицији. Знате како гласи наш слоган и остајемо му вјерни. Када подржите наше кандидате за НС РС и Парламент БиХ то значи много, јер се РС брани у Сарајеву. Када све ово остваримо онда ћемо имати премијера и ред је да ова регија имам предсједника Владе и да испунимо све што смо планирали“ рекао је Павић, изражавајући задовољство што се предизборна кампања ДНС-а завршава на Уријама и зато их је позвао да свој глас дају Демократском народном савезу.

 

Душко Ивић, носилац листе кандидата за НС РС вечерас је на Уријама рекао да му је срце пуно јер се на предизборном скупу одазвао велики број грађана. „Овако се подржава ДНС, странка града Приједора. Сада имамо историјску шансу, историјску могућност да формирамо власт и зато нам је треба ваша подршка. Ових дана трају сукоби између двије партије, ти сукоби су прешли све мјере и ту нема помирења“ рекао је Ивић додајући да је једина промјена да ДНС формира власт. 

 

Једини ДНС може да донесе политички мир у Републици Српској, оцјенио је Ивић а такав мир доноси многе пројекте и развој. Подсјетио је и на раније, важне одлуке ДНС-а које су ишле у корист Српске и навео да ће ДНС у наредне четири године радити многе инфрастрктурне пројекте.

 

„Ми желимо да градимо за све Приједорчане. Ови кандидати су дјеца овога града, они су га стварали, одбранили. И ко може да развија овај град боље од ових кандидата“ запитао се Ивић и позвао грађане да изађу у недјељу на изборе и свој глас повјере кандидатима ДНС-а на обје листе.

 

„Нећу дуго говорити, ово је финиш кампање, захвалан сам грађанима на подршци. Снага једне политике, у овом случају  ДНС-а је грађена 18 година и доказала је како једна политика може да се развија са народом“, рекао је вечерас Драгутин Родић, носилац листе за Представничким дом ПС БиХ, подсјетивши на важне одредбе програма ДНС-а, међу мојима су  јаке локалне заједнице, развој економије, развој и очување Републике Српске .

 

„Морамо сачувати Републику Српску у БиХ.Треба да имамо одговорне људе у четири институције које ће да бране интересе Српске.Овдје могу обећати да, ако будем изабран за посланика на нивоу БиХ да ћу водити рачуна о човјеку, појединцу, о локалној заједници и нећу доносити одлуке ако се не договорим са вама и ДНС-ом. Политика ДНС-а је одговорна, аргументована и са циљем“ поручио је Родић.

 

Мирко Совиљ, кандидат за НС РС је вечерас рекао да је ДНС странка будућности и да странка за политику Републике Српске има јасан одговор а то је истина, одговорност и реални пројекти. „Одговорност је у свим нашим функцијама. ДНС се залаже за бројне реформе. ДНС не може прихватити чињеницу да поред нашег богатства имамо сиромашно друштво. Очекујем и вјерујем да ћете на дан избора бирати најбоље за свој народ. Зато гласајте за ДНС“ позвао је своје суграђане Совиљ.

 

Слађана Радаковић, кандидат за НС РС је истакла да присутни не дозволе да њихиова судбина буде у рукама људи који неће да брину о њима. „Изађите на изборе и надам се да ћете нам дати подршку како би могли да заједно стварамо бољу будућност. Само заједно можемо ићи напријед“ поручила је Радаковићева.

 

Славица Поповић, кандидат за НС РС обраћајући се присутнима истакла да се као мајка и љекар  обавезује да  брине о традиционалним породичним вриједностима. „Најбоља социјална политика је она која даје резултате и економнска политика која даје услове да млади оснивају породице“ рекла је Поповићева и позвала грађане овог приједорског насеља  да седмог октобра бирају способне и успјешне људе, да изађу на изборе и свој глас дају кандидатима ДНС-а.

 

Симоболичним пуштањем бијелих голубова, предсједник Павић и носиоци листа за НС РС и Представничким дом БиХ, са вечерашње трибине ДНС-а на Уријама, послали су поруку мира.
 

Нешић: Бошњачки политичари заустављају БиХ на европском путу...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

6 Децембар, 2023
Нешић: Алтернатива нерегуларној миграцији не може бити претв...

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић у Бриселу...

28 Новембар, 2023
Предсједник ДНС-а Ненад Нешић честитао је свим грађанима Реп...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић честитао је свим...

21 Новембар, 2023
Конференција за медије

Демократски народни савез ће у сриједу...

14 Новембар, 2023
Нешић у званичној посјети Републици Словенији...

Министар безбједности Босне и Херцеговине Ненад...

8 Новембар, 2023
Градска организација ДНС Градишка одржала ванредну изборну С...

Славко Мекињић једногласно је изабран за новог...

8 Новембар, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!