Алеја Светог Саве 20 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ДНС ПРИЈЕДОР-ЉУБИЈА: ФОКУС ПОЛИТИКЕ ДНС ПОКРЕТАЊЕ РУДАРСКЕ ПРОИЗВОДЊЕ

3 Октобар, 2018

Драгутин Родић, носилац листе кандидата ДНС-а за Представнички дом ПС БиХ рекао је вечерас (03.10.2018.)  да је Љубија  увијек била интересантна средина и да фокус локалне политике и политике ДНС-а јесте да помогнемо мјештанима Љубије да боље живе и да учинимо живот сретним.

 

„ДНС-у је потребна додатна снага да би све пројекте могао реализовати које има за наше Мјесне заједнице“, рекао је Родић, додајући да очекује од ових избора да ће постићи добар резултат који ће нам омогућити јачу снагу на нивоу Републике Српске и БиХ, а да многе пројекте које смо планирали ангажујемо на те нивое и да на извјестан  начин растеретимо локални буџет.

 

„Демократски народни савез и град Приједор настоје да око приватизације РЖР Љубија постигну одређене договоре, а тај договор има само један циљ а то је да запослимо људе и на тај начин можемо да подигнемо Љубију и да буде као некад“, истакао је Родић.

 

Носилац листе за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици  један Душко Ивић је истакао вечерас  на трибини у Љубији да је тема продаје РЖР Љубије у протекле четири године на засједању сједница Народне скупштини  РС била често на дневном реду.

 

”ДНС  у новом сазиву Народне скупштине ће учинити све да покрене РЖР Љубију.  Потребно је пронаћи једног доброг стратешког партнера који ће помоћи да се Љубији врати онај сјај који је некад имала”, нагласио је Ивић.

 

Предсједник Градске организације ДНС-а Приједор Миленко Ђаковић изјавио је вечерас у Љубији да је то један од простора који има многе потешкоће и због гашења рудника Љубија и безуспјешног покретања рударске производње. Уз све покушаје ДНС није рјешио проблем покретање и запослења становника Љубије,а искрено се надамо се да ћемо рјешити овај проблем.

 

”ДНС пред крај кампање можемо констатовати да смо задовољни и посјетом трибинама и енергијом коју смо осјетили и са сигурношћу можемо тврдити да очекујемо значајно побољшање резултата ”, изјавио је Ђаковић 

 

Кандидат за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице један Славица Поповић је изјавила је да је неопходно у Љубији удахнути један нови живот, покретање рударске производње и на тај начин би створили услове за запошљавање људи на овом подручју.

 

”ДНС је до сад радио  у складу са својим могућностима, а то је запослење младих људи у различитим установама унутар нашег града, а све у циљу да задржимо људе на овом подручју. Основали смо једну породичну амбуланту са лабораторијском дијагностиком у просторија Дома здравља у Љубији”, изјавила је Поповићева.

 

Дијана Шобот, кандидат за посланика у Народној скупштини Републике Српске је у свом обраћању нагласила да ДНС у кампању за сљедеће изборе излази са слоганом „Одговорно“:

 

„ДНС је странка која је одговорно бирала своје кандидате, који су спремни да одговорно преузму све активности и послове у институцијама Републике Српске  и БиХ, одговорно штитећи интересе грађана и интересе Републике Српске“ , казала је Шобот.
 

КОТОРВАРОШКИ ДНС НИКАД ЈАЧИ!

Општински одбор ДНС-а Котор Варош одржао је јуче...

15 Децембар, 2018
"ПУЛС " БН ТВ-РАДОВИЋ: НИСАМ „МАНГУП“...

Коалициони капацитет ДНС-а је данас мањи, дијели...

13 Децембар, 2018
ПОВЈЕРЕНИШТВО ДНС-а БАЊА ЛУКА: СТРАТЕШКИ ЦИЉ - ЧВРШЋЕ ВЕЗЕ ...

Повјереништво ДНС-а за Бању Луку одржало је синоћ...

13 Децембар, 2018
ПОТПИСАН УГОВОР О КОНЦЕСИЈИ ЗА ИЗГРАДЊУ АУТО-ПУТА БАЊАЛУКА П...

Неђо Трнинић, министар саобраћаја и веза РС, и...

13 Децембар, 2018
ПОВЈЕРЕНИШТВО ДНС-а БИЈЕЉИНА: УСКОРО САСТАНЦИ ЧЛАНСТВА У НОВ...

Повјереништво Градског одбора ДНС-а Бијељина...

13 Децембар, 2018
ПОВЈЕРЕНИШТВО ДНС-а БАЊАЛУКА: НАСТАВЉАМО СА ПРЕДАНИМ РАДОМ И...

Повјереништво ДНС-а за Бању Луку одржало је синоћ...

12 Децембар, 2018
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља се * су обавезна!