Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ДНС БРОД-ЈОВИЧИЋ: ДНС ЗАСТУПА ПОЛИТИКУ КОЈУ КРЕИРАЈУ ГРАЂАНИ

3 Октобар, 2018

У Броду је вечерас (03.10.2018) одржана предизборна трибина ДНС-а на којој су представљени кандидати за НС РС и Представнички дом ПС БиХ.

 

Вид Ивановић, предсједник ОО ДНС-а Брод  поздравио је присутне, истакавши да је задовољан радом Општинског одбора и сигуран је у остваривање „зацртаног“ циља.

 

Трибини је присуствовао Драгомир Јовичић, потпредсједник ДНС-а и шеф Централног изборног штаба ДНС-а  који је истакао значај учествовања у политичком животу, јер само тако, рекао је он, можемо креирати свој живот и укупно стање у РС.

 

„ДНС заступа политику коју креирају грађани, њихови интереси и потребе те рјешавања истих. Грађани сами бирају себи власт, која треба одговорно да се понаша према њима, и зато ДНС на одговорне функције кандидује  одговорне, стручне и патриотски доказане људе“, рекао је Јовичић.

 

Он је вечерас истакао да ДНС у свом дјеловању представља саборност, без свађа и сукоба. Саборност је претпоставка одговорне политике у свим  областима, у привреди, просвети, здравству, национално одговорне политике, напомињући да је значајно учествовање посланика ДНС-а у Представничким дому Парламентарне скупштине БиХ и да ДНС никад није учестовао у преносу надлежности те да ће остати досљедан таквом представљању интереса РС у БиХ.

 

Синиша Никић, носилац  листе кандидата за Народну скупштину РС из Изборне јединице четири, вечерас је рекао да је дошло вријеме ДНС-а. 

 

„Цијела Посавина одавно чека да се  покрене развој регије као и цијеле РС и то можемо само заједничким радом. То  је наш дуг према  Републици Српској и свим онима који су је створили и очували“, рекао је Никић.

 

Бранкица Вудраг, кандидат за посланика за Народну скупштину из Изборне једини четири истакла је да као предсједник РВИ ОБ Брод, свој први и једини политички ангажман је везала за ДНС, због свега, како је истакла, што краси ову странку. 

 

„Брига за све структуре грађана и све дијелове РС, која се залаже за просперитет и будућност, без сукоба, свађа, за сарадњу и бригу за сваког човјека“,рекла је Вудраг, позивајући суграђане да подрже ДНС јер тако подржавају бољу будућност Посавине, Брода, Модриче, Дервенте.

 

Драгица Ивановић, кандидат за посланика у Народној скупштини РС  подсјетила је присутне на претходне грешке у управљању  Републиком Српском.

 

„ДНС одговорно приступа свим проблемима у свом досадашњим односу према грађанима, према нашим природним ресурсима, који су својина свих грађана и коју су нам претходне генерације оставиле, да би их ми пренијели нашој дјеци. Само странка која води озбиљну и одговорну политику, као ДНС, може задржати нашу дјецу да живе и раде, да заједно развијамо бољу будућност за све грађане и Републику Српску“, рекла је Ивановићева.
 

Нешић:БиХ је постконфликтно друштво које се најбрже опоравил...

''БиХ ће се вртити у зачараном кругу све док не...

30 Септембар, 2023
Предсједник ДНС-а Ненад Нешић изразио је своје дубоко жаљење...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић изразио је своје...

25 Септембар, 2023
Нешић: Монтирана оптужница без икаквог правног утемељења...

''Одлука Суда БиХ да врати на дораду оптужницу...

21 Август, 2023
НЕШИЋ ОСУДИО ПОТЕЗ ХРВАТСКЕ

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић најоштрије је...

17 Август, 2023
Нешић о саопштењу бошњачких генерала: Диносаурусима је мјест...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

10 Август, 2023
Нешић: Српска најснажнији бедем од мржње и намјера лоших људ...

''Какву је ''часну'' борбу водио Атиф Дудаковић...

7 Август, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!