Алеја Светог Саве 20 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ТЕСЛИЋ-ЈОВИЧИЋ: ОДГОВОРНИ И ПАТРИОТСКИ ОПРЕДЈЕЉЕНИ КАДРОВИ ДНС-а

2 Октобар, 2018

У Теслићу је вечерас (02.10.2018) одржана предизборна трибина ДНС-а на којој су представљени кандидати за НС РС и Представнички дом ПС БиХ.
Трбини је присуствовао Драгомир Јовичић, потпредсједник ДНС-а и шеф Централног изборног штаба  који је говорио о значају конзистентне и принципијалне политике ДНС-а.

 

 „На листама ДНС су озбиљни, одговорни и патриотски опредјељени кадрови. Тај континуитет вођења одговорне кадровске политике је једна од особина коју све више препознају грађани и гласачи у Републици Српској“, рекао је Јовичић.
Он је позвао је све присутне,  који су још неодлучни, да свој глас  дају кандидатима ДНС, јер они се, како је истакао Јовичић  не баве недоличним радњама у тражењу подршке својих суграђана. Кандидати ДНС-а су провјерени људи  спремни да наставе градити  увијек бољу, сигурнију и просперитетнију Републику Српску“ рекао је Јовичић.

 

Неђо Трнинић, члан Предсједништва ДНС-а и Главног одбора ДНС-а,  обратио се присутнима са "зацртаним циљем" ДНС-а на овим изборима, 15 посланика у НСРС и два  у Представничком дому ПС БиХ.

 

„Потребно је да остваримо зацртани циљ и остваримо веће учешћа ДНС на свим нивоима власти, како би свима у Републици Српској било боље, а тако и грађанима Теслића, који ће са ДНС-ом ибрзати свој развој“, рекао је Трнинић.

 

Славко Глигорић, носилац листе  ДНС за НС РС из Изборне јединице пет, вечерас је говорио  о потреби да се до наредних избора у Теслићу мора наћи већи простор, јер вечерашња дворана нема капаципет да прими све који подржавају ДНС. У даљем обраћању се осврнуо на политику помирења и слоге коју његује ДНС, а против подјела и сукоба, политику окренуту будућности.

 

„Кандидати ДНС су одговорни и озбиљни људи који никада неће издати своју Републику и грађане РС, те позивам све да дају подршку ДНС-у јер тако подржавају и своју бољу будућност“, истакао је Глигорић.

 

Маринко Ђукић кандидат за посланика ДНС-а за Народну скупштину РС је истакао да су сви функционери ДНС на челу са председником Павићем учествовали у  Одбрамбено-отаџбинском рату, и да зато знају како да граде Републику Српску.

 

 „Заједно са грађанима желимо градити нашу Републику. Сви кандидати ДНС-а су  родољуби. Они никада нису  нити ће икада издати интересе нашег народа“ рекао је Ђукић и позвао чланове и симпатизере да поштују коалициони договор и да гласају за појединачне кандидате за предсједника Републике Српске и српског члана Предсједништва БиХ.

 

Сузана Липовчић - Кузмановић, кандидат за посланике у НС РС, позвала је све да подрже ДНС и његову умјерену политику.

 

На вечерашњој трибини у Теслићу обратила се и Жељка Драганић Вуковић, кандидат ДНС за Представнички дом Парламентарне Скупштине БиХ. Истакла је  да је одговорност у сваком послу који обављају функционери ДНС-а на нивоу те колико је важно вољети Републику Српску, у којој сви треба да радимо на њеном проспериту и бољој будућности за све њене грађане.


 

ДНС ОШТРА ЛУКА-БАЊАЦ: ЈЕДИНСТВЕНИ У ПОЛИТИЦИ ДНС-а...

Потпредсједник ДНС-а Дарко Бањац и генерални...

15 Фебруар, 2019
РЕШИЋ: ЗНАТНО БРЖЕ ДО ЈЕДИНСТВЕНОГ МАТИЧНОГ БРОЈА НОВОРОЂЕНО...

На данашњој (14.02.2019.) конференцији за...

14 Фебруар, 2019
„НЕЗАВИСНЕ НОВИНЕ“-РЕШИЋ: ДЕЛЕГАЦИЈА ЕУ НЕЋЕ ДА ПРИЧА С НАМА...

Министар управе и локалне самоуправе Републике...

14 Фебруар, 2019
БАЊАЛУКА-ТРНИНИЋ: НАСТАВЉА СЕ ИЗГРАДЊА КАРГО ОБЈЕКТА, ОВЕ ГО...

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Неђо...

13 Фебруар, 2019
БАЊАЛУКА-РЕШИЋ: СРПСКА ОПРЕДИЈЕЉЕНА ДА НАСТАВИ РЕФОРМУ ЈАВНЕ...

Република Српска је опредијељена да настави...

13 Фебруар, 2019
НЕМА МАСОВНОГ ПРЕЛАСКА ЧЛАНОВА У ДЕМОС...

Демократски народни савез оштро одбацује данашње...

12 Фебруар, 2019
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља се * су обавезна!