Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

МОДРИЧА-ПАВИЋ: ЖЕЛИМО РАЗВИЈАТИ СРПСКУ НА СТАБИЛНИМ ОСНОВАМА!

1 Октобар, 2018

Предсједник ДНС-а Марко Павић, вечерас (01.10.2018.) је у Mодричи, на предизборном скупу ДНС-а, рекао да је дошао да каже да ће ДНС одговорно са грађанима ове општине градити њихову средину али и остале дијелове Српске. Он је подсјетио  да ДНС сад има 18 година и да је спреман бити одговоран  за развој РС и свих њених локалних заједница.

 

„Док се други препиру, ДНС мирно и достојанствено  представља програме и тражи подршку за своје кандидате. Стање у БиХ  није добро  и зато се боримо за веће учешће на нивоу БиХ. РС је стабилна и извршава своје обавезе. Сада нам треба власт која ће унаприједити нашу Републику. ДНС има прошлост са којом се поноси, једини смо рекли не укидању војске РС , преносу надлежности и Резолуцији о Сребреници“ рекао је Павић и подсјетио да ДНС никада неће гласати  за приватизацију националних добара јер њих, како је рекао,  морамо оставити својој дјеци. Истакао је да је ДНС  бирао  људе  на  листе који ће досљедно пратити политику ДНС-а, са којима ће се  борити за боље сутра.

 

„Желимо РС која је повољно пословно окружење. Доказали смо да то умијемо радити и показали на примјеру Приједора . Нас инвеститори препознају као гаранцију стабилности и ми желимо такве све јединице локалне самоуправе, желимо задовољног човјека у РС . Желимо размишљати о будућности и желимо градити за нашу дјецу, зато нам је економија  на првом мјесту, јер нам једино тако млади неће отићи, желимо развијати РС на стабилним основама „ поручио је лидер ДНС-а у Модричи и позвао присутне да подрже кандидате ДНС-а на свим нивоима.

 

„Растом, ДНС може очекивати мјесто премијера и он ће моћи објединити све политике ДНС-а. Бирајте ДНС јер смо били са вама у рату а бићемо и у миру“ рекао је Павић.

 

Потпредсједник  ДНС-а и предсједник Централног изборног штаба ДНС-а Драгомир Јовичић у Модричи је рекао да је ДНС у ову кампању ушао озбиљно те да од оствареног резултата зависи даљи потенцијал странке. Од је подсјетио да је циљ ДНС-а на овим изборима 107.000 гласова односно 15 посланичких мандата у НС РС и два на нивоу БиХ. „Пуна сала у Модричи потврђује да смо на добором путу за тај циљ“ рекао је Јовичић, цијенићи да су кандидати ДНС-а за ове изборе квалитетни и остварени људи на свим пољима.

 

Присиутнима се обратио и Дарко Бањац, такође потпредсједнних ДНС-а. Он је и на  овом предизборном скупу рекао да ДНС жели радити и градити Републику Српску. „Синиша Никић води ДНС тим до директног мандата али то зависи од вас и ваша подршке. Нашу листу чине људи који долазе из ваших редова, то су људи који желе да воде РС у будућност, да буду одговорни према јавним установама, да воде одговорну националну политику“ рекао је Бањац, истичући да политика ДНС није политика свађе већ политика јединства.

 

Дијана Станојевић, кандидат за Представнички дом ПС БиХ је вечарас оцјенила да је пуна дворана у Модричи доказ да је ово мјесто  препознало ријеч ДНС-а и одговорне политике. „ДНС чине људи  којим је општи интерес испред личног и то Модрича види“ рекла је Станојевићева додајући да ће се као посланик  залагати за бољи живот грађана те за побољшање статуса  Срба у ФБиХ као и јачање културног идентитета српског народа.

 

Носилац листе за Представнички дом ПС БиХ Бобан Јовичевић вечерас је истакао  да је слика из Модриче доказ јачине ДНС-а и да је ДНС незаобилазан фактор у Српској. ДНС у сваке изборе улази одговорно и води веома пажљиво своје политике у локалним заједницама. „За нас су главне теме економија  и демографска стабилност. Нова радна мјеста императив јер је то једини начин да нам млади не одлазе“ рекао је Јовичевић истакавши да ДНС има рјешење за питања грађана јер ДНС живи са својим народом.

 

Бојан Милешић, кандидат за НС РС је рекао да посебно мјесто у политици ДНС-а чине млади којима је неопходна подршка јер без њих, како је истакао немамо будућности.
„Младима су потребна нова радна мјеста, инвестиције и бољи животни стандард. Зато, седмог октобра бирајте ДНС и дајте глас  младим снагама јер они носе перспективне и позитивне промјене, рекао је Милешић.

 

Зорица Васиљевић, кандидат за НС РС овдје је поручила да их је свију окупила озбиљна партија која има за циљ јачати економију. „ДНС има мјеру у свему и умијемо радити, политика је дио нашег живота и желим дати свој допринос јачању ДНС-а“ рекла је Васиљевићева и позвала своје суграђане да седмог октобра свој глас дају ДНС-у.

 

Војо Милошевић, кандидат за НС РС вечерас је рекао да ДНС људи који се боре за природне ресурсе и боље сутра у РС. Он је рекао да ће се као посланик залагати за пореске олакшице и за бољу привреду, рјечју бољи економски систем.

 

Синиша Никић, носилац листе кандидата за НС РС је рекао да је Модрича доказ да је ДНС велика странка и у овој регији. „ На овим изборима, који су јако важни полажемо испит зрелости и ово је наше вријеме, вријеме ДНС-а. Ово су времена за рад а овдје смо да поручимо да ДНС може Посавину учинити бољом као и цијелу Републику Српску. Дјела су важнија од свега а ДНС је доказао да умије да ради. Модричи требају радна мјеста , инвестиције за цијелу регију јер је то једини начин да унаприједимо развој нашег краја“ рекао је Никић , додајући да посланик мора бити глас регије, глас народа. 

 

Он је позвао своје суграђане да свој глас дају ДНС-у који ће показати  да и Посавина може бити боље мјесто за живот.

На трибини у Модричи представљени су и остали кандидати за НС РС и Представнички дом ПСБиХ.
 

Нешић: Монтирана оптужница без икаквог правног утемељења...

''Одлука Суда БиХ да врати на дораду оптужницу...

21 Август, 2023
НЕШИЋ ОСУДИО ПОТЕЗ ХРВАТСКЕ

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић најоштрије је...

17 Август, 2023
Нешић о саопштењу бошњачких генерала: Диносаурусима је мјест...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

10 Август, 2023
Нешић: Српска најснажнији бедем од мржње и намјера лоших људ...

''Какву је ''часну'' борбу водио Атиф Дудаковић...

7 Август, 2023
Патолошка мржња Дениса Бећировића према свему што је српско....

Ако нешто изгриза темеље БиХ, подрива темеље...

1 Август, 2023
НЕШИЋ: СРПСКЕ НЕ БИ БИЛО ДА ЈЕ МИШЉЕЊЕ ЗАПАДНИХ СИЛА БИЛО ВО...

Воља народа се не може санкционисати, а рад...

1 Август, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!