Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

КНЕЖЕВО-ЧУБРИЛОВИЋ: ДНС ИМА ПОЛИТИКУ КОЈА НУДИ РЈЕШЕЊА И ЖЕЛИ ДА ГРАДИ!

30 Септембар, 2018

„Наш долазак у Кнежево евоцира успомене на различита искуства, од тога да су неки од нас били на супротним странама а данас сједимо у истој сали. Имали смо осцилација од апсолутних побједника до губитника. А данас ДНС има велику снагу у цијелој Републици Српској“ рекао је данас (30.09.2018.) пред препуном салом у Кнежеву Недељко Чубриловић, носилац листе кандидата за НС РС и  замјеник предсједника ДНС-а, на предизборном скупу ДНС-а. 

 

Увјерен је да ће, обзиром на енергију која се види у народу, а та енергија се данас види и у Кнежеву,  ДНС сигурно доћи до свога циља. Он је рекао да ДНС води политику која је добра, не само за  Српску него за цијелу БиХ  јер ДНС, рекао је, има политику која нуди рјешења и жели да гради.

 

„Не требају нам поларизације јер не желимо да дијелимо народ. Желимо бити мост помирења и од својих принципа нећемо одустати. Никада нисмо учествовали у преносу надлежности са нивоа РС на ниво БиХ, а било их је. Надам се да ћемо сада имати вашу подршку као никада до сада.Наши кандидати су провјерени, имају успјешне каријере и доказани су на свим пољима. Наши људи су успјешни руководиоци и одговорно воде своје институције“ рекао је Чубриловић и позвао све присутне на предизборној трибини ДНС-а да бирају провјерене људе са листе ДНС-а јер тиме, како је нагласио  бирају боље сутра за Републику Српску и све нас.

 

„Будите одговорни према Кнежеву и бирајте ДНС. Не бјежимо од грађана и увијек смо ту, са вама  и уз вас“ рекао је Чубриловић.

 

Носилац листе кандидата за Представнички дом ПС БиХ Драгутин Родић је у Кнежеву рекао да је најзахтјевнији мандат за ниво БиХ јер се ова Изборна јединица састоји од три Изборне јединице за Републику Српску.

 

„Ипак, ја сам велики оптимиста јер је амбијент свугдје у РС на изузетном нивоу. ДНС смо градили 18 година. Данас смо на путу да освијимо 15 посланичких мандата у НС РС и два на нову БиХ. Најпосноснији смо на политику локалних заједница јер се тамо одвија 95 одсто права грађана и ми то желимо и даље градити“ рекао је Родић, истичући да је светиња за ДНС Република Српска која је, како је рекао, највећа политичка побједа и зато мора да се чува, поготово на нивоу БиХ.

 

Он је напоменуо да је јако важно да овога пута ДНС има свој глас у Сарајеву како се не би поновила политичка криза као ова у последње четири године.
„Данас имамо 70 разних институција и девет министарстава и против тога се морамо борити. ДНС ће, својим капацитетом у наредне четири године тражити преиспитивање свих ових институција. Ако имамо неодговорне појединце РС би могла бити угрожена. Зато се залажемо за одговорне људе који неће никада одустати од борбе за Српску“ рекао је Родић, истичући да ДНС жели јаку Републику Српску која се треба сачувати у Сарајеву.

 

Испред Општинског одбора ДНС Кнежево присутне је поздравио Зоран Ђорђевић, који је уједно и кандидат за НС РС  рекавши да је политика ДНС-а толерантна и отворена те да је теренска кампања веома добра и да људи  препознају ДНС. 
„Имамо најјачу листу у овој Изборној једници и то виде наши политички конкурентни. Очекујем да моје Кнежево направи велики резултат седмог октобра и зато одговорно до побједе“ рекао је Ђорђевић.

 

На трибини ДНС -а у Кнежеву представљани су и кандидати за НС РС и Представнички дом ПС БиХ.
 

Нешић: Монтирана оптужница без икаквог правног утемељења...

''Одлука Суда БиХ да врати на дораду оптужницу...

21 Август, 2023
НЕШИЋ ОСУДИО ПОТЕЗ ХРВАТСКЕ

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић најоштрије је...

17 Август, 2023
Нешић о саопштењу бошњачких генерала: Диносаурусима је мјест...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

10 Август, 2023
Нешић: Српска најснажнији бедем од мржње и намјера лоших људ...

''Какву је ''часну'' борбу водио Атиф Дудаковић...

7 Август, 2023
Патолошка мржња Дениса Бећировића према свему што је српско....

Ако нешто изгриза темеље БиХ, подрива темеље...

1 Август, 2023
НЕШИЋ: СРПСКЕ НЕ БИ БИЛО ДА ЈЕ МИШЉЕЊЕ ЗАПАДНИХ СИЛА БИЛО ВО...

Воља народа се не може санкционисати, а рад...

1 Август, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!