Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

СРЕБРЕНИЦА- ПАВИЋ: ОВА ОПШТИНА ЗАСЛУЖУЈЕ РАЗВОЈ И БОЉЕ СУТРА!

28 Септембар, 2018

Дошао сам да се договоримo да заједно радимо. Данас је са вама ДНС. Долазим из Приједора, града који је имао сличну судбину као Сребреница и од црне рупе на карти Европе постао најпросперитетнији град у БиХ, рекао је данас (28.09.2018.) предсједник ДНС-а Марко Павић, на предизборној трибини ДНС-а у Сребреници.

 

Он је истакао да сад ДНС жели да и Сребреница буде таква, да млади живе и раде овдје те да им за све то треба подршка. Подсјетио је на  одлуке ДНС-а из прошлости који је биле јако битне за Српску те нагласио о томе колико су одговорни кадрови ДНС-а који обављају важне функције.

 

„Имамо прошлост које се не стидимо, желимо у будућност, треба нам просперитет, то припада нашим грађанима и никоме више. ДНС је за очување националних добара, а ова општина од својих добара може добро да живи.“ рекао је Павић, додајући да Република Српска мора постати боље мјесто за улагања а самим тим и боље мјесто за живот. Зато је код нас на првом мјесту економија“ рекао је лидер ДНС-а.

 

Павић је такође истакао да ДНС на Општим изборима очекује 107.000 гласова, 15 посланичких манадата у НС РС и два на нивоу БиХ и да тиме странка постаје незобилазни фактор  у одлучивању.

 

„У цијелој Републици Српској су препознали ДНС и његову реторику, која је нормална, цивилиозована и која нас води ка економији. Желимо проводити Дејтон. Са свим гласовима које добијемо имаћемо мјесто премијера. То ће бити личност која ће проводити политике ДНС-а, отворити врата инвеститорима и стварати пријaтеље за Републику Српску, јер ДНС гради Републику Српску“ поручио је предсједник Павић.

 

Велибор Ранкић, први предсједник Општинског одбора ДНС Сребреница и кандидат за НС РС, данас је рекао да је овај Општински одбор почео са радом прије двије године и да је лично задовољан постигнутим, те да им треба још јача подршка да би могли Сребреницу поново оживјети.
„Да синоним за Сребреницу  буду шуме, воде, наше бање, наше рудно богатство. ДНС,  у Сребреници чине млади људи, скоро сва омладина Сребренице је у ДНС-у и сви желимо да останемо и живимо у својој Сребреници“ рекао је Ранкић и позвао присутне да дају подршку ДНС-у седмог октобра.

 

Јована Ракић, кандидат за ПС БиХ је истакла да стајати испред народа као представник ДНС-а значи обећати да  ће се чувати интереси Републике Српске. „Подршка нам треба на свим нивоима да би наша Сребреница могла учествовати у побједничком ходу ДНС-а“ рекла је Ракићева, истичући да су чланови ДНС-а тамо гдје се одговорно ради и гради, што је, по њој највећа снага.

 

Ратко Мајсторивић, кандидат за Представнички дом  ПС БиХ вјерује у побједу ДНС-а и позвао све Сребреничане да седмог октобра бирају ДНС.

 

Представљени су и кандидати за Народну скупштину Републике Српске. На предизборном скупу ДНС-а у Сребреници, окупљенима се обратио и министар саобраћа и веза и члaн Предсједништва ДНС-а Неђо Трнинић који се захвалио свима који су се одазвали централној трибини ДНС-а у Сребреници подсјетивши да је страnка за октобарске изборе поставила циљ до 15 посланика али и предсједника Владе. 

 

„Зато желим да Сребреница буде дио успјешног тима. Наши функционери  нам свима служе на част. Сребреница треба економију, Сребреници треба ДНС, јер ДНС на прво мјесто ставља економију и човјека“ рекао је Трнинић и поручио да свима треба јака Сребреница, људи који живе и раде у овој општини и да заједно граде ову локалну заједницу са Демократским народним савезом.
 

Нешић:БиХ је постконфликтно друштво које се најбрже опоравил...

''БиХ ће се вртити у зачараном кругу све док не...

30 Септембар, 2023
Предсједник ДНС-а Ненад Нешић изразио је своје дубоко жаљење...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић изразио је своје...

25 Септембар, 2023
Нешић: Монтирана оптужница без икаквог правног утемељења...

''Одлука Суда БиХ да врати на дораду оптужницу...

21 Август, 2023
НЕШИЋ ОСУДИО ПОТЕЗ ХРВАТСКЕ

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић најоштрије је...

17 Август, 2023
Нешић о саопштењу бошњачких генерала: Диносаурусима је мјест...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

10 Август, 2023
Нешић: Српска најснажнији бедем од мржње и намјера лоших људ...

''Какву је ''часну'' борбу водио Атиф Дудаковић...

7 Август, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!