Алеја Светог Саве 20 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

САРАЈЕВО: ПРИЗНАЊЕ НЕШИЋУ И "ПУТЕВИМА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ"

27 Септембар, 2018

Јавно предузеће "Путеви Републике Српске“ добитник је признања у категорији Инвестиције у оквиру Пројекта "100 највећих у БиХ" који заједнички реализују "Пословне новине", бонитетна компанија ЛРЦ БИС И Спољнотрговинска комора БиХ.

 

Примајући признање, директор "Путева Републике Српске" Ненад Нешић нагласио је да свако признање за добро урађен посао увијек представља част и понос, али и велики подстрек за још преданији рад. 

 

"Чињеница да је Јавно предузеће `Путеви Републике Српске` уврштено у 100 највећих компанија у БиХ представља изузетну част и признање за наш рад, за мене лично, као и за све оно што ово предузеће чини на модернизацији и побољшању саобраћајне инсфраструктуре Републике Српске, те подстрек за даљњи рад и будућа остварења“, рекао је Нешић, обраћајући синоћ на свечаности на Илиџи гдје су додијељена признања најуспјешнијим компанијама у БиХ. 

 

Он је нагласио да је предузеће на чијем је челу у првој половини године остварило позитиван финансијски резултат у износу од готово три милиона КМ и реализовало бројне капиталне инфраструктурне пројекте. 

 

Према његовим ријечима, "Путеви Републике Српске" ревносно раде на изградњи и побољшању квалитета главне и регионалне путне мреже Републике Српске. 

 

"Ову путну мрежу чини укупно 4.132 километара путева који повезују градове и људе, који воде до заједничког циља свих нас – економски просперитетне, развијене заједнице запослених, задовољних људи", нагласио је Нешић. 

 

Он је подсјетио да су "Путеви Републике Српске" добили признање у категорији Инвестиције и рекао да је ово предузеће у 2017. години инвестирало 132.333.020 КМ. 

 

"Ми смо у посљедње три године, колико сам ја на челу овог јавног предузећа, сваку годину завршали са добити, а при том смо реализоваили или припремили за реализацију чак и пројекте који су четрдесет година чекали да се неко усуди да их изгради“, навео је Нешић. 

 

Он је захвалио организаторима што су препознали храброст и знање "Путева Републике Српске" и честитао свима награђенима.
 

ПРИЈЕДОР: НИЧУ ТЕМЕЉИ НОВОГ МАНАСТИРА...

У приједорском насељу Чиркин Поље почела је...

15 Октобар, 2018
БАЊАЛУКА-БАЊАЦ: ЈАСНО ДА ЈЕ НАРОД БИРАО ЦВИЈАНОВИЋЕВУ И ДОДИ...

Потпредсједник ДНС-а Дарко Бањац рекао је...

15 Октобар, 2018
САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ: ПОТВРЂЕНО ЈЕДИНСТВО РУКОВОДСТВА СТРАНК...

На синоћњој (11.10.2018.) сједници Колегијума...

12 Октобар, 2018
БАЊАЛУКА-ЧУБРИЛОВИЋ: БРОЈНИ ДОКАЗИ О ГНУСНИМ ЗЛОЧИНИМА ДУДАК...

Предсједник Народне скупштине Републике Српске...

11 Октобар, 2018
БАЊАЛУКА-ПАВИЋ: ДНС ИЗУЗЕТНО ЗАДОВОЉАН ИЗБОРИМА...

ДНС је изузетно задовољан изборима, прије свега...

9 Октобар, 2018
БАЊАЛУКА: ПРЕДСЈЕДНИК ПАВИЋ ДАНАС (09.10.2018.) НА КОНФЕРЕНЦ...

Предсједник Демократског народног савеза Марко...

9 Октобар, 2018
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља се * су обавезна!