Алеја Светог Саве 20 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

САРАЈЕВО: ПРИЗНАЊЕ НЕШИЋУ И "ПУТЕВИМА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ"

27 Септембар, 2018

Јавно предузеће "Путеви Републике Српске“ добитник је признања у категорији Инвестиције у оквиру Пројекта "100 највећих у БиХ" који заједнички реализују "Пословне новине", бонитетна компанија ЛРЦ БИС И Спољнотрговинска комора БиХ.

 

Примајући признање, директор "Путева Републике Српске" Ненад Нешић нагласио је да свако признање за добро урађен посао увијек представља част и понос, али и велики подстрек за још преданији рад. 

 

"Чињеница да је Јавно предузеће `Путеви Републике Српске` уврштено у 100 највећих компанија у БиХ представља изузетну част и признање за наш рад, за мене лично, као и за све оно што ово предузеће чини на модернизацији и побољшању саобраћајне инсфраструктуре Републике Српске, те подстрек за даљњи рад и будућа остварења“, рекао је Нешић, обраћајући синоћ на свечаности на Илиџи гдје су додијељена признања најуспјешнијим компанијама у БиХ. 

 

Он је нагласио да је предузеће на чијем је челу у првој половини године остварило позитиван финансијски резултат у износу од готово три милиона КМ и реализовало бројне капиталне инфраструктурне пројекте. 

 

Према његовим ријечима, "Путеви Републике Српске" ревносно раде на изградњи и побољшању квалитета главне и регионалне путне мреже Републике Српске. 

 

"Ову путну мрежу чини укупно 4.132 километара путева који повезују градове и људе, који воде до заједничког циља свих нас – економски просперитетне, развијене заједнице запослених, задовољних људи", нагласио је Нешић. 

 

Он је подсјетио да су "Путеви Републике Српске" добили признање у категорији Инвестиције и рекао да је ово предузеће у 2017. години инвестирало 132.333.020 КМ. 

 

"Ми смо у посљедње три године, колико сам ја на челу овог јавног предузећа, сваку годину завршали са добити, а при том смо реализоваили или припремили за реализацију чак и пројекте који су четрдесет година чекали да се неко усуди да их изгради“, навео је Нешић. 

 

Он је захвалио организаторима што су препознали храброст и знање "Путева Републике Српске" и честитао свима награђенима.
 

ДНС ОШТРА ЛУКА-БАЊАЦ: ЈЕДИНСТВЕНИ У ПОЛИТИЦИ ДНС-а...

Потпредсједник ДНС-а Дарко Бањац и генерални...

15 Фебруар, 2019
РЕШИЋ: ЗНАТНО БРЖЕ ДО ЈЕДИНСТВЕНОГ МАТИЧНОГ БРОЈА НОВОРОЂЕНО...

На данашњој (14.02.2019.) конференцији за...

14 Фебруар, 2019
„НЕЗАВИСНЕ НОВИНЕ“-РЕШИЋ: ДЕЛЕГАЦИЈА ЕУ НЕЋЕ ДА ПРИЧА С НАМА...

Министар управе и локалне самоуправе Републике...

14 Фебруар, 2019
БАЊАЛУКА-ТРНИНИЋ: НАСТАВЉА СЕ ИЗГРАДЊА КАРГО ОБЈЕКТА, ОВЕ ГО...

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Неђо...

13 Фебруар, 2019
БАЊАЛУКА-РЕШИЋ: СРПСКА ОПРЕДИЈЕЉЕНА ДА НАСТАВИ РЕФОРМУ ЈАВНЕ...

Република Српска је опредијељена да настави...

13 Фебруар, 2019
НЕМА МАСОВНОГ ПРЕЛАСКА ЧЛАНОВА У ДЕМОС...

Демократски народни савез оштро одбацује данашње...

12 Фебруар, 2019
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља се * су обавезна!