Алеја Светог Саве 20 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ДНС БАЊАЛУКА- ТРИБИНА У РОСУЉАМА: ЗА ПОСАО И ПРАВДУ – ЗА ЧОВЈЕКА!

26 Септембар, 2018

Предсједник Народне скупштине Републике Српске и носилац листе ДНС за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице три Недељко Чубриловић на предизборној трибини ДНС у Росуљама истакао је да ДНС води принципијелну и досљедну политику одбране интереса Републике Српске!

 

„Позивам вас да изађете на изборе 7. октобра и подржите кандидате са листе ДНС за Народну скупштину Републике Српске и Парламентарну скупштину БиХ. То су одговорни и стручни људи доказани професионалци. Гласом за наше кандидате гласате за правду, посао и достојан живот сваког човјека“, истакао је Чубриловић на скупу. 

 

Скупу, у организацији Рејона два, који обухвата насеља Нова Варош, Паприковац и Росуље,  присуствовали су бројни чланови и сипматизери странке. На трибину су представљени кандидати ДНС за Народну скупштину Републике Српске: Радмила Коцић Ћућић, Анка Шмитран Ђурић Шмитран, Дамир Ћопић, Драган Талић, као и кандидати за Парламентарну скупштину БиХ: Драгана Беслаћ,  Марко Аћић и Драгомир Кесеровић.

 

Радмила Коцић Ћућић поручила је да је циљ ДНС унапређење стања у образовном систему Српске на чему се предано и одлучно ради. 
„Циљ је савремени образовни систем, модерни школски објекти и квалитетна настава“, поручила је она и додала да је приоритет ДНС-а јачање породице као стуба нашег друштва.

 

Драган Талић је истакао да ДНС има веома квалитетне кандидате на листама и конкретне планове и програме за унапређење стања у свим сферама нашег друштва. 

 

Драгана Беслаћ је нагласила да ДНС увијек води рачуна о интересима Републике Српске и проводи политику усмјерену да добробит свих грађана Српске.

 

Анка Шмитран Ђурић је поручила да је, између осталог, унапређење стања у о области здравства један од најважнијих циљева у стратешким документима и програмима ДНС.

 

Домаћин трибине био је дугогодишњи члан ДНС Брацо Плавшић.
 

ПРИЈЕДОР: НИЧУ ТЕМЕЉИ НОВОГ МАНАСТИРА...

У приједорском насељу Чиркин Поље почела је...

15 Октобар, 2018
БАЊАЛУКА-БАЊАЦ: ЈАСНО ДА ЈЕ НАРОД БИРАО ЦВИЈАНОВИЋЕВУ И ДОДИ...

Потпредсједник ДНС-а Дарко Бањац рекао је...

15 Октобар, 2018
САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ: ПОТВРЂЕНО ЈЕДИНСТВО РУКОВОДСТВА СТРАНК...

На синоћњој (11.10.2018.) сједници Колегијума...

12 Октобар, 2018
БАЊАЛУКА-ЧУБРИЛОВИЋ: БРОЈНИ ДОКАЗИ О ГНУСНИМ ЗЛОЧИНИМА ДУДАК...

Предсједник Народне скупштине Републике Српске...

11 Октобар, 2018
БАЊАЛУКА-ПАВИЋ: ДНС ИЗУЗЕТНО ЗАДОВОЉАН ИЗБОРИМА...

ДНС је изузетно задовољан изборима, прије свега...

9 Октобар, 2018
БАЊАЛУКА: ПРЕДСЈЕДНИК ПАВИЋ ДАНАС (09.10.2018.) НА КОНФЕРЕНЦ...

Предсједник Демократског народног савеза Марко...

9 Октобар, 2018
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља се * су обавезна!