Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ДНС БАЊАЛУКА- ТРИБИНА У РОСУЉАМА: ЗА ПОСАО И ПРАВДУ – ЗА ЧОВЈЕКА!

26 Септембар, 2018

Предсједник Народне скупштине Републике Српске и носилац листе ДНС за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице три Недељко Чубриловић на предизборној трибини ДНС у Росуљама истакао је да ДНС води принципијелну и досљедну политику одбране интереса Републике Српске!

 

„Позивам вас да изађете на изборе 7. октобра и подржите кандидате са листе ДНС за Народну скупштину Републике Српске и Парламентарну скупштину БиХ. То су одговорни и стручни људи доказани професионалци. Гласом за наше кандидате гласате за правду, посао и достојан живот сваког човјека“, истакао је Чубриловић на скупу. 

 

Скупу, у организацији Рејона два, који обухвата насеља Нова Варош, Паприковац и Росуље,  присуствовали су бројни чланови и сипматизери странке. На трибину су представљени кандидати ДНС за Народну скупштину Републике Српске: Радмила Коцић Ћућић, Анка Шмитран Ђурић Шмитран, Дамир Ћопић, Драган Талић, као и кандидати за Парламентарну скупштину БиХ: Драгана Беслаћ,  Марко Аћић и Драгомир Кесеровић.

 

Радмила Коцић Ћућић поручила је да је циљ ДНС унапређење стања у образовном систему Српске на чему се предано и одлучно ради. 
„Циљ је савремени образовни систем, модерни школски објекти и квалитетна настава“, поручила је она и додала да је приоритет ДНС-а јачање породице као стуба нашег друштва.

 

Драган Талић је истакао да ДНС има веома квалитетне кандидате на листама и конкретне планове и програме за унапређење стања у свим сферама нашег друштва. 

 

Драгана Беслаћ је нагласила да ДНС увијек води рачуна о интересима Републике Српске и проводи политику усмјерену да добробит свих грађана Српске.

 

Анка Шмитран Ђурић је поручила да је, између осталог, унапређење стања у о области здравства један од најважнијих циљева у стратешким документима и програмима ДНС.

 

Домаћин трибине био је дугогодишњи члан ДНС Брацо Плавшић.
 

Нешић: Тренутно нема елемената који би угрозили безбједносну...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

21 Март, 2023
ДУБРАВАЦ: Захвалан сам ДНС Брчко на посвећености и пожртвова...

Посланик Демократског народног савеза у Народној...

20 Март, 2023
Министар Нешић на састанку са амбасадором Републике Словачке...

Министар безбједности Ненад Нешић на састанку са...

16 Март, 2023
Нешић у посјети Сјеверној Македонији...

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић данас је у...

12 Март, 2023
Нешић угостио амбасадора Саудијске Арабије у БиХ г.Осамаха Д...

Министар Нешић данас је са својим сарадницима...

7 Март, 2023
НИЈЕ ИЗНЕНАЂЕН Нешић оптужио Уставни суд БиХ да доноси одлук...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић каже да није...

2 Март, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!