Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

БАЊАЛУКА-ЧУБРИЛОВИЋ: МУДРА ОДЛУКА ЗА БОЉИ ЖИВОТ!

24 Септембар, 2018

Демократски народни савез на предстојећим општим изборима у БиХ очекује убједљиво највећу подршку бирача, како би послије 7. октобра 2018. године могао да настави својим путем, проводећи политику принципијелности, заштите интереса српског народа и Републике Српске, њених ресурса и права на бољи живот сваког човјека. 

 

Порука је то замјеника предсједника ДНС, предсједника Градског одбора ДНС Бања Лука и актуелног предсједника Народне скупштине Републике Српске, Недељка Чубриловића, носиоца листе ДНС за посланике у НС РС у Изборној јединици 3. 

 

 

Говорећи пред окупљеним грађанима Рејона 1, који обухвата бањалучке мјесне заједнице Центар 1, Центар 2, Борик 1 и Борик 2, Чубриловић је нагласио да ДНС реално очекује 15 посланичких мандата у Народној скупшштини Републике Српске и најмање два мандата у Парламентарној скупштини БиХ. 

 

 

„Кажу да су све партије исте, али ми одговорно тврдимо да то није тачно. Ми нисмо исти као други. На нашим листама су људи, који су већ доказани у својој струци, људи који могу да направе добар резултат и заиста ураде нешто за добробит сваког грађанина. А ДНС је свих ових година свог постојања доказао да није попут других, да искрено брине и брани интересе Републике Српске, чувајући њене надлежности, природне ресурсе и водећи бригу о сваком човјеку“ поручио је Чубриловић, позвавши грађане да изађу на изборе и бирају одговорно, јер наредне четири године морају да буду период мира и достојанства, а не сталних свађа и препуцавања политичара, ма из којег блока долазили. 

 

 

Окупљеним грађанима на платоу испред Воденог парка „Аквана“ обратио се и кандидат ДНС на листи за Парламентарну скупштину БиХ, иначе начелник Одјељења за борачко –инвалидску заштиту у Градској управи Бања Лука Драгомир Кесеровић, поручивши да ће представници ДНС у заједничким органима, уколико добију повјерење грађана, наставити да проводе политику ове странке, која у први план ставља заштиту интереса Републике Српске. 

 

 

„Представници Републике Српске у заједничким институцијама морају да гледају и слушају институције Републике Српске при доношењу свих одлука. Свједоци смо, у протекле четири године то није било тако. Кандидати ДНС, ако буду изабрани за посланике у ПС БиХ, прекинуће досадашњу политику антагонизма према Републици Српској и игнорисања њених институција“ поручио је Кесеровић. 

 

 

Прилику да се представе потенцијалним бирачима добиле су и кандидати ДНС за посланике у НС РС Дијана Радић и др Анка Шмитран Ђурић, поручивши да је бољи живот свих грађана приоритет ДНС и да ће на реализацији те идеје свесрдно радити и у наредном периоду. 

 

 

Представиле су се још три кандидаткиње за посланике у НС РС и ПС БиХ и то на помало необичан начин – пјесмом! Наиме, у оквиру Актива жена ГО ДНС Бања Лука већ мјесецима дјелује женски хор, који чланицама ДНС пружа прилику да покажу и своје умјетничке вјештине и способности. Чланице хора тако су и Драгана Беслаћ, кандидат за посланика у ПС БиХ, Радмила Коцић – Ћућић, актуелни помоћник министра просвјете и културе РС и кандидат за посланика у НС РС, те др Анка Ђурић Шмитран, директорица Завода за медицину рада.   
 

НЕНАД НЕШИЋ: НИКАДА НЕЋЕМО ЗАБОРАВИТИ 24. МАРТ 1999...

НАТО је на данашњи дан прије 24 године почео...

24 Март, 2023
Нешић у Бриселу са Ленарчићем и Аџићем...

Службе заштите и спасавања у Босни и Херцеговини...

23 Март, 2023
Нешић у Бриселу: Разговарао са комесаром ЕУ за сусједство и ...

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић је радну...

23 Март, 2023
Ненад Нешић за "Аваз": Тражим једно, радити по закону...

На нама је да осигурамо добру комуникацију и...

22 Март, 2023
Нешић: Тренутно нема елемената који би угрозили безбједносну...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

21 Март, 2023
ДУБРАВАЦ: Захвалан сам ДНС Брчко на посвећености и пожртвова...

Посланик Демократског народног савеза у Народној...

20 Март, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!