Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ДНС ПРИЈЕДОР-ОРЛОВАЧА-ПАВИЋ: ДНС С ПОНОСОМ ДОЛАЗИ У СВАКИ ДИО ГРАДА И СВАКИ ДИО...

23 Септембар, 2018

Предсједник Демократског народног савеза Марко Павић изјавио је вечерас (23.09.2018) да је ДНС  странка која никада није дијелила Републику Српску на исток и запад него странка која је увијек гледала како да направи дјела која ће остати у трајној употреби свим њенима грађанима.

 

”Вечерас смо у граду Приједору, кажу најтеже је бити поп у властитом селу, али ДНС  долази с поносом у сваки дио нашег града, у сваки дио наше Републике, јер ДНС је увијек држао ријеч и увијек урадио оно што је требало”, изјавио је Павић на трибини у приградском насељу Орловача.

 

Он је додао да ДНС увијек води рачуна о равномјерном развоју Републике Српске  и да су зато његови чланови  радо примљени и радо виђени у  сваком дијелу Републике Српске.

 

”Ми   се тако понашамо и у Народној скупштини Републике Српске  и зато тражимо подршку наших грађана да гласају за ДНС, да изаберу наше посланике који ће послије, управо, водити рачуна о равномјерној развоју  Републике Српске ”, нагласио је Павић.

 

Он је истакао да је велики одзив грађана на трибинама ДНС-а и да постоји једна 
позитивна енергија и  подршка какву  ДНС није  до сада осјећао.

 

”Мислимо да са таквом подршком у Народној скупштини, са предсједником Владе који би требао бити из ДНС-а, са појединачним кандидатима за предсједника, г-ђом Цвијановић и чланом Предсједништва БиХ из Републике Српске  г-дином Додиком  можемо направити екипу која успјешно и врло добро може водити Републику Српску”, закључио је Павић.

 

Носилац листе ДНС-а за Парламентарну скупштину БиХ  из Изборне јединице један  Драгутин  Родићје изјавио да ДНС у ове опште изборе 2018. године кад је у питању ниво БиХ и Представнички дом БиХ, иде потпуно спреман  и опредијељен да добије довољан број гласова да може да утиче на политику у Сарајеву.

 

”До сада нисмо имали ту снагу да можемо да креирамо политичка рјешења, а много је нагомиланих питања која треба рјешавати, као што су евентуалне уставне промјене, промјене Изборног закона и сва друга тешка питања која су пред БиХ, гдје мора бити један јасан јединствен став кад су у питању представници из Републике Српске.

 

Он је додао да је ДНС јe управо та снага која обједињава, која жели да аргументима, на основу компромиса и консензуса гради политику и то да гради политику која је могућа у овом времену и на овом простору.

 

Носилац листе ДНС-а за Народну скупшину Републике Српске из Изборне јединице један Душко Ивић да је Орловача  мјесто гдје ДНС има подршку од 2004. године. 

 

”Овде смо вечерас дошли да се договоримо за даљу подршку од 2018. године. Иначе мјесна заједница Орловача је имала негдје око 31 инвестицију захваљујући ДНС, тако да ћемо вечерас добити подршку за три мандата која су нам потребна у НС РС из ове изборне јединице”, изјавио је Ивић.

 

Кандидат за посланика ДНС –а за Народну скупшину Републике Српске из Изборне јединице један Славица Поповић је истакла да ДНС чини све како би се обезбиједили услови за повећање наталитета и демографског раста, демографске обнове становништва наше Републике. 

 

” Морамо сви заједно, сложно, удружено, организирано да направимо те услове, да обезбиједимо све услове  за повећање наталитета, ако хоћемо да се у свакој кући чује дјечији плач, а ја то зовем плач националне радости”, нагласила је Поповићева.

 

На предизборној трибини ДНС –а у Орловачи  су говориле Слађана Радаковић и Дијана Шобот,  кандидати ДНС-а Приједор  за НС РС, истакавши да ДНС планира као и до сада одговорно развија образовање, просвјету, здравство, школство.
 

Нешић:БиХ је постконфликтно друштво које се најбрже опоравил...

''БиХ ће се вртити у зачараном кругу све док не...

30 Септембар, 2023
Предсједник ДНС-а Ненад Нешић изразио је своје дубоко жаљење...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић изразио је своје...

25 Септембар, 2023
Нешић: Монтирана оптужница без икаквог правног утемељења...

''Одлука Суда БиХ да врати на дораду оптужницу...

21 Август, 2023
НЕШИЋ ОСУДИО ПОТЕЗ ХРВАТСКЕ

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић најоштрије је...

17 Август, 2023
Нешић о саопштењу бошњачких генерала: Диносаурусима је мјест...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

10 Август, 2023
Нешић: Српска најснажнији бедем од мржње и намјера лоших људ...

''Какву је ''часну'' борбу водио Атиф Дудаковић...

7 Август, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!