Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ОШТРА ЛУКА-ПАВИЋ: ДНС НАСТАВЉА ПОДРЖАВАТИ РАЗВОЈ МАЛИХ ОПШТИНА

23 Септембар, 2018

Предсједник ДНС-аМарко Павић, вечерас (23.09.2018.) је у Оштрој Луци рекао да је пред мјештанима ове општине странка која жели градити ову општину, Приједор и Републику Српску. „Још у рату смо показали да смо уз вас и тако ће бити док Сана тече.  До сада смо много пута показали како се ради са комшијама и пријатељима. Ми то радимо са задовољством“ рекао је лидер ДНС-а додајући да младима ДНС жели оставити боље сутра.

 

„ДНС је вратио мирну и достојанствену политику без свађа, тако желимо да одагајамо нашу дјецу. До сада смо неколико пута доносили одлуке које су само биле у корист Републике Српске а никако на њену штету и тако ћемо наставити. Зато од вас тражимо подршку јер желимо већи капацитет у власти. Желимо бити са својим народом и да се његов глас чује“ поручио је Павић и посебно истако значај руководећег кадра у локалним заједницама које воде људи из ДНС-а.  

 

„То је знак да на одговорна мјеста бирамо одговорне људе. Наших људи нема у жутој штампи јер од њих тражимо да поштују закон, Дејтон и желимо да се досљедно проводи. Данас стварно стање не одговара Дејтону а ми желимо да се вратимо у те оквире и никада се не стидимо свом народу погледати у очи. Основана карактеристика ДНС-а је будућност. Умјесто свађа желимо развој и зауставити одлазак младих“ рекао је Павић, рекавши да ДНС иде само нaпријед и да су му потребни гласови и подршка за све нивое власти како би се ДНС борио за бољи живот свих нас али и Срба у свим кантонима. „За оствaрење нашег циља на овим изборима, потребан нам је број гласова за веће учешће у власти али и функција предсједника Владе и зато бирајте ДНС, позвао је Павић мјештане Оштре Луке.

 

Стојан Грујичић, кандидат за посланика у НС РС и потпредсједник ОО ДНС Оштра Лука је рекао да је ДНС је у Оштрој Луци био мала странка и да сада више није тако. "Готово двадесет година није било никаквог јединства у нашој општини. Сада радимо и градимо за све нас јер желимо да улажемо у наше људе и свјесни смо да без ДНС-а не можемо ићи напријед“ рекао је Грујичић, додајући да  вјерује у бољу будућност са ДНС-ом и да због тога млади треба да остају на овим просторима. 

 

Носилац листе за НС РС Душко Ивић, вечерас је у Оштрој Луци рекао да је ДНС једина странка у Републици Српској која је са подручја приједорске регије и једина која ради и гради за ову регију. Сада имамо историјску прилику да направимо резултат који ће нам дати могућност да бирамо Владу Српске. „Желимо да преузмемо одговорност и да на тај начин додатно развијамо нашу регију, зато нам је важно да гласови иду ДНС-у јер је то једино глас за нашу регију. Са вама смо сваки дан, јер су људи са листе наше комшије, наши пријетељи“ рекао је Ивић, додајући да регија треба инвеститоре те да је ова регија у последње вријеме добила и веома значајне институције попут судова и полиције и позвао мјештане ове рубне општине у Српској да свој глас дају кандидатској листи ДНС-а на овогодишњим изборима.

 

Драгутин Родић, носилац листе за Представнички дом ПС БиХ je рекао да Оштру Луку никада није одвајао од Приједора и да је ДНС тај који их је спојио. „Тако смо се боље везали и рјешавали проблеме. Са листе за БиХ се укупно бира 14  посланика из Српске, важно је да међу њима буду и људи из ДНС-а јер треба знати да се наша Република брани у Сарајеву. У фокусу наших политика је економија, обичан чивјек и локалне заједнице. Битно  је да имамо усаглашене политике. ДНС је увијек показао да је спреман да сачува Републику Српску јер је наша политика народна и утемељена на потребама нашег народа. Желимо бити копча за све, рекао је Родић.
 

Нешић: Није успио покушај стигматизације српског народа...

Чињеница да већина земаља чланица Уједињених...

23 Мај, 2024
Нешић: Нисам увриједио жртве злочина у Сребреници...

Нисам ја увриједио жртве злочина у Сребреници,...

23 Мај, 2024
НЕШИЋ: КАД СРПСКА ПОЗОВЕ СВИ СМО ТУ!...

''Срби су најстрадалији народ на Балкану у...

17 Април, 2024
НЕШИЋ: НИЈЕ ШМИТУ СТАЛО ДО БИХ НЕГО ДО ДОБРЕ ПЛАТЕ...

''Кристијан Шмит је постао проблем ЕУ и почео се...

19 Март, 2024
НЕШИЋ: УСТАВ ЈЕ СИМБОЛ ВЕЛИЧИНЕ, ИСТОРИЈЕ И ЈЕДИНСТВА СРПСКО...

Тридесет и двије године Устава Републике Српске...

28 Фебруар, 2024
Нешић: Не тражи од страног грађанина да намеће закон...

Драги Вукане, не тражи се од страног грађанина...

22 Фебруар, 2024
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!