Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

БИЈЕЉИНА: ПАВИЋ: ДНС СЕМБЕРИЈУ ВОДИ НАПРИЈЕД!

22 Септембар, 2018

„Рекао сам раније да ће један од највећих помака ДНС доживјети управо у Бијељини и у овој регији и нисам погријешио“ рекао је вечерас (22.09.2018.) у Бијељини предсједник ДНС-а Марко Павић, на предизборној трибини ДНС-а, додајући да вјерује у добар изборни резултат ДНС-а који ће донијети значајне промјене за ову регију.

 

Желимо градити бољу будућност рекао је Павић, поручивши да је економија стављена у центар дјеловања ДНС-а.
Само задовољан човјек може стварати породицу, јачати локалну заједницу у којој живи, јачати своју земљу. Ми управо радимо на томе да наш човјек буде задовољан, рекао је  Павић.

 

Странцима треба представити Српску као земљу добрих домаћина, вриједних и паметних људи. Приједор је најбољи примјер за то. Тамо гдје је ДНС на власти капитал је безбједан за улагања, рекао је први човјек ДНС-а вечерас у Бијељини и истакао да је ДНС одувијек био става да треба развијати добре односе са Србијом.

 

„Желимо веће учешће у одлучивању и спремни смо за већу одговорност и на нивоу Српске али и БиХ јер нам је тај ниво јако важан. Што већа подршка грађана, нама гарантује позицију премијера. Хоћемо просперитетну Републику, задовољног грађанина и зато гласајте за ДНС, јер ДНС вам то гарантује“ рекао је Павић на крају.

 

Ђорђе Поповић, носилац листе за НС РС, вечерас је рекао да се налазе у граду великих потенцијала те да се у овде могу урадити велике ствари за ДНС, Републику Српску и све грађане. „Додатни рад и међусобно уважавање гарантује успјех на овим изборима. Грађанима Семберије, Мајевице и дијела Посавине морамо показати да смо другачији од других. Економски опоравак је наш циљ али и пољопривреда. Морамо обезбједити услове да што више људи буде заинтересовано за ову плодну, семберску земљу. Треба да ујединимо и село и град ка великој побједи ДНС-а“ рекао је Поповић рекавши да ће ДНС оправдати повјерење грађана Бијељине

 

Милан Дакић, кандидат за посланика у НС РС вечерас је рекао да је тешко бити ДНС у Семберији а поготово у Бијељини, али да је ДНС данас друга партија  у Бијељини.

 

Регија Бијељина има велики задатак, 16.000 гласова за октобарске изборе, имаћемо представника и у НС РС и на нивоу БиХ и тај циљ постижемо јединством  „Направићемо велики резултат, бити незаобилазни у одлучивању на свим нивоима“ рекао је Дакић.

 

Бобан Јовичевић, носилац листе ДНС-а за Представнички дом ПС БиХ, је рекао да ДНС има најбољи политички  програм, базиран на економији, да успјешно води локалне заједнице на чијем су челу. „Страним инвеститорима широм отварамо врата али не дамо никоме да злоупотребљава наша природна богатства. Постали смо велика политичка партија и зато сам сигуран да ћемо, због јасног циља који је пред нама дати значајан допринос и коначном резултату ДНС-а на овим изборима“ рекао је Јовичевић.

На трибини у Бијељини представљени су кандидати за НС РС и Представнички дом ПС БиХ.
 

Нешић: Монтирана оптужница без икаквог правног утемељења...

''Одлука Суда БиХ да врати на дораду оптужницу...

21 Август, 2023
НЕШИЋ ОСУДИО ПОТЕЗ ХРВАТСКЕ

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић најоштрије је...

17 Август, 2023
Нешић о саопштењу бошњачких генерала: Диносаурусима је мјест...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

10 Август, 2023
Нешић: Српска најснажнији бедем од мржње и намјера лоших људ...

''Какву је ''часну'' борбу водио Атиф Дудаковић...

7 Август, 2023
Патолошка мржња Дениса Бећировића према свему што је српско....

Ако нешто изгриза темеље БиХ, подрива темеље...

1 Август, 2023
НЕШИЋ: СРПСКЕ НЕ БИ БИЛО ДА ЈЕ МИШЉЕЊЕ ЗАПАДНИХ СИЛА БИЛО ВО...

Воља народа се не може санкционисати, а рад...

1 Август, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!