Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ДНС ЛОПАРЕ: ГЛАС ДНС-а СЕ ДАЛЕКО ЧУЈЕ!

22 Септембар, 2018

У општини Лопаре, вечерас (22.09.2018.) је одржана предизборна трибина ДНС-а на којој су представљени кандидати за октобарске изборе. 

Марко Павић, лидер ДНС-а је у Лопарама рекао  да су избори празник демократије да се ДНС залаже да манире демократије унесе и на наше просторе.

 

„Не водимо прљаву кампању, не оговарамо, никога не вријеђамо, презентујемо наш програм и планове.Наш слоган је одговорно и ми смо одговорни у сваком сегменту нашег дјеловања. Одговорни смо према гласу који нам поклоните“ рекао је Павић и подсјетио да су  све локалне заједнице на чијем су челу људи из ДНС-a успјешне те да и са тог становишта, ДНС свима може погледати у очи.

 

„ДНС гледа напријед, нема повратка у прошлост а у фукус наших политика смо ставили економију. Морамо економски јачати да би Република Српска била снажна и просперитетна. Не смијемо заборавити ни ниво БиХ. Важно је имати значајно учешће и на том нивоу“ рекао је Павић и казао да зато очекује повјерење грађана ове општине како би већ сутра живјели боље.

 

Ђорђе Поповић, носилац листе кандидата за  НС РС  вечерас је у Лопарама позвао грађане да дају повјерење ДНС-у јер се глас ДНС-а далеко чује и не може се заобићи приликом одлучивања.

 

„Нисмо дозволили пренос овлаштења, имали смо добру комуникацију са грађанством и оволика посјета нашој трибини говори да смо добро радили. Имам част али и одговорност да сам на челу листе и није лако јер су кандидати ДНС-а за све нивое честити и вриједни људи“ рекао је Поповић и изразио увјерење да ће такви и остати. Он је рекао да му је драго да након дужег периода Лопаре излазе из стагнације, да је све више слоге, да се људи из ДНС-а све више усаглашавају и договарају и да то грађани осјете. Зато је и битно, рекао је Поповић да свој глас, седмог октобра дају ДНС-у  и тиме одлучју како ће живјети наредне четири године.

 

Зорица Пајкановић, кандидат за НС РС  је вечерас рекла да је ДНС у Лопарама постигао велики раст захављујући Ђорђу Поповићу. „Зато је и вријeме да наш човјек са Мајевице постане посланик и представник свих Мајевичана како би се изборио за бољи живот грађана Лопара и цијеле Српске. Када глас дате ДНС-у онда је то глас за боље сутра“ рекла је Пајкановићева.

 

Предсједник РО ДНС Бијељина и кандидат за НС РС Дико Цвијетиновић и на овом скупу је рекао да ДНС од свог оснивања до данас води одговрну политику према грађанима.
„Имамо план како побољшати живот у нашем крају и цијелој Српској зато вас позивамо да свој глас дате ДНС-у и ми ћемо га оправдати“ рекао је Цвијетиновић.
 

Ненад Нешић за "Аваз": Тражим једно, радити по закону...

На нама је да осигурамо добру комуникацију и...

22 Март, 2023
Нешић: Тренутно нема елемената који би угрозили безбједносну...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

21 Март, 2023
ДУБРАВАЦ: Захвалан сам ДНС Брчко на посвећености и пожртвова...

Посланик Демократског народног савеза у Народној...

20 Март, 2023
Министар Нешић на састанку са амбасадором Републике Словачке...

Министар безбједности Ненад Нешић на састанку са...

16 Март, 2023
Нешић у посјети Сјеверној Македонији...

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић данас је у...

12 Март, 2023
Нешић угостио амбасадора Саудијске Арабије у БиХ г.Осамаха Д...

Министар Нешић данас је са својим сарадницима...

7 Март, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!