Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ДНС УГЉЕВИК-ПАВИЋ: ПУТ ДНС-а ЈЕ ПУТ У БОЉУ БУДУЋНОСТ

22 Септембар, 2018

ДНС  je спреман  за најодговорније послове у Републици Српској и БиХ, да вољу народа пренесе  у све инстутуције јер је  поникао из народа и служи њему, рекао је данас (22.09.2018.) предсједник ДНС –а Марко Павић на предизборном скупу у Угљевику.

 

„Ми се разликујемо од других. Гајимо комуникацију без клевета и ружних ријечи. Учествовали смо у стварању Републике Српске, са поносом гледамо грађанима у очи.  Функционери ДНС-а  на важним мјестима у инстутицијама немају афера и по томе се разликујемо од других, то је права слика ДНС-а“ рекао је лидер ДНС-а, додајућу да су и локалне заједнице на чијем су челу људи из ДНС-а позитивна јер је ДНС, на одговорна мјеста ставио одговорне људе.

 

Познају нас и по томе што чувамо национална добра, створио их је народ, наслијеђена су и ниједна генерација нема право да их уништи, рекао је Павић у Угљевику и рекао да због свега овога тражи повјерење за људе из ДНС-а да би наставили путем које је ДНС трасирао за даље.

 

„Код нас је приоритет оно што је животно, а то је економија. Нова радна мјеста су гарант опстанка и развоја. Друго мјесто је очување и просперитет Републике Српске. У жижи наше политике је човјек, њему желимо да посветимо пуну пажњу, рјечју свим категоријама грађана“ рекао је Павић и подсјетио на ставове ДНС-а око уласка у НАТО и питања сарадње са Србијом.

 

„Ми смо рекли не у НАТО прије Србије и Дрина нас никада неће дијелити, те везе треба ширити и то је оно за што се залаже ДНС који жели само пут ка напријед, а никако враћање у прошлост. Ми нећемо ни лијево ни десно али ни средњи пут. Наш пут је пут који трасира ДНС, нови пут који треба Републици Српској и пут којим сви ми идемо у бољи живот. Пунољетни смо као странка и способни да водимо народ у боље сутра“ рекао је Павић и позвао мјештане Угљевика да подрже ДНС на октобарским изборима како би предсједник Владе био из ДНС-а и да све што је речено ДНС може провести у дјело  на најбољи могући начин.

 

Драгиша Видаковић, предсједник Општинског одбора ДНС Угљевик и кандидат за НС РС, као домаћин је рекао да је нови ДНС у Угљевику организован и стабилан, да су чланови млади и образовани људи који хоће да утичу на развој свога краја. „ Прије двије године евидентирали смо велики раст, трећа странка смо у Угљевику и ту нећемо стати, сваки дан растемо и стичемо све веће повјерење грађана. Даћемо велики допринос укупном резултату ДНС-а на октобарским изборима.“ Рекао је Видаковић.

 

Дико Цвјетиновић, предсједник Регионалног одбора ДНС-а Бијељина и кандидат за НС РС је рекао да ДНС у Угљевику води одговору политику, помаже свим људима кад год им је потребно, да су одговорни према грађанима али и својим ресурсима. „ Овдје је наравно главно питање, питање привреде. Одговоран програм и одговорни људи су снага ДНС-а“ , рекао је Цвијетиновић.

 

Ђорђе Поповић, носилац листе за НС РС  данас је рекао да велики број присутних  на овом предизборном скупу говори о подршци грађана политици ДНС-а „Данас правимо план како обезбједити Републици Српској опстанак и будућност. То је централно питање. Да се млади запосле и оснивају породице, остају у Српској, да је јачају и развијају. Са овога мјеста им поручујемо да можемо наћи рјешења која ће допринијети за останак и бољи живот“ рекао је Поповић, додајући да ДНС може боље од свих, обезбједити бољи живот за све категорије грађана рекавши да је важно изаћи на изборе и ДНС-у дати што већи легитимитет да би имао већи утицај на одлучивање.
 

Дубравац: Не стављајте со на рану!...

Посланик Демократског народног савеза у Народној...

26 Март, 2023
НЕНАД НЕШИЋ: НИКАДА НЕЋЕМО ЗАБОРАВИТИ 24. МАРТ 1999...

НАТО је на данашњи дан прије 24 године почео...

24 Март, 2023
Нешић у Бриселу са Ленарчићем и Аџићем...

Службе заштите и спасавања у Босни и Херцеговини...

23 Март, 2023
Нешић у Бриселу: Разговарао са комесаром ЕУ за сусједство и ...

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић је радну...

23 Март, 2023
Ненад Нешић за "Аваз": Тражим једно, радити по закону...

На нама је да осигурамо добру комуникацију и...

22 Март, 2023
Нешић: Тренутно нема елемената који би угрозили безбједносну...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

21 Март, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!