Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ДНС ШАМАЦ: ПАВИЋ: ВРИЈЕМЕ ЈЕ ДА ДНС ВОДИ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ!

21 Септембар, 2018

Предсједник ДНС-а Марко Павић, вечерас (21.09.2018.) је Шамцу, на предизборном скупу рекао да је ДНС баш у овој, изборној години постао пунољетан и да странка сада има нове обавезе. Једна од њих је, рекао је лидер ДНС-а, да сада ДНС води Републику Српску.

 

„Ми смо увијек  имали раст и сада желимо показати људима да смо спремни водити Републику Српску. Доказали смо да смо одговорни према вама и да желимо градити. На нивоу БиХ је веома турбулентно, нема контроле и система. Ми не желимо такву власт у Српској, Желимо систем и ред. И зато нам треба јак ДНС-а који ће другачије радити. Mорамо пазити на свој интерес и интерес нашег народа“ рекао је Павић, додајући да у жижи интересовања мора бити Република Српска, да је странка поносна на своје одлуке из прошлости мислећи на одлуке који никада нису ишле на штету Републике Српске.

 

„Институције, на чијем челу су кадрови ДНС-а немају афере. Тамо гдје је ДНС тамо се успјешно ради, тако је и у локалним заједницама, у свим секторима гдје смо се показали као носиоци развоја. Имамо визују како ићи напријед и не желимо гледати уназад. Зато смо у фокусу наших политика ставили економију јер без посла људи ће нам отићи. Ми смо за децентрализацију БиХ али и јаке локалне заједнице јер су оне стуб система. На другом мјесту је јачање Републике Српске“ рекао је Павић и подсјетио на ставове ДНС-а око очувања природних богатстава која, како је истако, морамо чувати због генерација које долазе, развијати Српску у коју ће људи радо долазити и инвестирати. Примјер за то је, рекао је Павић Приједор те да тај рецепт жели примјенити на цијелу Републику. 

 

„Дајте нам Републику Српску на четири године и она ће изгледати другачије. Нама функције не требају, желимо служити народу“ рекао је Павић и подсјетио на циљеве ДНС-а за ове изборе, а то је 107.000 гласова, 15 посланичких мандата и два на нивоу БиХ те да ДНС-у треба овај резултат како би имао мјесто премијера. Зато подржите ДНС, позвао је предсједник Павић присутне на предизбпорном скупу у Шамцу.

 

Ђорђе Поповић, носилац листе за Народну скупштину Републике Српске вечерас је рекао да ДНС води одговорну политику и то већ деценијама. „То смо доказали и у Шамцу, поготово након поплава 2014. године. Те године и у том догађају ми смо били уз наше грађане. Данас, Шамац заслужује више радних мјеста и бољу економију, бољу пољопривреду, да би људи квалтетније живјели. ДНС има квалитетне кадрове  и увијек се трудимо да развијамо оно што радимо“ рекао је Поповић и истакао  да ДНС-у на октобарским изборима треба добар резултат и да након тога ДНС крене у нове побједе, у нова улагања, у нове пројекте. „Подржите обје листе ДНС-а и идемо заједно до побједе“ поручио је Поповић.

 

Крста Бајкановић, предсједник Општинског одбора ДНС Шамац и кандидат за посланика у НС РС  је рекао да су ово ДНС-у десети избори, да је стрнака увијек била уз народ и да све оно што је стварила то и траје. „Наш циљ је два посланичка мандата, а листа броји 14 кандидата. Вјерујемо да је то реално. Важна нам је листа и за Представнички дом ПС БиХ и број галсова који треба за тај ниво власти освојити. Чуваћемо Републику Српску и са ДНС-ом желимо ићи напријед, желимо бољи развој пољопривреде и наравно  посебну пажњу посветити пронаталитетној политици.

 

Бобан Јовичевић, носилац листе кандидата за Представнички дом ПС БиХ вечерас је рекао  да га радује пуна сала у Шамцу, што је, по њему доказ да је ДНС већ побједник октобарских избора. „Наши одборници, посланици, сви руководиоци много су урадили за наш народ. И ми смо дио вас, живимо са народом. Сада имамо историјску шансу и морамо је искористити“ поручио је Јовичевић, не сумњајући у подршку грађана Шамца ДНС-у.

ДНС и ПУП: Заједнички наступ на изборима у Бањалуци и Брчком...

Партија уједињених пензионера наступиће на...

19 Јун, 2024
Нешић: Бећировић Својом мржњом и отровом који сије штету на...

''Волио бих да Денис Бећировић нађе реченицу у...

10 Јун, 2024
Избори у Србији показали да народ жели јединство и напредак...

Демократски народни савез честитао је Српској...

3 Јун, 2024
НЕШИЋ: Када гажење права постане правило, отпор постаје обав...

''Уставни суд БиХ наставља праксу кршења Устава...

31 Мај, 2024
Нешић: Није успио покушај стигматизације српског народа...

Чињеница да већина земаља чланица Уједињених...

23 Мај, 2024
Нешић: Нисам увриједио жртве злочина у Сребреници...

Нисам ја увриједио жртве злочина у Сребреници,...

23 Мај, 2024
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!