Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ДНС ПРИЈЕДОР - РАКЕЛИЋИ : ДНС СЕ БАВИ ЕКОНОМСКИМ ТЕМАМА

20 Септембар, 2018

Демократски народни савез, већ традиционално, има подршку мјештана Ракелића којима се одужио изградњом инфраструктуре, с тим да има још доста тога да се уради, рекао је Душко Ивић, носилац листе ДНС-а за Народну скупштину Републике Српске  Изборна јединица 1, вечерас (20.09.2018.) на предизборном скупу у овом насељу. 

 

„Послије 2018. године, са нивоа Владе РС настојаћемо да ова сеоска подручја завршимо тако да становништво може да живи од свог рада, да обезбиједимо складиштење и пласман њихових производа, да народ не мора да напушта село“, поручио је Ивић.

 

ДНС током досадашње предизборне кампање показује да је то странка која води достојанствену, културну кампању, бираним рјечником. Док се други свађају и једни другима подмећу, ДНС се бави економским темама, изјавио је Миленко Ђаковић, предсједник Градске организације Приједор Демократског народног савеза. 

 

„Наши кандидати у континуитету поштују друге странке, не блате их као што то други раде. Ми ћемо кампању културно и достојанствено довести до краја и искрено се надам значајном повећању гласова у Приједору и подршци наших суграђана. Вјерујем да су сви досад схватили ко је озбиљна политичка странка са искуством, а ко су шарлатани који, нажалост, често оптерећују народ својим причама“, рекао је Ђаковић.

 

Славица Поповић, кандидат за НС РС, незапосленост сматра једном од највећих трагедија нашег друштва. Незапосленост, како је рекла, уништава човјеково самопоштовање и достојанство. 

 

„Незапослена дјеца одлазе у пасивност и нерад. Морамо се потрудити да снажним економским и привредним развојем, образовном политиком прилагођеном тржишту рада, обезбиједимо све предуслове за запошљавање младих. Мени, као директору здравствене установе, најтеже је када сам присиљена да пишем потврде о стручној оспособљености нашим медицинским радницима који одлазе вани зато што ми нисмо у могућности да све те људе запослимо „ нагласила је Поповићева. 


Мирко Совиљ, кандидат за посланика у НС РС , рекао је вечерас да се Република Српска налази пред великим изазовима,  да има проблеме који се појављују унутар РС и они у великој мјери зависе од нас. „ДНС је схватио проблеме који се појављују у друштву и за то је дао одређену „терапију“ а то је одговорност. Сматрамо да је одговорност потребна на свим пословима, на сваком послу који радимо и надамо се да ћемо добити већу снагу у Народној скупштини како би могли тражити већи  степен одговорности“, рекао је Совиљ.

 

„Одговорно према Републици Српској, према образовању, према нашим младих људима, пензионерима, борцима, просвјетним и здравственим радницима, према природним ресурсима. Наш предизборни слоган није само пуста фраза и то доказују ови људи који стоје испред вас, сви ми одговорно обављамо своје послове и залажемо се за интересе наших грађана“, рекла је Дијана Шобот, кандидат за посланика у НС РС.
 

Нешић: Алтернатива нерегуларној миграцији не може бити претв...

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић у Бриселу...

28 Новембар, 2023
Предсједник ДНС-а Ненад Нешић честитао је свим грађанима Реп...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић честитао је свим...

21 Новембар, 2023
Конференција за медије

Демократски народни савез ће у сриједу...

14 Новембар, 2023
Нешић у званичној посјети Републици Словенији...

Министар безбједности Босне и Херцеговине Ненад...

8 Новембар, 2023
Градска организација ДНС Градишка одржала ванредну изборну С...

Славко Мекињић једногласно је изабран за новог...

8 Новембар, 2023
Нешић за РТРС: На основу свих информација и изјава очекујем ...

На основу свих информација и изјава очекујем да...

7 Новембар, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!