Алеја Светог Саве 20 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ГО ДНС ПРИЈЕДОР –СРЕДЊА МАРИЋКА: УЛАГАЊЕМ У ПОЉОПРИВРЕДНУ ПРОИЗВОДЊУ ПОСТИЧЕМО...

18 Септембар, 2018

У  Средњој Марићкој код Приједора, вечерас (18.09.2018.) је одржана предизборна трибина на којој су представљени кандидати изборне једнице 301 за Народну Скупштину Републике Српске и Представнички дом ПС БиХ.

 

„ДНС се вечерас налази у Марићкој гдје је велики дио инфраструктуралних пројеката урађено, а друга фаза развоја јесте да свим пољопривредним произвођачима, који се баве производњом воћа и поврћа да им обезбједимо хладњачу, сигурност чувања производа и да свим младим људима који желе да се баве пољопривредом то омогућимо. Демократски народни савез се залаже за развој села и останак младих на селу“, рекао је Душко Ивић, носилац листе за Народну скупштину РС.

 

Демократски народни савез је на једној трећини кампање,  прихваћен је у народу, и ово је традиционално, средина у којој смо увијек имали подршку и мислим да ћемо тако и наставити, рекао је вечерас  Драгутин Родић, носилац листе за Представнички дом ПС БиХ.

 

„Ниво власти за коју сам ја кандидат је започео један врло сложен процес, а то је процес који се тиче подручја на којима ми живимо,а то је одлагалиште радиоактивног отпада, на подручју Трговске горе близу Новог Града. Читава ова регија би била угрожена када би смо дозволили да тај пројекат успије. Ја сам био дио Радне групе која је радила Резолуцију везану за радиоактивни отпад и успјели смо у  Парламентарна скупштина БиХ да то зауставимо у овој фази“ рекао је Родић и истакао да  ако буде поново изабран за посланика у Представничком дому ПС БиХ и даље ће се залагати у том правцу као и у области заштитен животне средине.

 

Предсједник Градске организације ДНС-а Приједор Миленко Ђаковић рекао је да је лијепо доћи асфалтом до овог села јер тиме потврђујемо да ДНС у граду Приједору води рачуна о равноправном развоју свих дијелова.

 

”Имамо у плану нове пројекте асфалтирања, уређења уличне расвјете и тиме створимо услове  да се млади враћају у село . Овдје ДНС има велику подршку и надам се да ћемо заједно наставити даље да радимо и градимо”, поручио је Ђаковић.

 

Кандидат за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице један Душко Милетић поручио је да као неко ко живи на селу, да ће ДНС дати подршку развоју села и да ствара услове да млади остају на селу и да од свог рада поштено живе.

 

”Сматрам да  је веома битно да млади  изађу да гласају и тиме подрже ДНС јер тиме дају подршку себи и својој бољој будућности”, рекао је Милетић.

 

На вечерашњем предизборном скупу у Средњој Марићкој представили су се кандидати ДНС-а за Народну скупштину РС Слађана Радаковић и Славица Поповић, истакнивши да је приоритет ДНС примарна здравствена заштита, образовање и економски развој Републике Српске.

ПРИЈЕДОР: НИЧУ ТЕМЕЉИ НОВОГ МАНАСТИРА...

У приједорском насељу Чиркин Поље почела је...

15 Октобар, 2018
БАЊАЛУКА-БАЊАЦ: ЈАСНО ДА ЈЕ НАРОД БИРАО ЦВИЈАНОВИЋЕВУ И ДОДИ...

Потпредсједник ДНС-а Дарко Бањац рекао је...

15 Октобар, 2018
САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ: ПОТВРЂЕНО ЈЕДИНСТВО РУКОВОДСТВА СТРАНК...

На синоћњој (11.10.2018.) сједници Колегијума...

12 Октобар, 2018
БАЊАЛУКА-ЧУБРИЛОВИЋ: БРОЈНИ ДОКАЗИ О ГНУСНИМ ЗЛОЧИНИМА ДУДАК...

Предсједник Народне скупштине Републике Српске...

11 Октобар, 2018
БАЊАЛУКА-ПАВИЋ: ДНС ИЗУЗЕТНО ЗАДОВОЉАН ИЗБОРИМА...

ДНС је изузетно задовољан изборима, прије свега...

9 Октобар, 2018
БАЊАЛУКА: ПРЕДСЈЕДНИК ПАВИЋ ДАНАС (09.10.2018.) НА КОНФЕРЕНЦ...

Предсједник Демократског народног савеза Марко...

9 Октобар, 2018
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља се * су обавезна!