Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ГО ДНС БАЊАЛУКА – ТРИБИНА НА ЛАУШУ: НАЈВАЖНИЈИ ЦИЉ – ЖИВОТ ДОСТОЈАН ЧОВЈЕКА!

17 Септембар, 2018

Демократски народни савез дуготрајно осигурава стабилност и просперитет Републике Српске и њених грађана. Посједујемо квалитетна кадрове који ће, уз подршку грађана, тријумфовати на октобарским изборима и то ће омогућити остварење нашег најважнијег политичког циља – обезбједити свим грађанима наше Републике живот достојан човјека!

 

Ово је синоћ (16.09.2018.),  на трибини Градског одбора ДНС Бањалука на Лаушу, бројним члановима и сипматизерима странке поручио носилац листе ДНС за Народну скупштину Републике Српске за Изборну јединицу три Недељко Чубриловић.

 

Чубриловић је на скупу указао на значај свеопштег српског јединства и позвао грађане да у октобру гласају за кандидате ДНС, као и за кандидате које ДНС подржава за предсједника Српске и српског члана Предсједништва БиХ.

 

ДНС, истакао је Чубриловић, има јединствену позицију у политичком и друштвеном животу Српске. 

 

Радмила Коцић-Ћућић, кандидат ДНС за посланика у Народној скупштини Српске, истакла је важност система образовања у РС. 

 

“Поносна сам на резултате нашег рада у погледу очувања надлежности РС у области образовања. Наша дјеца морају знати истину о историјским чињеницама које су кројиле судбину српског народа на овим просторима”, казала је она.

 

Нарочито је ставила акценат и на будуће стратегије и реформе образовања које би дугорочно оставиле позитивне посљедице по друштво у Српској.

 

Дамир Ћопић, кандидат за посланика у Парламенту РС, изјавио је да су приоритети у његовом политичком ангажовању пројекти који осигуравају масовна запошљавања. 

 

“Пројекти на којима сам до сада радио остваривали су резултате у запошљавању свих категорија становништва. То ће бити у фокусу мог будућег политичког ангажмана”, рекао је Ћопић који је истакао снажно јединство ДНС и значај Недељка Чубриловића као лидера.

 

Диана Радић, кандидат за посланика у Парламенту РС, истакла је значај развоја економије РС, запошљавања и спрјечавања одлива најобразованијег дијела становништва. 

 

“Запошљавање, подстицање малих и средњих предузећа, изједначавање услова рада у јавном и приватном сектору и пружање прилика за афирмацију младих стручњака представљају приоритет мог рада као економисте”, казала је она.

 

Марко Аћић, кандидат ДНС-а за Представнички дом ПС БИХ, нагласио је значај очувања надлежности, повратка изгубљених надлежности и јачања институција РС. 

 

“Приоритет су нам очување интереса Српске на нивоу БиХ. Све што припада РС на нивоу БиХ се мора бранити”, казао је Aћић који је истакао и значај добрих односа са Републиком Србијом као матицом српског народа.

 

Драган Талић, кандидат за посланика у НС РС, рекао је да је очување српског идентитета, прије свега језика и писма, гарант опстанка српског народа и снажне и стабилне РС. 

 

У организацији ове трибине учествовали су Мјесни одбори у оквиру Рејона 4 (Лауш, Павловац, Сарачица и Чокорска поља).

Ненад Нешић за "Аваз": Тражим једно, радити по закону...

На нама је да осигурамо добру комуникацију и...

22 Март, 2023
Нешић: Тренутно нема елемената који би угрозили безбједносну...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

21 Март, 2023
ДУБРАВАЦ: Захвалан сам ДНС Брчко на посвећености и пожртвова...

Посланик Демократског народног савеза у Народној...

20 Март, 2023
Министар Нешић на састанку са амбасадором Републике Словачке...

Министар безбједности Ненад Нешић на састанку са...

16 Март, 2023
Нешић у посјети Сјеверној Македонији...

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић данас је у...

12 Март, 2023
Нешић угостио амбасадора Саудијске Арабије у БиХ г.Осамаха Д...

Министар Нешић данас је са својим сарадницима...

7 Март, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!