Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ШИПОВО-ЧУБРИЛОВИЋ: ЈЕДИНО ЈЕ ДНС УВИЈЕК УЗ СВОЈ НАРОД

16 Септембар, 2018

Недељко Чубриловић, замјеник предсједника ДНС-а и носилац листе за НС РС, вечерас (16.09.2018.) је на предизборној трибини у Шипову рекао да су колеге ДНС-а у овој општини доказане у својој струци и прије политике. „ Научили су ме да се овде не долази паметовати већ да се долази чути која паметна ријеч, а то можете једино кад се увијек дружите са народом. У наше двије деценије постојања никада нисмо учествовали у преносу надлежности, једино ДНС никада није гласао против свога народа“ рекао је Чубриловић и рекао да ДНС сва питања рјешава компромисом и да, ко тако жели радити је добро дошао у ДНС.

 

„Желимо јединство свих и народа и политика, то је једини начин да млади не одлазе са ових простора. Основ за то је економија јер без ње нема будућности. Наших кандидата нема у жутој штампи, многи наши кандидати  су награђени и признати. Енергија на терену према ДНС-у је одлична и то треба преточити у изборни дан и зато бирајте наше кандидате јер ће они представљати РС и српски народ, поштујући страдале за ову Републику“ рекао је Чубриловић и позвао присутне да  гласају за најбоље, а то је ДНС.

 

Драгутин Родић, носилац листе за Представнички дом ПС БиХ, вечерас је у Шипову рекао да  ДНС у овој општини дјелује да каже како се ради а ради се тако што се договора са народом и те ставове преноси у институције БиХ. „Сви наши кадрови су квалитетни, спремни да своје знање уграде у политику. Ми морамо градити РС и базирати се на економију. Морамо јачати локалне заједнице јер се тамо остварује 95 одсто права грађана. Важан нам је ентитет и све то се брани на бх. нивоу“ рекао је Родић и подсјетио да ДНС у свом програму предност даје економији, запошљавању и јачању РС.

 

„ДНС је увијек радио и градио систем и наставиће са досадашњим нивоом права која су достигнута. Дакле, ни једно стечено прво нећемо умањити. Требају нам одговорни људи у Предсједништву БиХ, Савјету министара, Представничком вијећу и Дому народа.Садашња ситуација нам је показала колико је важно да имамо утицај на бх. институције. Као ДНС смо одговорни људи и све политике које се дешавају ћемо усаглашавати са ентитетом јер једино тако можемо сачувати Републику Српску, која је једна од највећих побједа српског народа у 20. вијеку“ рекао је Родић.

 

Он је поручио да се и данас морамо борити за глас српског народа у институцијама БиХ, за наш језик и писмо. „Ми морамо чувати наш народ и то је политика ДНС-а. Ми смо легалисти и желимо Дејтон у његовим оргиналним оквирима, не допуне, не тумачења, зато гласајте за ДНС који води одговорну политику“ поручио је Родић.

 

Драгољуб Вујковић, предсједник ОО ДНС Шипово и кандидат за НС РС, пренио је поздраве лидера ДНС-а Марка Павића који вечарас није присуствовао предизборној трибини ДНС-а у Шипову. „Као што знате ми нисмо у власти у овој локалној заједници.Ми смо овде опозиција јер нама није важна власт већ принцип. Желимо развој Шипова као и цијеле Републике Српске. У Шипову се тешко живи, млади одлазе и нема посла. Не смијемо дозволити да младе људе ико уцјењује“ рекао је Вујковић, додајући да желе искуства Приједора у привреди пренијети и у ову локалну заједницу. Он је позвао вечарас своје суграђане да на окторбарским изборим бирају оне који их неће изневјерити и којих се неће стидјети.

 

 

Радмила Коцић-Ћућић, кандидат за посланика у НС РС вечерас је поставила питања зашто гласати за ДНС и одмах одговорила да је у питању карактер људи из ДНС-а који се боре за свој крај. „ И зато што је посебна част слушати шта други људи причају о нашим кадровима, као што је просвјета гдје ја имам прилику да то чујем. Желимо квалитетан амбијент за све нас а првенствено за нашу дјецу. Желимо квалитетно образовање јер је то темељ будућности, у језику и у историји“ рекла је Коцић-Ћућић, додајући да људи из ДНС-а никада себе неће издати те желе радити на јединству и да једино тако можемо очувати Републику Српску.

 
 

Нешић: Монтирана оптужница без икаквог правног утемељења...

''Одлука Суда БиХ да врати на дораду оптужницу...

21 Август, 2023
НЕШИЋ ОСУДИО ПОТЕЗ ХРВАТСКЕ

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић најоштрије је...

17 Август, 2023
Нешић о саопштењу бошњачких генерала: Диносаурусима је мјест...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

10 Август, 2023
Нешић: Српска најснажнији бедем од мржње и намјера лоших људ...

''Какву је ''часну'' борбу водио Атиф Дудаковић...

7 Август, 2023
Патолошка мржња Дениса Бећировића према свему што је српско....

Ако нешто изгриза темеље БиХ, подрива темеље...

1 Август, 2023
НЕШИЋ: СРПСКЕ НЕ БИ БИЛО ДА ЈЕ МИШЉЕЊЕ ЗАПАДНИХ СИЛА БИЛО ВО...

Воља народа се не може санкционисати, а рад...

1 Август, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!