Алеја Светог Саве 20 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ГО ДНС БАЊАЛУКА-ИЗБОРНА ТРИБИНА У КАРАНОВЦУ: ТИМ ЗА БУДУЋНОСТ СРПСКЕ

15 Септембар, 2018

Демократски народни савез ће, послије октобарских избора, бити одлучујући фактор у рјешавању важних питања за Републику Српску! 

 

Ово је поручио  носилац листе за Народну скупштину РС  у Изборној јединици 3, потпредсједник ДНС-а и актуелни предсједник Народне скупштине Републике Српске, Недељко Чубриловић, говорећи на изборној трибини у Карановцу код Бањалуке, којој су осим бројних грађана и симпатизера ДНС, присуствовали и заједнички кандидати за српског члана Предсједништва БиХ и предсједника Републике Српске, Милорад Додик и Жељка Цвијановић. 

 

Чубриловић је позвао грађане Карановца, у коме,  како је истакао ДНС има добру подршку, да изађу на изборе и подрже кандидате ДНС-а, као и коалиционе кандидате  за предсједника РС и члана Предсједништва БиХ, Жељку Цвијановић и Милорада Додика.

 

Кандидат коалиције СНСД- ДНС- СП за српског члана предсједништва  Милорад Додик истакао је  да је ово најдуговјечнија коалиција, те да "са људима као што је Недељко Чубриловић, носиоцем листе за НС РС у Изборној јединици 3 имамо искрену и добру сарадњу, која обећава да ћемо конципирати будући систем власти у Републици Српској и БиХ ".  

Кандидат коалиције СНСД- ДНС- СП за предсједника Републике Српске Жељка Цвијановић  истакла је да је коалиција " на добром путу, с обзиром на атмосферу, која влада на терену, а то је побједничка атмосфера.

 

„Сигурна да ће коалиција забиљежити убједљиву побједу“, рекла је Жељка Цвијановић. 

 

Марко Аћић, кандидат на листи за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ подсјетио је да "ДНС није учествовао у преносу ни једне надлежности са нивоа Републике Српске на ниво БиХ”, те да грађани, који поклоне повјерење ДНС, могу бити сигурни да кандидати ове странке у таквим работама неће никад ни учествовати. Он је истакао да се морају промијенити политичари који представљају РС на нивоу БиХ. 

 

Присутнима су се обратили кандидатни  на листи за НС РС, Дамир Ћопић и Боривоје Обрадовић, који су позвали присутне грађане да подрже кандидате ДНС-а на изборима 7.октобра. 

 

Изборној трибини ДНС-а у Карановцу код Бањалуке присуствовало је неколико стотина грађана Карановца и Љубачева.
 

ДНС ОШТРА ЛУКА-БАЊАЦ: ЈЕДИНСТВЕНИ У ПОЛИТИЦИ ДНС-а...

Потпредсједник ДНС-а Дарко Бањац и генерални...

15 Фебруар, 2019
РЕШИЋ: ЗНАТНО БРЖЕ ДО ЈЕДИНСТВЕНОГ МАТИЧНОГ БРОЈА НОВОРОЂЕНО...

На данашњој (14.02.2019.) конференцији за...

14 Фебруар, 2019
„НЕЗАВИСНЕ НОВИНЕ“-РЕШИЋ: ДЕЛЕГАЦИЈА ЕУ НЕЋЕ ДА ПРИЧА С НАМА...

Министар управе и локалне самоуправе Републике...

14 Фебруар, 2019
БАЊАЛУКА-ТРНИНИЋ: НАСТАВЉА СЕ ИЗГРАДЊА КАРГО ОБЈЕКТА, ОВЕ ГО...

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Неђо...

13 Фебруар, 2019
БАЊАЛУКА-РЕШИЋ: СРПСКА ОПРЕДИЈЕЉЕНА ДА НАСТАВИ РЕФОРМУ ЈАВНЕ...

Република Српска је опредијељена да настави...

13 Фебруар, 2019
НЕМА МАСОВНОГ ПРЕЛАСКА ЧЛАНОВА У ДЕМОС...

Демократски народни савез оштро одбацује данашње...

12 Фебруар, 2019
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља се * су обавезна!