Алеја Светог Саве 20 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ГО ДНС БАЊАЛУКА-ИЗБОРНА ТРИБИНА У КАРАНОВЦУ: ТИМ ЗА БУДУЋНОСТ СРПСКЕ

15 Септембар, 2018

Демократски народни савез ће, послије октобарских избора, бити одлучујући фактор у рјешавању важних питања за Републику Српску! 

 

Ово је поручио  носилац листе за Народну скупштину РС  у Изборној јединици 3, потпредсједник ДНС-а и актуелни предсједник Народне скупштине Републике Српске, Недељко Чубриловић, говорећи на изборној трибини у Карановцу код Бањалуке, којој су осим бројних грађана и симпатизера ДНС, присуствовали и заједнички кандидати за српског члана Предсједништва БиХ и предсједника Републике Српске, Милорад Додик и Жељка Цвијановић. 

 

Чубриловић је позвао грађане Карановца, у коме,  како је истакао ДНС има добру подршку, да изађу на изборе и подрже кандидате ДНС-а, као и коалиционе кандидате  за предсједника РС и члана Предсједништва БиХ, Жељку Цвијановић и Милорада Додика.

 

Кандидат коалиције СНСД- ДНС- СП за српског члана предсједништва  Милорад Додик истакао је  да је ово најдуговјечнија коалиција, те да "са људима као што је Недељко Чубриловић, носиоцем листе за НС РС у Изборној јединици 3 имамо искрену и добру сарадњу, која обећава да ћемо конципирати будући систем власти у Републици Српској и БиХ ".  

Кандидат коалиције СНСД- ДНС- СП за предсједника Републике Српске Жељка Цвијановић  истакла је да је коалиција " на добром путу, с обзиром на атмосферу, која влада на терену, а то је побједничка атмосфера.

 

„Сигурна да ће коалиција забиљежити убједљиву побједу“, рекла је Жељка Цвијановић. 

 

Марко Аћић, кандидат на листи за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ подсјетио је да "ДНС није учествовао у преносу ни једне надлежности са нивоа Републике Српске на ниво БиХ”, те да грађани, који поклоне повјерење ДНС, могу бити сигурни да кандидати ове странке у таквим работама неће никад ни учествовати. Он је истакао да се морају промијенити политичари који представљају РС на нивоу БиХ. 

 

Присутнима су се обратили кандидатни  на листи за НС РС, Дамир Ћопић и Боривоје Обрадовић, који су позвали присутне грађане да подрже кандидате ДНС-а на изборима 7.октобра. 

 

Изборној трибини ДНС-а у Карановцу код Бањалуке присуствовало је неколико стотина грађана Карановца и Љубачева.
 

ПРИЈЕДОР: НИЧУ ТЕМЕЉИ НОВОГ МАНАСТИРА...

У приједорском насељу Чиркин Поље почела је...

15 Октобар, 2018
БАЊАЛУКА-БАЊАЦ: ЈАСНО ДА ЈЕ НАРОД БИРАО ЦВИЈАНОВИЋЕВУ И ДОДИ...

Потпредсједник ДНС-а Дарко Бањац рекао је...

15 Октобар, 2018
САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ: ПОТВРЂЕНО ЈЕДИНСТВО РУКОВОДСТВА СТРАНК...

На синоћњој (11.10.2018.) сједници Колегијума...

12 Октобар, 2018
БАЊАЛУКА-ЧУБРИЛОВИЋ: БРОЈНИ ДОКАЗИ О ГНУСНИМ ЗЛОЧИНИМА ДУДАК...

Предсједник Народне скупштине Републике Српске...

11 Октобар, 2018
БАЊАЛУКА-ПАВИЋ: ДНС ИЗУЗЕТНО ЗАДОВОЉАН ИЗБОРИМА...

ДНС је изузетно задовољан изборима, прије свега...

9 Октобар, 2018
БАЊАЛУКА: ПРЕДСЈЕДНИК ПАВИЋ ДАНАС (09.10.2018.) НА КОНФЕРЕНЦ...

Предсједник Демократског народног савеза Марко...

9 Октобар, 2018
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља се * су обавезна!