Алеја Светог Саве 20 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ГО ДНС ПРИЈЕДОР – ЈАЊИЋ ПУМПА,ДОЊИ ОРЛОВЦИ НОВО НАСЕЉЕ: ПОНОСНО И ОДГОВОРНО ДО...

13 Септембар, 2018

У новом насељу Доњи Орловци,Јањић Пумпа код Приједора, вечерас (13.09.2018.) је одржана предизборна трибина на којој су представљени кандидати изборне једнице 301 за Народну Скупштину Републике Српске и Представнички дом ПС БиХ.

 

Носилац листе за НС РС Душко Ивић је рекао да  је ДНС трећа странка по снази и да ће ДНС  послије избора формирати владу РС,градити Приједор,  регију и Републику Српску.

 

 „Демократски народни савез је велика породица, трећа по снази у РС, која је јака како у Приједору, тако у Херцеговини, Романији и Бијељини и зато са сигурношћу можемо рећи да  ћемо бити најјача странка и одговорно  учествовати у власти“, рекао је Ивић, додајући да се посланици ДНС-а боре у Народној скупштини РС да град Приједор изгледа боље, да избјегличка насеља изгледају уређенија.

 

Присутнима се обратио и Миленко Ђаковић, предсједник ГО ДНС-а Приједор, рекавши да је ДНС странка која је саборна, која окупља, која мири,не прави проблеме већ их рјешава.

 

„ДНС је увијек био  на становишту да се брани и одбрани Република Српска како у рату тако и у миру. За многе крупне одлуке које су донесене на штету РС, ДНС је увијек против. Република Српска се брани у Парламентарној скупштини БиХ, зато је потребно да добијемо подршку  за обје листе, како за Народну скупштини РС тако и за Парламентарну скупштину БиХ“, рекао је Ђаковић.

 

На предизборној трибини ДНС –а у новом насељу Јањић Пумпа  су говорили Душко Милетић,  Дијана Шобот и Славица Поповић, кандидати ДНС-а  за НС РС, истичући да циљеве и визију ДНС-а спроводе са поносом те да ће се одговорно залагати за побољшање економског, образовног, друштвеног и здравственог система.

 

ДНС ПРИЈЕДОР-ДОЊИ ПЕТРОВ ГАЈ:ДНС СЕ ЗАЛАЖЕ ЗА ПОЛИТИЧКУ СИГУ...

Носилац листе ДНС-а за Представнички дом...

22 Септембар, 2018
БИЈЕЉИНА: ПАВИЋ: ДНС СЕМБЕРИЈУ ВОДИ НАПРИЈЕД!...

„Рекао сам раније да ће један од највећих...

22 Септембар, 2018
ДНС ЛОПАРЕ: ГЛАС ДНС-а СЕ ДАЛЕКО ЧУЈЕ!...

У општини Лопаре, вечерас (22.09.2018.) је...

22 Септембар, 2018
ДНС УГЉЕВИК-ПАВИЋ: ПУТ ДНС-а ЈЕ ПУТ У БОЉУ БУДУЋНОСТ...

ДНС  je спреман  за најодговорније послове у...

22 Септембар, 2018
ДНС БАЊАЛУКА - ТРИБИНА У ПОТКОЗАРЈУ: ОДЛУЧНО БРАНИМО СРПСКУ ...

Демократски народни савез представља јединствену...

22 Септембар, 2018
ПРЕДСЈЕДНИК ПАВИЋ СУТРА (23.09.2018.) НА ТРИБИНАМА У КРУПИ Н...

Демократски народни савез организује трибине, на...

22 Септембар, 2018
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља се * су обавезна!