Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ГО ДНС ПРИЈЕДОР – ЈАЊИЋ ПУМПА,ДОЊИ ОРЛОВЦИ НОВО НАСЕЉЕ: ПОНОСНО И ОДГОВОРНО ДО...

13 Септембар, 2018

У новом насељу Доњи Орловци,Јањић Пумпа код Приједора, вечерас (13.09.2018.) је одржана предизборна трибина на којој су представљени кандидати изборне једнице 301 за Народну Скупштину Републике Српске и Представнички дом ПС БиХ.

 

Носилац листе за НС РС Душко Ивић је рекао да  је ДНС трећа странка по снази и да ће ДНС  послије избора формирати владу РС,градити Приједор,  регију и Републику Српску.

 

 „Демократски народни савез је велика породица, трећа по снази у РС, која је јака како у Приједору, тако у Херцеговини, Романији и Бијељини и зато са сигурношћу можемо рећи да  ћемо бити најјача странка и одговорно  учествовати у власти“, рекао је Ивић, додајући да се посланици ДНС-а боре у Народној скупштини РС да град Приједор изгледа боље, да избјегличка насеља изгледају уређенија.

 

Присутнима се обратио и Миленко Ђаковић, предсједник ГО ДНС-а Приједор, рекавши да је ДНС странка која је саборна, која окупља, која мири,не прави проблеме већ их рјешава.

 

„ДНС је увијек био  на становишту да се брани и одбрани Република Српска како у рату тако и у миру. За многе крупне одлуке које су донесене на штету РС, ДНС је увијек против. Република Српска се брани у Парламентарној скупштини БиХ, зато је потребно да добијемо подршку  за обје листе, како за Народну скупштини РС тако и за Парламентарну скупштину БиХ“, рекао је Ђаковић.

 

На предизборној трибини ДНС –а у новом насељу Јањић Пумпа  су говорили Душко Милетић,  Дијана Шобот и Славица Поповић, кандидати ДНС-а  за НС РС, истичући да циљеве и визију ДНС-а спроводе са поносом те да ће се одговорно залагати за побољшање економског, образовног, друштвеног и здравственог система.

 

Нешић у Бриселу са Ленарчићем и Аџићем...

Службе заштите и спасавања у Босни и Херцеговини...

23 Март, 2023
Нешић у Бриселу: Разговарао са комесаром ЕУ за сусједство и ...

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић је радну...

23 Март, 2023
Ненад Нешић за "Аваз": Тражим једно, радити по закону...

На нама је да осигурамо добру комуникацију и...

22 Март, 2023
Нешић: Тренутно нема елемената који би угрозили безбједносну...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

21 Март, 2023
ДУБРАВАЦ: Захвалан сам ДНС Брчко на посвећености и пожртвова...

Посланик Демократског народног савеза у Народној...

20 Март, 2023
Министар Нешић на састанку са амбасадором Републике Словачке...

Министар безбједности Ненад Нешић на састанку са...

16 Март, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!