Алеја Светог Саве 20 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ГО ДНС ПРИЈЕДОР – ЈАЊИЋ ПУМПА,ДОЊИ ОРЛОВЦИ НОВО НАСЕЉЕ: ПОНОСНО И ОДГОВОРНО ДО...

13 Септембар, 2018

У новом насељу Доњи Орловци,Јањић Пумпа код Приједора, вечерас (13.09.2018.) је одржана предизборна трибина на којој су представљени кандидати изборне једнице 301 за Народну Скупштину Републике Српске и Представнички дом ПС БиХ.

 

Носилац листе за НС РС Душко Ивић је рекао да  је ДНС трећа странка по снази и да ће ДНС  послије избора формирати владу РС,градити Приједор,  регију и Републику Српску.

 

 „Демократски народни савез је велика породица, трећа по снази у РС, која је јака како у Приједору, тако у Херцеговини, Романији и Бијељини и зато са сигурношћу можемо рећи да  ћемо бити најјача странка и одговорно  учествовати у власти“, рекао је Ивић, додајући да се посланици ДНС-а боре у Народној скупштини РС да град Приједор изгледа боље, да избјегличка насеља изгледају уређенија.

 

Присутнима се обратио и Миленко Ђаковић, предсједник ГО ДНС-а Приједор, рекавши да је ДНС странка која је саборна, која окупља, која мири,не прави проблеме већ их рјешава.

 

„ДНС је увијек био  на становишту да се брани и одбрани Република Српска како у рату тако и у миру. За многе крупне одлуке које су донесене на штету РС, ДНС је увијек против. Република Српска се брани у Парламентарној скупштини БиХ, зато је потребно да добијемо подршку  за обје листе, како за Народну скупштини РС тако и за Парламентарну скупштину БиХ“, рекао је Ђаковић.

 

На предизборној трибини ДНС –а у новом насељу Јањић Пумпа  су говорили Душко Милетић,  Дијана Шобот и Славица Поповић, кандидати ДНС-а  за НС РС, истичући да циљеве и визију ДНС-а спроводе са поносом те да ће се одговорно залагати за побољшање економског, образовног, друштвеног и здравственог система.

 

БАЊАЛУКА- ПРЕДСЈЕДНИШТВО ДНС-а-ПАВИЋ: ЦИЉ ЈЕ ОЧУВАЊЕ АУТОХТО...

У Бањалуци је данас (20.11.2018.) одржана...

20 Новембар, 2018
РЕГИОНАЛНИ ОДБОР ДНС ДОБОЈ УЗ ПАВИЋА!...

Регионални одбор ДНС-а Добој, даје пуно подршку...

18 Новембар, 2018
РО ДНС БИЈЕЉИНА: ПОДРШКА ПРЕДСЈЕДНИКУ ПАВИЋУ И ПРЕДСЈЕДНИШТВ...

Регионални одбор ДНС-а Бијељина, у чијем су...

18 Новембар, 2018
ГРАДСКИ ОДБОР ДНС ТРЕБИЊЕ: ПОДРШКА ПРЕДСЈЕДНИКУ ПАВИЋУ...

Градски одбор ДНС Требиње данас (17.11.2018.) је...

17 Новембар, 2018
РО ДНС "ЛИЈЕВЧЕ": ПОДРШКА ПРЕДСЈЕДНИКУ ПАВИЋУ У ПРОВОЂРЊУ ВА...

Регионални одбор „Лијевче“ данас (17.11.2018.) је...

17 Новембар, 2018
ОРГАНИЗАЦИЈА МЛАДИХ ДНС-а: БЕЗРЕЗЕРВНА ПОДРШКА ПРЕДСЈЕДНИКУ...

Организација младих Демократског народног савеза,...

16 Новембар, 2018
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља се * су обавезна!