Алеја Светог Саве 20 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ДНС ДЕРВЕНТА: СВИ ПРИЧАЈУ, ЈЕДИНО ДНС РАДИ!

13 Септембар, 2018

У Дервенти је вечерас (13.09.2018.) одржана предизборна трибина ДНС-а на којој је, између осталог речено да је кампања  увијек вријеме да се подсјетимо на циљеве ДНС-а. Ово су ријечи предсједника ОО ДНС Дервента Мире Симића и кандидата за посланика у НС РС који је подсјетио  да ДНС у Дервенти од 2010. године повећава резултате из сваког изборног циклуса у наредни. „Увијек смо тражили најбоља рјешења за добробит свих, зато очекујемо да и у овим изборима тако буде. Посебно ћемо се борити за пољопривреду јер  у овом крају то је најбитнији ресурс“ рекао је Симић.

 

Неђо Трнинић, члан Предсједништва ДНС-а вечерас је пренио поздраве предсједника Марка Павића, учесницима и посјетиоцима трибине ДНС-а у овој општини, рекавши да ДНС излази на изборе са јасним циљевима који су високи, а то је 15 посланика за Народну скупштину Републике Српске и два посланика у ПС БиХ. „Из ове регије очекујемо посланика и то је реално, јер, гдје год дођемо видљив је раст наше странке. Драго ми је што људи препознају нашу ријеч и наш нови слоган да смо одговорни“ рекао је Трнинић и позвао грађане Дервенте, чланове и симпатизере ДНС-а да обавезно изађу на изборе 7. октобра.

 

Синиша Никић, носилац листе ДНС-а за НС РС вечерас  је у Дервенти рекао да је научен да говори истину и да нема чега да се стиди. „Ми у ДНС-у говоримо истину. ДНС ће бити значајан фактор одлучивања након ових избора. ДНС и Дервента су наша окосница и сви морамо уложити у борбу на фер принципима“ рекао је Никић.

 

Предсједник Централног изборног штаба ДНС-а Драгомир Јовичић је става да су избори основ легалитета и легитимитета и да се на њиховим резултатима базира будући капацитет. „Бирачи нама повјеравају мандате и важно је знати изабрати. Ми водимо културу дијалога и важан нам је човјек, он је у средишту наших политика. Наши кандидати су остварени на свим пољима и своје знање су спремни уткати у ДНС и рјешавање проблема грађана“ рекао је Јовичић и позвао присутне да гласају једнако за обје листе јер нам, рекао је ,треба капацитет на оба нивоа власти.

 

Драган Пајић, кандидат ДНС-а за НС РС вечерас је изразио увјерење да ће ДНС бити одлучујући тас на ваги, након избора. Економија мора бити на првом мјесту јер једино тако ћемо, напоменуо је он,  спријечитим одлазак људи са ових простора. „Сви причају, једино ДНС ради“ поручио је Пајић.

 

Дијана Станојевић, кандидат за Представнички дом ПС БиХ  вечерас је рекла да ДНС жели поправити стање на нивоу БиХ. „Желимо да народи буду равноправно заступљени и  да имамо дом за све. Желимо вратити надлежности које су Дејтоном прописане и желимо владавину права“ рекла је Станојевићева и додала да образовање мора бити темељ друштва и приоритет у даљем развоју.

 

Бобан Јовичевић, носилац листе за Представнички дом ПС БиХ је рекао да је сасвим сигуран да ће ДНС бити незаобилазан фактор у будућности Српске и БиХ. „ ДНС је увијек радио у интересу наших грађана и никада се нећемо промијенити. Сви наши кадрови су радили у складу са политикама ДНС-а, постигли смо значајне резултате, сада имамо историјску шансу за још бољи резлутат“ рекао је Јовичевић и поручио окупљенима да објасне својим комшијама, када оду са трибине, зашто треба гласати за ДНС.

На преизборној трибини у Дервенти приказан је и дио атмосфере за централне трибине ДНС-а која је одржана 8. септембра у дворани „Борик“ у Бањалуци и дио из обраћања предсједника ДНС-а господина Марка Павића.

 

Предизборном скупу ДНС-а у Дервенти је присуствовао и Милорад Симић, начелник општине Дервента.

РЕГИОНАЛНИ ОДБОР ДНС ДОБОЈ УЗ ПАВИЋА!...

Регионални одбор ДНС-а Добој, даје пуно подршку...

18 Новембар, 2018
РО ДНС БИЈЕЉИНА: ПОДРШКА ПРЕДСЈЕДНИКУ ПАВИЋУ И ПРЕДСЈЕДНИШТВ...

Регионални одбор ДНС-а Бијељина, у чијем су...

18 Новембар, 2018
ГРАДСКИ ОДБОР ДНС ТРЕБИЊЕ: ПОДРШКА ПРЕДСЈЕДНИКУ ПАВИЋУ...

Градски одбор ДНС Требиње данас (17.11.2018.) је...

17 Новембар, 2018
РО ДНС "ЛИЈЕВЧЕ": ПОДРШКА ПРЕДСЈЕДНИКУ ПАВИЋУ У ПРОВОЂРЊУ ВА...

Регионални одбор „Лијевче“ данас (17.11.2018.) је...

17 Новембар, 2018
ОРГАНИЗАЦИЈА МЛАДИХ ДНС-а: БЕЗРЕЗЕРВНА ПОДРШКА ПРЕДСЈЕДНИКУ...

Организација младих Демократског народног савеза,...

16 Новембар, 2018
РО ДНС ПРИЈЕДОР: ПОДРШКА ПРЕДСЈЕДНИКУ ПАВИЋУ У ПРОВОЂЕЊУ ОДЛ...

Регионални одбор ДНС-а Приједор данас...

16 Новембар, 2018
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља се * су обавезна!