Алеја Светог Саве 20 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ДНС ФОЧА: ОДГОВОРНИ ПРЕМА НАРОДУ

11 Септембар, 2018

Предизборну трибину ДНС-а у Фочи, вечерас (11.09.2018.) je отворио потпредсједник ОО ДНС Фоча Срђан Драшковић који је рекао да му је драго што је Херцеговина уз ДНС.

 

 

„Препуна дворана у Фочи је гаранција зашто глaсати за ДНС. Ви знате све наше људе и знате како они раде. И знате да су они сви одговорни и према својим радним мјестима али и према запосленим и тако ћемо наставити радити и градити“ рекао је Драшковић који је рекао да зато у ДНС-у немају страх да полажу рачуне сваки дан.

 

 

Он је позвао  Фочаке  да изађу на изборе 7. октобра и да гласају за провјерене људе из ДНС-а.

 

 

Неђо Трнинић, члан Предсједништва ДНС-а, који је пренио поздраве лидера ДНС-а Марка Павића је рекао да ДНС никада није излазио на изборе са већим амбицијама, 15 посланика у НС РС и два у ПС БиХ.

 

 

„По овоме, Фоча треба дати допринос са по једним мандатом. То није жеља већ обавеза. Ови циљеви нису имагинација него чињеница. Наши кандидати јесу помно бирани и остварени на свим пољима, као гаранција нашег успјеха. Ријеч је ријеч и то се није промијенило“ рекао је Трнинић и поручио да што више ДНС учествује у власти то ће постати одговорнији и градити бољу Републику Српску.

 

 

Ненад Нешић, носилац листе за Представнички дом ПС БиХ, је вечарес у Фочи окупљнима пренио поздраве са Романије „ Срце ми је велико када видим пуну дворану. Вечерас вам обећавам да ДНС, на нивоу БиХ никада неће пренијети надлежности на ниво БиХ. Једино ће чувати Републику Српску. Многи пројекти у Фочи су чекали ДНС, његове људе да се они реализују. И зато смо поносни на оно што радимо“ рекао је Нешић и обећао да ће ДНС тако радити и даље јер је циљ странке бољи стандард живота грађана и одбрана РС на нивоу БиХ.

 

 

Споменко Стојановић, носилац листе кандидата за Народну скупштину Републике Српске је  изразио задовољство препуном двораном у граду домаћину. И он је рекао да су људи из ДНС-а одговорни људи, превенствено према Српској и народу и да су се све вријеме тако понашали.

 

 

„Имамо програм, али нам је потребна ваша подршка више него до сада да би наш програм даље реализовали. Темељ политика је економија јер тако можемо зауставити младе да одлазе, да граде и шире своје амбиције у својој отаџбини“ рекао је Стојановић  додајући да ДНС-у у Фочи треба подршка његових суграђана јер у овој Изборној једници, како је рекао он, има толико ресурса које треба искористити на прави начин да сви грађани живе боље.

 

 

Драгомир Јовичић, потпредсједник ДНС-а и предсједник Централног изборног штаба вечерас је у Фочи рекао да ако има дилему да ли ће ДНС имати посланика у Херцеговини онда те дилеме  више нема.

 

 

„ДНС ради пуним интензитетом и желимо да постављене циљеве остваримо. Од тога резултата зависи политички капацитет и могућност провођења политика. Радимо снажније јер желимо 8. октобра бити партнер а не дио власти. ДНС има за циљ 15 посланика у НС РС и два посланичка мјеста у ПС БиХ и то нам је потребно да имамо могућност да рјешавамо више проблема и да заједно са народом градимо Републику Српску“ рекао је Јовичић подсјетивши да и на нивоу БиХ, ДНС мора бити дио система те да акценат мора бити на економији јер је  то једини начин да се напредује у Српској.

 

 

Он је напоменуо да ДНС води политику аргумената, да неће водити прљаву кампању, да ће се бавити својим политикама те да је глас за ДНС глас за квалитетнији живот. И да је најбоља ствар за грађане Фоче управо ДНС.

 

 

 

 

БАЊАЛУКА- ПРЕДСЈЕДНИШТВО ДНС-а-ПАВИЋ: ЦИЉ ЈЕ ОЧУВАЊЕ АУТОХТО...

У Бањалуци је данас (20.11.2018.) одржана...

20 Новембар, 2018
РЕГИОНАЛНИ ОДБОР ДНС ДОБОЈ УЗ ПАВИЋА!...

Регионални одбор ДНС-а Добој, даје пуно подршку...

18 Новембар, 2018
РО ДНС БИЈЕЉИНА: ПОДРШКА ПРЕДСЈЕДНИКУ ПАВИЋУ И ПРЕДСЈЕДНИШТВ...

Регионални одбор ДНС-а Бијељина, у чијем су...

18 Новембар, 2018
ГРАДСКИ ОДБОР ДНС ТРЕБИЊЕ: ПОДРШКА ПРЕДСЈЕДНИКУ ПАВИЋУ...

Градски одбор ДНС Требиње данас (17.11.2018.) је...

17 Новембар, 2018
РО ДНС "ЛИЈЕВЧЕ": ПОДРШКА ПРЕДСЈЕДНИКУ ПАВИЋУ У ПРОВОЂРЊУ ВА...

Регионални одбор „Лијевче“ данас (17.11.2018.) је...

17 Новембар, 2018
ОРГАНИЗАЦИЈА МЛАДИХ ДНС-а: БЕЗРЕЗЕРВНА ПОДРШКА ПРЕДСЈЕДНИКУ...

Организација младих Демократског народног савеза,...

16 Новембар, 2018
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља се * су обавезна!