Алеја Светог Саве 20 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ДНС ВИШЕГРАД – ВЈЕРУЈЕМО У СИГУРАН И ДОБАР РЕЗУЛТАТ

11 Септембар, 2018

У Вишеграду је данас (11.09.2018.) одржана предизборна трибина ДНС-а на којој су представљени кандидати за Народну скупштину РС и Представничким дом  ПС БиХ. 

 

Све присутне је поздравио предсједник ОО ДНС Вишеград Младенко Тасић, који је изразио задовољство због одзива на данашњу трибину, пожелио срећан и успјешан рад и сигуран и добар резултат ДНС-а на општим изборима 2018. године. 

 

Трибину је отворио Миле Перић, кандидат за Народну скупштину Републике Српске,  рекавши да је велика част што има прилику да угости руководство ДНС-а, и изражава своје жаљење што предсједник Павић није ту. Истакао је да ће радити још боље да докажу да су одговорни.

 

Драгомир Јовичић, потпредсједник ДНС и шеф Централног изборног штаба истакао је да сви имају обавезу да раде што више и да се  програмом странке изборе за гласове.

 

„Ову кампању припремамо скоро 8 мјесеци и све активности су већ одавно у пуном јеку. У штабовима имамо око 15.000 чланова а то довољно говори. Избори јесу доказ и празник демократије и на основу њега се доказује изборна моћ,“ рекао је Јовичић.

 

ДНС је странка која је системски развијана и има стални успон, наш циљ је 15 посланика и 107.000 гласова и није предимензиониран него је утемељен на реалним процјенама, рекао је Јовичић. 

 

Политика ДНС је конзистентна и ослања се на економију и привреду, али и на јединство које је посебно важно у Сарајеву јер је важно бранити РС и њене интересе, зато ми имамо велики циљ, поручио је Јовичић.

 

Споменко Стојановић, носилац листе за Народну скупштину РС из Изборне јединице девет, рекао је да  ДНС жели да стави економију у фокусу јер једино са јачањем економије можемо повећати и остала права свих категорија.

 

„У овој изборној јединици имамо много  ресурса, које морамо искористити да свим грађанима буде бољи живот,“ рекао је Стојановић.

 

Ненад Нешић, носилац листе за Парламентарну скупштину БиХ из Изборне јединице 3, истакао је да ДНС очито има снагу и то у свим локалним заједницама. Уколико наставимо овако да радимо можемо ускоро да будемо и прва странка. Ми ћемо бити прави народни трибуни, пропагирати политику и суштину ДНС, рекао је Нешић, додајући да бројни пројекти у Републици Српској као да су чекали да људи из ДНС почну да их реализују, али и успјешно заврше и на то смо посебно поносни.

 

Он је подсјетио да никада ДНС није гласао  за пренос надлежности, и то је посебно одлика  Демократског народног савеза у односу на друге странке, јер смо увијек, како је нагласио, гледали шта значе ти елементи за Републику Српску и за интерес српског народа. 

 

Желимо више радних мјеста и јачу екиономију, једино тако можемо направити бољу Републику Српску, рекао је Нешић.

 

Лејла Решић, члан Предсједништва и Главног одбора ДНС, рекла је да је радује одзив на ову трибину, иако је радни дан и да то доказује снагу ДНС.

 

„Почињемо историјску битку за сваки глас који нам је важан, морамо бити тим. Слоган смо изабрали јер ми знамо како се ради – одговорно и  то је наш мото,“ рекла је Решићева и позвала да се гласа за обје листе јер су обје важне.

 

.
 

ТРНИНИЋ: НАДАМО СЕ ШТО СКОРИЈЕМ ПОЧЕТКУ ИЗГРАДЊЕ ГРАНИЧНОГ П...

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Неђо...

18 Јануар, 2019
„ОСЛОБОЂЕЊЕ“- МИЛЕНКО ЂАКОВИЋ: РАЗНЕ ГРУПЕ УЗЕЛЕ СУ МЈЕСТА Д...

„По изборним резулататима ДНС је...

18 Јануар, 2019
МИНИСТАРКА РЕШИЋ: ОВЕ ГОДИНЕ ИЗРАДА СТРАТЕГИЈЕ ЗА НАЦИОНАЛНЕ...

Министар управе и локалне самоуправе Републике...

16 Јануар, 2019
ДНС ГРАДИШКА: СВЕЧАНОСТ У ЧАСТ ДОБРИХ ИЗБОРНИХ РЕЗУЛТАТА...

Демократски народни савез Градишка, организовао...

12 Јануар, 2019
ЗВОРНИК: ГРАДСКИ ОДБОР ПДП-а КОЛЕКТИВНО ПРИСТУПИО ДНС-у...

Градски одбор Партије демократског прогреса...

11 Јануар, 2019
ПРЕДСТАВНИЧКИ ДОМ–НЕШИЋ: ПОДРШКА СНСД-овом СТАВУ ДА БУДЕ ОДГ...

Посланик ДНС-а у Представничком дому...

11 Јануар, 2019
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља се * су обавезна!