Алеја Светог Саве 20 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ДНС ПРИЈЕДОР-ПАВИЋ: ДОШЛО ЈЕ ВРИЈЕМЕ ДА МИ УПРАВЉАМО!

7 Септембар, 2018

Предсједник ДНС-а Марко Павић, вечерас (7.9.2018.) је у Приједору, на првој предизборној трибини ДНС-а рекао да су Општи избори празник демократије, истучући да овогодишње изборе треба  схватити одговорно према онима који су гласали за ДНС, према Републици Српској и према природним ресурсима.

 

„Ми не смијемо бити као други.Наш пут није ни лијеви, ни десни али ни средњи, него трећи пут. Нећемо да гледамо назад, него желимо да се бавимо данашњим проблемима, желимо градити РС и бољу будућност“ рекао је лидер ДНС-а додајући да, иколико ДНС жели да освоји довољан број гласова на јесењим изборима да се може надати мјесту премијера. 

 

„Дошло је вријеме да ми управљамо. Хоћу да водимо Републику Српску, али једино са народом“ оцјенио је Павић, истичући да  у цијелој Републици никада није осјетио толику енергију колико сада.

 

„Ми смо се увијек залагали да избори буду воља грађана и тако желимо да радимо и сада. Парламент БиХ је увијек био веома важан и то смо видјели последњих неколико година“ рекао је Павић и истакао да вјерује да ће и овога пута Приједорчани бити уз ДНС који  успјешно, годинама води свој град. 

 

Драгутин Родић, кандидат ДНС-а за делегата у представничком дому ПС БиХ  је рекао да је ДНС показао и доказао да се друштво води кроз одговоран систем те како се може водити друштво са одговорним људима. „Имамо доброг селектора, добру струку и добре играче. Можемо бити сигурни да овај тим ДНС-а може одиграти одличну утакмицу“ рекао је Родић, додајући да је фокус политике ДНС-а човјек и народ јер увијек  ДНС проводи народну политику која има три стуба.

 

„Република Српска мора бити изнад свега и као највећа побједа коју имамо. Залагаћемо се за јединство српског народа на нивоу БиХ и никада више нећемо дозволити разједињеност“, рекао је Родић, подсјетивши да је други стуб програма ДНС-а економија, која је окосница свега.

 

Трећи стуб је социјална политика. „ДНС има посебан програм за социјалне категорије али да би је провели морамо имати довољно људи на одговорним мјестима“ рекао је Родић, додајући да је дошло право вријеме за ДНС.

 

Миленко Ђаковић, предсједник Градског одбора ДНС-а је рекао је ово прва трибина ДНС-а у Приједору и  подсјетио  да је ДНС градио Приједор и да тако наставља. 

 

„Приједор водимо већ 14 година и сви знају колико смо изградили Приједор и његову околину. Такву тежњу имамо и даље, ако и економски развој цијеле републике Срспке“ рекао је Ђаковић.

 

Говорећи о предизборној кампањи која је данас почела, Ђаковић је рекао да је циљ ДНС-а на овој регији 15.000 гласова и да је то, реалан циљ.

 

Носилац листе за НС РС, Изборна једнице 301, Душко Ивић, вечерас је рекао да ДНС, на овим изборима мора дати више него икад прије.

 

„Сада имамо прилику да преузмемо бригу о цијелој Српској, јер ова, свађалачка политика није добра за грађане“ поручио је Ивић.


 

ТРНИНИЋ: НАДАМО СЕ ШТО СКОРИЈЕМ ПОЧЕТКУ ИЗГРАДЊЕ ГРАНИЧНОГ П...

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Неђо...

18 Јануар, 2019
„ОСЛОБОЂЕЊЕ“- МИЛЕНКО ЂАКОВИЋ: РАЗНЕ ГРУПЕ УЗЕЛЕ СУ МЈЕСТА Д...

„По изборним резулататима ДНС је...

18 Јануар, 2019
МИНИСТАРКА РЕШИЋ: ОВЕ ГОДИНЕ ИЗРАДА СТРАТЕГИЈЕ ЗА НАЦИОНАЛНЕ...

Министар управе и локалне самоуправе Републике...

16 Јануар, 2019
ДНС ГРАДИШКА: СВЕЧАНОСТ У ЧАСТ ДОБРИХ ИЗБОРНИХ РЕЗУЛТАТА...

Демократски народни савез Градишка, организовао...

12 Јануар, 2019
ЗВОРНИК: ГРАДСКИ ОДБОР ПДП-а КОЛЕКТИВНО ПРИСТУПИО ДНС-у...

Градски одбор Партије демократског прогреса...

11 Јануар, 2019
ПРЕДСТАВНИЧКИ ДОМ–НЕШИЋ: ПОДРШКА СНСД-овом СТАВУ ДА БУДЕ ОДГ...

Посланик ДНС-а у Представничком дому...

11 Јануар, 2019
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља се * су обавезна!