Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

БАЊА ЛУКА-ПАВИЋ: ОКОСНИЦА ПРОГРАМА - ОЧУВАЊЕ СРПСКЕ И ЕКОНОМИЈА

7 Септембар, 2018

Предсједник ДНС-а Марко Павић рекао је данас (07.09.2018.) на конференцији за новинаре  да су окосница ДНС-овог програма за предстојеће изборе очување Републике Српске, економија, запошљавање и брига о маргинализованим групама становништва.

 

Павић је истакао да ДНС улази у изборну кампању са слоганом "Одговорно" јер ће се кандидати те странке, ако им грађани укажу повјерење, на свим функцијама тако односити на пословима у Републици Српској, према јавним добрима, младима и пензионерима. 

 

 

Он је на конференцији за новинаре у Бањалуци рекао да ДНС не жели да се бави прошлошћу, већ жели да грађанима представи своју визију будућности Републике Српске и БиХ и добије подршку за њу. 

 

 

Павић наводи да ДНС за реализацију свог програма има и искусне, али и младе људе јер се на листама ове странке за предстојеће изборе налазе кандидати који се могу ухватити у коштац са свим проблемима које има Република Српска и БиХ. 

 

 

Он је нагласио да ДНС у изборну кампању улази потпуно спреман, кадровски и програмски, те додао да очекује да ће ово бити најбоља изборна година за ову странку. 

 

 

"Желимо да ДНС буде незаобилазни фактор у формирању власти у Републици Српској и на нивоу БиХ, као и да грађани након избора буду задовољни оним како ради ДНС и његов кадар", поручио је Павић. 

 

 

Замјеник предсједника  ДНС-а Недељко Чубриловић изразио је очекивање да ће ДНС на предстојећим изборима остварити добар резултат. 

 

 

"Истраживања, која су други радили и раде, говоре о томе да подршка ДНС-у никад није била већа", нагласио је Чубриловић. 

 

 

Он је изразо жељу да изборна кампања буде "фестивал демократије" и да се уноси што више оптимизма међу грађане Републике Српске и народе у БиХ. 

 

 

Чубриловић је поручио да ће се ДНС тако и понашати, јер је политика ове странке - политика компромиса, разумијевања, договора и проналажење рјешења.
 

Нешић: Алтернатива нерегуларној миграцији не може бити претв...

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић у Бриселу...

28 Новембар, 2023
Предсједник ДНС-а Ненад Нешић честитао је свим грађанима Реп...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић честитао је свим...

21 Новембар, 2023
Конференција за медије

Демократски народни савез ће у сриједу...

14 Новембар, 2023
Нешић у званичној посјети Републици Словенији...

Министар безбједности Босне и Херцеговине Ненад...

8 Новембар, 2023
Градска организација ДНС Градишка одржала ванредну изборну С...

Славко Мекињић једногласно је изабран за новог...

8 Новембар, 2023
Нешић за РТРС: На основу свих информација и изјава очекујем ...

На основу свих информација и изјава очекујем да...

7 Новембар, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!