Алеја Светог Саве 20 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

БАЊА ЛУКА-ПАВИЋ: ОКОСНИЦА ПРОГРАМА - ОЧУВАЊЕ СРПСКЕ И ЕКОНОМИЈА

7 Септембар, 2018

Предсједник ДНС-а Марко Павић рекао је данас (07.09.2018.) на конференцији за новинаре  да су окосница ДНС-овог програма за предстојеће изборе очување Републике Српске, економија, запошљавање и брига о маргинализованим групама становништва.

 

Павић је истакао да ДНС улази у изборну кампању са слоганом "Одговорно" јер ће се кандидати те странке, ако им грађани укажу повјерење, на свим функцијама тако односити на пословима у Републици Српској, према јавним добрима, младима и пензионерима. 

 

 

Он је на конференцији за новинаре у Бањалуци рекао да ДНС не жели да се бави прошлошћу, већ жели да грађанима представи своју визију будућности Републике Српске и БиХ и добије подршку за њу. 

 

 

Павић наводи да ДНС за реализацију свог програма има и искусне, али и младе људе јер се на листама ове странке за предстојеће изборе налазе кандидати који се могу ухватити у коштац са свим проблемима које има Република Српска и БиХ. 

 

 

Он је нагласио да ДНС у изборну кампању улази потпуно спреман, кадровски и програмски, те додао да очекује да ће ово бити најбоља изборна година за ову странку. 

 

 

"Желимо да ДНС буде незаобилазни фактор у формирању власти у Републици Српској и на нивоу БиХ, као и да грађани након избора буду задовољни оним како ради ДНС и његов кадар", поручио је Павић. 

 

 

Замјеник предсједника  ДНС-а Недељко Чубриловић изразио је очекивање да ће ДНС на предстојећим изборима остварити добар резултат. 

 

 

"Истраживања, која су други радили и раде, говоре о томе да подршка ДНС-у никад није била већа", нагласио је Чубриловић. 

 

 

Он је изразо жељу да изборна кампања буде "фестивал демократије" и да се уноси што више оптимизма међу грађане Републике Српске и народе у БиХ. 

 

 

Чубриловић је поручио да ће се ДНС тако и понашати, јер је политика ове странке - политика компромиса, разумијевања, договора и проналажење рјешења.
 

ТРНИНИЋ: НАДАМО СЕ ШТО СКОРИЈЕМ ПОЧЕТКУ ИЗГРАДЊЕ ГРАНИЧНОГ П...

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Неђо...

18 Јануар, 2019
„ОСЛОБОЂЕЊЕ“- МИЛЕНКО ЂАКОВИЋ: РАЗНЕ ГРУПЕ УЗЕЛЕ СУ МЈЕСТА Д...

„По изборним резулататима ДНС је...

18 Јануар, 2019
МИНИСТАРКА РЕШИЋ: ОВЕ ГОДИНЕ ИЗРАДА СТРАТЕГИЈЕ ЗА НАЦИОНАЛНЕ...

Министар управе и локалне самоуправе Републике...

16 Јануар, 2019
ДНС ГРАДИШКА: СВЕЧАНОСТ У ЧАСТ ДОБРИХ ИЗБОРНИХ РЕЗУЛТАТА...

Демократски народни савез Градишка, организовао...

12 Јануар, 2019
ЗВОРНИК: ГРАДСКИ ОДБОР ПДП-а КОЛЕКТИВНО ПРИСТУПИО ДНС-у...

Градски одбор Партије демократског прогреса...

11 Јануар, 2019
ПРЕДСТАВНИЧКИ ДОМ–НЕШИЋ: ПОДРШКА СНСД-овом СТАВУ ДА БУДЕ ОДГ...

Посланик ДНС-а у Представничком дому...

11 Јануар, 2019
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља се * су обавезна!