Алеја Светог Саве 20 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

МРАКОВИЦА-ПАВИЋ: ОСТВАРИЋЕМО НАЈБОЉЕ ИЗБОРНЕ РЕЗУЛТАТЕ ДО САДА

1 Септембар, 2018

Предсједник Демократског народног савеза /ДНС/ Марко Павић очекује да ће ДНС на предстојећим изборима остварити најбоље резултате до сада.
Павић, који је данас (01.09.2018.) присуствовао  састанку ДНС-а са свим члановима Централног изборног штаба и руководством странке, каже да је пут ДНС-а пут просперитета и развоја Републике Српске који ће оснажити њену економију и повећати запошљавање. 

 

 

"Окупили смо се да бисмо још једном трасирали путеве којима требамо ићи у предизборној кампањи, али и политике коју ће заговарати ДНС након проведених избора", рекао је Павић и додао да га изузетно радује снага и енергија коју су показали кандидати за посланике, што је гаранција да ће ДНС сигурно успјети да оствари своје планове. 

 

 

Павић је истакао да ДНС неће ићи ни лијево, ни десно, него својим трећим путем у Републици Српској и неће се враћати назад, нити друге убјеђивати. 

 

 

"Очекујем најбоље резултате ДНС-а до сада и мислим да су се створиле све претпоставке за то. Повјерење у ДНС је сваким даном веће, а наша политика и програм су гаранција да то повјерење нећемо изневјерити", нагласио је Павић. 

 

 

И са овога мјеста Павић је поручио да ДНС жели поглед напријед, поглед у будућност. „Оно што је суштина и што морамо пренијети грађанима је да ДНС тежи развоју економије и оправку привреде, што веће запошљавање, политичку, економску и сваку другу стабилност, рекао је лидер ДНС-а.

 

 

Шеф Централног изборног штаба ДНС-а Драгомир Јовичић рекао је да ДНС планира да освоји 107.700 гласова на предстојећим општим изборима, што је пројекција направљена на бази анализе општих избора из 2014. године, локалних избора из 2016. године и актуелног стања и политичке позиције ДНС у овом тренутку у Републици Српској и БиХ. 

 

 

"Евидентан је раст чланства и повјерења грађана у ДНС, тако да је пројекција коју смо направили сасвим реална. Убијеђени смо да ћемо тај резултат остварити и да ћемо имати до 15 посланика у Народној скупштини Републике Српске и два посланика у Парламентарној скупштини БиХ", истакао је Јовичић. 

 

 

Он је додао да је циљ ДНС-а да бар удупла свој политички капацитет да би имао већу политичку димензију, био равноправан партнер у политичком одлучивању у Републици Српској и у БиХ и могао снажније да утиче на све политичке процесе - на економију, запошавање и побољшање стандарда грађана.
 

ТРНИНИЋ: НАДАМО СЕ ШТО СКОРИЈЕМ ПОЧЕТКУ ИЗГРАДЊЕ ГРАНИЧНОГ П...

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Неђо...

18 Јануар, 2019
„ОСЛОБОЂЕЊЕ“- МИЛЕНКО ЂАКОВИЋ: РАЗНЕ ГРУПЕ УЗЕЛЕ СУ МЈЕСТА Д...

„По изборним резулататима ДНС је...

18 Јануар, 2019
МИНИСТАРКА РЕШИЋ: ОВЕ ГОДИНЕ ИЗРАДА СТРАТЕГИЈЕ ЗА НАЦИОНАЛНЕ...

Министар управе и локалне самоуправе Републике...

16 Јануар, 2019
ДНС ГРАДИШКА: СВЕЧАНОСТ У ЧАСТ ДОБРИХ ИЗБОРНИХ РЕЗУЛТАТА...

Демократски народни савез Градишка, организовао...

12 Јануар, 2019
ЗВОРНИК: ГРАДСКИ ОДБОР ПДП-а КОЛЕКТИВНО ПРИСТУПИО ДНС-у...

Градски одбор Партије демократског прогреса...

11 Јануар, 2019
ПРЕДСТАВНИЧКИ ДОМ–НЕШИЋ: ПОДРШКА СНСД-овом СТАВУ ДА БУДЕ ОДГ...

Посланик ДНС-а у Представничком дому...

11 Јануар, 2019
X

Питајте ДНС




Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница








Поља се * су обавезна!