Алеја Светог Саве 20 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ОО ДНС УГЉЕВИК: ОД ДАНАС 100 НОВИХ ЧЛАНОВА

3 Август, 2018

Општинском одбору Демократског народног савеза  у Угљевику приступило је нових 100 чланова, рекао је данас (03.08.2018.) Драгиша Видаковић предсједник ОО ДНС-а Угљевик.

 

"Нови чланови су препознали ДНС као одговорну политичку партију која наступа одговорно према грађанима", рекао је Видаковић. 

 

Он је напоменуо да у Угљевику влада велико интересовање грађана за ову политичку партију која жели да се бори за бољи живот у Угљевику и Републици Српској. 

 

"Увјерен сам да ће након Општих избора у Угљевику ДНС бити побједничка партија која ће допринијети још бољем укупном резултату наше странке на републичком нивоу", рекао је Видаковић.

 

Нови члан ДНС-а у Угљевику Милорад Симић рекао је да млади људи у Српској треба много активније да учествују у политичком животу и на тај начин да дају допринос друштву. 

 

"Сматрам да млади људи, али и све генерације у Републици Српској треба много више и активније да се укључе у политички живот, и да тако сами утичу на политичка и друштвена збивања у нашој земљи. То је био мој мотив за приступање Демократском народном савезу јер ДНС је странка која указује повјерење људима, и даје прилику нарочито младима да својим знањем и енергијом допринесу свеукупном напретку Републике Српске. Задатак свих нас који живимо у Републици Српској, и у Угљевику, јесте да се сваког дана боримо за бољи живот наших грађана. Надам се да ћу и ја, као љекар и члан ДНС-а, дати свој допринос у остварењу тог циља ",рекао је Симић.

 

Ђорђе Поповић, носилац листе ДНС-а за НСРС у Изборној јединици 6, изразио је задовољство што ДНС-у свакодневно приступају млади људи који препознају одговорну политику коју води ДНС.

 

"Наш циљ је да ДНС на предстојећим изборима освоји два посланичка мандата у изборној једници 6, и да се изборимо за позицију у којој ће ДНС моћи да оствари своје програмске циљеве који се односе на заштиту националних интереса Републике Српске, побољшање привредног амбијента и обезбјеђење услова за задржавање младих на овим просторима", нагласио је Поповић.

 

Предсједник Регионалног одбора ДНС-а Бијељина Дико Цвијетиновић додао је да се ДНС труди да у свим општинама изгради што квалитетнију страначку инфраструктуру, и да се на тај начин још више приближе грађанима.

 

"Учлањење више од 100 нових чланова у Угљевику представља велики успјех за ДНС. Ради се о квалитетним и вриједним људима који ће ДНС-у донијети нову, додатну снагу у борби за бољи живот у Републици Српској. Повјерење грађана у ДНС расте из дана у дан и, према свим показатељима, ДНС ће на подручју бијељинске регије остварити историјски успјех. Ми се трудимо да одговорним радом оправдамо велико повјерење грађана. Тако смо радили до сада, тако ће бити и убудуће", заључио је Дико Цвијетиновић.
 


 

БАЊАЛУКА-ЧУБРИЛОВИЋ-ИВАНЦОВ: БЛАГОВРЕМЕНО КОНСТИТУИСАТИ НОВЕ...

Предсједник Народне скупштине Републике Српске...

17 Октобар, 2018
ПАВИЋ НЕ РАЗМИШЉА О ОСТАВЦИ!

Демократски народни савез одржаће сутра...

17 Октобар, 2018
ПРИЈЕДОР: НИЧУ ТЕМЕЉИ НОВОГ МАНАСТИРА...

У приједорском насељу Чиркин Поље почела је...

15 Октобар, 2018
БАЊАЛУКА-БАЊАЦ: ЈАСНО ДА ЈЕ НАРОД БИРАО ЦВИЈАНОВИЋЕВУ И ДОДИ...

Потпредсједник ДНС-а Дарко Бањац рекао је...

15 Октобар, 2018
САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ: ПОТВРЂЕНО ЈЕДИНСТВО РУКОВОДСТВА СТРАНК...

На синоћњој (11.10.2018.) сједници Колегијума...

12 Октобар, 2018
БАЊАЛУКА-ЧУБРИЛОВИЋ: БРОЈНИ ДОКАЗИ О ГНУСНИМ ЗЛОЧИНИМА ДУДАК...

Предсједник Народне скупштине Републике Српске...

11 Октобар, 2018
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља се * су обавезна!