Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

Нешић: ДНС је већ сад највећи побједник избора

30 Септембар, 2022

"Данас ми је срце пуно као ова дворана. Данас је последњи дан кампање у којој смо истрајали на свом Трећем путу, која је у 30 дана грађанима дала све разлоге да гласају за ДНС и за Српску и у којој смо показали да може другачије", рекао је кандидат ДНС-а за члана Предсједништва БиХ, Ненад Нешић у препуној дворани у Бањалуци.

 

Нешић је истакао да су и СНСД и ПДП и СДС покушали да одрже исту црно бијелу слику али да је ДНС високо изнад држао нашу најљепшу српску тробојку.

 

"Глас за ДНС је глас ЗА а не глас против. Глас за ДНС је глас за јединство а не подјеле. Све што сам рекао ја ћу гарантовати у Сарајеву, гдје ћу бити српски члан предсједништва а не ДНС-ов члан предсједништва. Зато је ДНС већ побједник ових избора. Без нас наредне власти нема а глас за ДНС и што јачи ДНС гаранција су јаке, јединствене, стабилне и економски успјешније Републике Српске", рекао је Нешић испраћен громогласним аплаузом.

 

Кандидат ДНС-а за предсједника Републике Српске Радислав Јовичић рекао је грађанима да се запитају ко се у кампањи бавио подјелама а ко је представио план.
"Једино је ДНС говорио о значају националног јединства у БиХ јер нам је то потребно да одбранимо Републику Српску. Једино ми смо говорили о плану за развој Републике Српске и представљали економске мјере за раст од 5% и за достизање просјечне плате од 1000КМ, док су се СДС, ПДП и СНСД свађали.  Једино ми смо спремни да ставимо личне и страначке интересе по страни зарад Републике Српске.", навео је Јовичић и рекао да је увјерен да ће то грађани препознати.

 

Александар Главаш, кандидат ДНС-а за посланика у Парламентарној скупштини БиХ говорио је да као млад човјек разумије значај извјесности за останак овдје и да једино ДНС нуди план и извјесност.

 

"Осим мржње једних према другима не видим шта нам нуде ни власт ни остатак опозиције. ДНС нуди план и нуди извјесност. Позивам све младе људе да изађу на изборе у недјељу и да не гласају 'ни по бабу ни по стричевима' већ по савјести, да гласају за ДНС ма шта им причали  Ово је и наша земља. Ово је земља моје троје дјеце и сваког другог дјетета које заслужује да одраста на своме.", поручио је Главаш.

 

"Добро вече храбри људи. Кажем храбри јер стварно треба имати храбрости и ићи трећим путем док се остали свађају и дијеле. Ићи путем економије, позитивне приче и разговора с људима.", ријечи су којима је присутне  поздравила Јелена Орашанин, кандидат ДНС-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске.

 

Она је истакла да је ДНС издржао све притиске и показао да је државотворна и јака странка са јасним циљем. "Упјели смо! Јер знамо шта је испред нас на овом путу. Испред нас су наша дјеца, испред нас су сва дјеца Републике Српске , испред нас је Република Српска. Не заборавите то у недјељу!", поручила је Орашанин.
 

Нешић: Монтирана оптужница без икаквог правног утемељења...

''Одлука Суда БиХ да врати на дораду оптужницу...

21 Август, 2023
НЕШИЋ ОСУДИО ПОТЕЗ ХРВАТСКЕ

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић најоштрије је...

17 Август, 2023
Нешић о саопштењу бошњачких генерала: Диносаурусима је мјест...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

10 Август, 2023
Нешић: Српска најснажнији бедем од мржње и намјера лоших људ...

''Какву је ''часну'' борбу водио Атиф Дудаковић...

7 Август, 2023
Патолошка мржња Дениса Бећировића према свему што је српско....

Ако нешто изгриза темеље БиХ, подрива темеље...

1 Август, 2023
НЕШИЋ: СРПСКЕ НЕ БИ БИЛО ДА ЈЕ МИШЉЕЊЕ ЗАПАДНИХ СИЛА БИЛО ВО...

Воља народа се не може санкционисати, а рад...

1 Август, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!