Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

Нешић: Глас за ДНС је глас за привредно јаку Бијељину и плодне оранице Семберије

22 Септембар, 2022

"Док други причају и свађају се , ми ћемо да обилазимо Српску и да радимо. Глас за ДНС је глас за привредно јаку Бијељину и плодне оранице Семберије, глас за субвенционисање кредита за пољопривредне машине и глас да свако може да остане и живи од своје земље и свог рада", рекао је кандидат ДНС-а за члана Предсједништва БиХ, Ненад Нешић током посјете Бијељини.

 

Нешић је истакао да Бијељина због свог положаја и повезаности са Србијом може бити центар привреде и прехрамбене индустрије и да ДНС има план за то.

 

"Више посланика ДНС-а у Скупштини значи више гласова за издвајање 100 милиона КМ за субвенционисање кредита за покретање бизниса и за то да сваки привредник који запосли 30 нових радника буде ослобођен пореза на 3 године. То је и више гласова за изградњу 1000 станова за младе брачне парове и за отварање 10000 нових радних мјеста за младе. Просто, више посланика ДНС-а у Народној скупштини је више гласова за развој Српске", навео је предсједник ДНС. 

 

"Бићу предсједник који не дијели грађане Републике Српске ни по ком основу и који ће се бринути о сваком дијелу Републике Српске, а Трећи пут ДНС-а са својим економским програмом и политичком платформом је гарант тог јединства" рекао је кандидат ДНС за предсједника Републике Српске Радислав Јовичић. 

 

Он је додао да власт годинама системски уништава пољопривредну производњу у Семберији, али да од остатка опозиције није чуио да ико нуди конкретна рјешења сем флоскула да стање није добро. 

 

„Али ко нуди рјешење? ДНС и трећи пут који заговарамо. Трећи пут који гарантује својим економским програмом опоравак и пољопривредне производње као дио обнове цијеле Републике Српске“ закључио је Јовичић. 

Нешић:БиХ је постконфликтно друштво које се најбрже опоравил...

''БиХ ће се вртити у зачараном кругу све док не...

30 Септембар, 2023
Предсједник ДНС-а Ненад Нешић изразио је своје дубоко жаљење...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић изразио је своје...

25 Септембар, 2023
Нешић: Монтирана оптужница без икаквог правног утемељења...

''Одлука Суда БиХ да врати на дораду оптужницу...

21 Август, 2023
НЕШИЋ ОСУДИО ПОТЕЗ ХРВАТСКЕ

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић најоштрије је...

17 Август, 2023
Нешић о саопштењу бошњачких генерала: Диносаурусима је мјест...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

10 Август, 2023
Нешић: Српска најснажнији бедем од мржње и намјера лоших људ...

''Какву је ''часну'' борбу водио Атиф Дудаковић...

7 Август, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!