Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

Јовичић: Трећи пут ДНС има одговоре и нуди рјешења на све ове нагомилане...

10 Септембар, 2022


„Републици Српској су потребне нове идеје, идеје које иду у корак са временом, савременим могућностима развоја и потребама људи и потребан је нови приступ политици, пиступ заснован на одговорности и личном интегритеу", каже Радислав Јовичић, кандидат ДНС за предсједника Републике Српске.

 

Он је истакао да обнова Српске мора кренути од заустављања одласка младих паметних људи, па преко школства, здравства, пољопривреде, безбједности, привреде, неријешених питања бораца, до свих других сектора. 

 

„Да би у томе успјели потребно је да успоставимо систем који ће бити на здравим темељима. Трећи пут ДНС има одговоре и нуди рјешења на све ове нагомилане проблеме“ каже Јовичић и додаје да ће као предсједник инсистирати да будући мандатар састави Владу Републике Српске која ће реализовати економски план ДНС.

 

„Трећи пут ДНС има одличан економски програм чијом примјеном ћемо створити велики број радних мјеста, али и подићи плате свим запосленима у Српској. Наш циљ је да у мандатном периоду од четири године просјечна плата у Српској буде 2000 КМ, а да тај раст прати и просјечна пензија која не смије бити нижа од 50% плате“ поручује Јовичић.

 

Он је додао да Трећи пут ДНС доноси и промјене система гдје послове, станове и друге бенефиције неће добијати подобни, већ способни.  „Промјене система морају донијети бољитак свакој категорији друштва. Недопустиво је да власт мрвицама пред изборе купује социјални мир код категорија које су највише дале за Републику Српску“ каже Јовичић.

 

Он је истакао да једино Трећи пут ДНС нуди Српску без подјела и огрнуту нашом тробојком.

 

„Мој циљ као предсједника Републике Српске је да створим друштво које је јединствено и које живи свакога дана све боље, а моји противкандидати су показали да је са њима јединство немогуће, а о економској ситуацији је сувишно и говорити“ закључио је Јовичић.
 

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић честитао је свим грађанима Реп...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић честитао је свим...

21 Новембар, 2023
Конференција за медије

Демократски народни савез ће у сриједу...

14 Новембар, 2023
Нешић у званичној посјети Републици Словенији...

Министар безбједности Босне и Херцеговине Ненад...

8 Новембар, 2023
Градска организација ДНС Градишка одржала ванредну изборну С...

Славко Мекињић једногласно је изабран за новог...

8 Новембар, 2023
Нешић за РТРС: На основу свих информација и изјава очекујем ...

На основу свих информација и изјава очекујем да...

7 Новембар, 2023
Нешић: Jа радим свој посао, Шмит покушава да ради оно за шта...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

4 Новембар, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!