Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

Нешић: Де ти, Бакире кажи народу како ће се Сарајево и Зеница гријати зимус

2 Август, 2022

''Ако неко на Балкану разара и то највише свој народ, то је породица Изетбеговић. Док је Србија Бошњацима слала респираторе, СДА је крала и у пандемији и иза себе има аферу ''респиратори. Бакире, даље прсте од Србије!'', поручио је предсједник ДНС Ненад Нешић, осврнувши се на изјаву Бакира Изетбеговића у којој је Србију оптужио да разара Балкан и да ''нема гдје није направила проблеме задњих 30 година''.

 


''Какав је то извор проблема Србија? Александар Вучић је у Новом Пазару, Тутину, Сјеници и осталим мјестима гдје живе Бошњаци добио апсолутну подршку, какву Бакир никада није имао ни у Сарајеву. Док је Вучић слао респираторе и у ФБиХ, Бакирова СДА се богатила на респираторима.Док Вучић гради Србију, прави путеве, отвара фабрике, гради мостове, Бакир испраћа младе и поручује им да ће их замијенити роботима'', истиче Нешић.

 


Лидер ДНС-а подсјећа и да Србија сигурним кораком иде ка Европи, да је статусом кандидата привукла огромне стране инвестиције.
''За то вријеме, БиХ не може да добије ни статус кандидата и пуних шест година стагнира у мјесту. Изетбеговић је својом политиком само успио да посвађа Бошњаке са свим комшијама, претварајући читаву земљу у гето'', каже Нешић.

 


Први човјек ДНС-а истиче да се диви суздржаности предсједника Вучића који годинама трпи нападе из Сарајева, и све то ћутке подноси идаље пружајући руку Бошњацима.
''Није Бакир каменован у Београду, а да органи Србије нису реаговали, него је обрнуто. И никада нико од Срба није рекао да ће жртвовати мир, него је то рекао Алија Изетбеговић. Не причају Срби данас о пребројавању, него Изетбеговић млађи. Срећа је па су избори близу и Бакир ће након 2.октобра бити политичка прошлост јер су га прозрели и Бошњаци. Неће му напади на Србију донијети побједу, јер је његов пораз у неспособности да за четири године формира Владу. Његов пораз је у свима које је отјерао због сиромаштва, па данас прича о роботима. Напади на Србију и мржња, Бакире, неће нахранити ниједна уста'', поручио је Нешић и додао:

 


''А Богами, Бакире, неће ни напади на Русију појефтинити плин нити обезбиједити га за гријање. Де ти Бакире кажи народу како ће се Сарајево и Зеница гријати зимус!''
    
 

Дубравац: Не стављајте со на рану!...

Посланик Демократског народног савеза у Народној...

26 Март, 2023
НЕНАД НЕШИЋ: НИКАДА НЕЋЕМО ЗАБОРАВИТИ 24. МАРТ 1999...

НАТО је на данашњи дан прије 24 године почео...

24 Март, 2023
Нешић у Бриселу са Ленарчићем и Аџићем...

Службе заштите и спасавања у Босни и Херцеговини...

23 Март, 2023
Нешић у Бриселу: Разговарао са комесаром ЕУ за сусједство и ...

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић је радну...

23 Март, 2023
Ненад Нешић за "Аваз": Тражим једно, радити по закону...

На нама је да осигурамо добру комуникацију и...

22 Март, 2023
Нешић: Тренутно нема елемената који би угрозили безбједносну...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

21 Март, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!