Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

НЕНАД НЕШИЋ: ПРОТИВ ТРЕЋЕГ ПУТА И ЛАЖИМА ФИНАНСИРАНИМ ИЗ ДИЈЕЛОВА СНСД И СДС

8 Јул, 2022

Након што су у предворју избора странке власти и странке остатка опозиције видјеле истраживања која потврђују вољу народа да се промјене и једни и други, као и подршка Трећем путу, услиједили су напади из свих медијских и политичких оруђа.

 

Очекивао сам политичке квалификације, лакше и теже и то је потпуно у реду. Свако има право на свој став.

 

Међутим, ових дана кулминира медијска хајка заснована на безочним лажима Слободана Васковића са циљем да се ја криминализујем, а политика Републике Српске остави заробљена у црно бијелом филму СНСД, СДС и ПДП.

 


Мораћу да их разочарам - нити ће производњом тих лаже мене натјерати да одустанем нити ће нестати воља народа да након 16 година вашег црно бијелог филма долази вријеме новог филма Трећег пута ДНС.

 

Ипак, изношење континуираних лажи Слободана Васковића производи емотивне, а потенцијално и безбједносне проблеме за чланове моје породице и нашу дјецу.

 

Кријући се, без икакве могућности да одговара и на суду се суочи са својим лажима, Слободан Васковић црта мету на члановима моје породице измишљајући везе са којекаквим кавачким и не знам каквим клановима.

 

Грађанима једно логично питање након којег је све јасно - да ли ико ко ово чита вјерује да би Србија и њен предсједник на државне прославе као јединог опозиционара из Републике Српске звао мене да је ово истина? Да ли ико мисли да је Србија, која се одлучно супротставила овим монструозним криминалцима, толико наивна да их све хапси, а да им ја промакнем?

 

Позивам све државне органе да без одлагања спроведу истраге о овим наводима и обавјесте јавност о њима. У затвор након истрага морају они који овакве лажи измишљају!

 

И за крај, драга господо, није Српска тако велика и сви се у њој знамо. Знам ја и како функционише ваша медијска шема, ко је финансира, против кога и са којим циљем.

 

Пошто сам ја транспарентан човјек који се не крије, бићу принуђен да именом и презименом на конференцији за штампу представим уцјењивачку фабрику лажи Слободана Васковића која у овом моменту ради за једног високог функционера СНСД у његовим обрачунима са породицом Додик и једног високог функционера СДС у његовим обрачунима са свима који нису опијени његовим амбицијама.

 

Трећи пут је истина и ништа осим истине и тако нам Бога због ње ћемо и побједити!

Нешић на састанцима са Сашком Коцевим и Џонoм Кенедиjeм Мосо...

Министар безбједности Ненад Нешић имао је...

29 Март, 2023
Дубравац: Не стављајте со на рану!...

Посланик Демократског народног савеза у Народној...

26 Март, 2023
НЕНАД НЕШИЋ: НИКАДА НЕЋЕМО ЗАБОРАВИТИ 24. МАРТ 1999...

НАТО је на данашњи дан прије 24 године почео...

24 Март, 2023
Нешић у Бриселу са Ленарчићем и Аџићем...

Службе заштите и спасавања у Босни и Херцеговини...

23 Март, 2023
Нешић у Бриселу: Разговарао са комесаром ЕУ за сусједство и ...

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић је радну...

23 Март, 2023
Ненад Нешић за "Аваз": Тражим једно, радити по закону...

На нама је да осигурамо добру комуникацију и...

22 Март, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!