Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ДАНГУБИЋ РЕАГОВАО НА НАПАДЕ НАРОДНОГ ПОСЛАНИКА ПДП-а ЉУБИШЕ КРУНИЋА

6 Јул, 2022

Реагујући на нападе народног посланика ПДП-а Љубише Крунића на ДНС, предсједника Ненада Нешића и посланика Александра Главаша, Славко Дангубић, члан предсједништва ДНС и предсједник Регионалног одбора изборне јединице 9 поручио је Крунићу да му је жао њега и Небојше Вукановића.

 

"Жао ми је тебе и Небојше Вукановића што се осим вријеђања, деструктивне приче и одсуства било каквог приједлога за рјешавање нагомиланих проблема у Српској ваш политички рад свео на лажи и омаловажавање политичких противника. Због вас и вама сличних нама је преостало да тражимо рационална рјешења - Трећи пут", наводи Дангубић.

 

Дангубић сматра да на овај начин Крунић спада у политичаре који помажу актуелној власти разбијајући опозиционо јединство.

 

 "Твој колега Главаш из ДНС-а јесте млад, али зна да су Младен Иванић и Драган Микеревић били предсједници Владе Републике Српске из ПДП-а у два узастопна мандата, те да су запамћени по извршеним приватизацијама предузећа и банака, од којих Република Српска није имала никакве користи, који су радили и у ратно вријеме у које је на хиљаде радника остало без посла, гдје су само разни ратни профитери и тајкуни присвојили огромно богатство.", поручује Дангубић Крунићу.

 

Члан предсједништва ДНС подсјећа да је Крунићева странка позната попродаји највеће банке Републике Српске за један евро а у Херцеговини по склапању уговора са фирмом Вука Хамовића о пробијању тунела Фатничко поље-Билећа и то у киловатима, а да извоз струје врши само он, чак и Србији, гдје је ЕРС имао штете на десетине милиона евра.

 

"Из тог времена немате више чланова ПДП-а да им неко не би постављао ова питања за многобројне малверзације. Зато је и тебе запало да будеш посланик, истина са компензационе листе, постављен од онога који је о теби и ПДП-у недавно тако лијепо говорио. Када смо код Херцеговине, јадно је како нас ти и Небојша Вукановић представљате. Није проблем да наставите ионако вас више нико озбиљно не доживљава а и избори су у октобру.", поручује Славко Дангубић посланику Љубиши Крунићу на крају.

Нешић: Монтирана оптужница без икаквог правног утемељења...

''Одлука Суда БиХ да врати на дораду оптужницу...

21 Август, 2023
НЕШИЋ ОСУДИО ПОТЕЗ ХРВАТСКЕ

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић најоштрије је...

17 Август, 2023
Нешић о саопштењу бошњачких генерала: Диносаурусима је мјест...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

10 Август, 2023
Нешић: Српска најснажнији бедем од мржње и намјера лоших људ...

''Какву је ''часну'' борбу водио Атиф Дудаковић...

7 Август, 2023
Патолошка мржња Дениса Бећировића према свему што је српско....

Ако нешто изгриза темеље БиХ, подрива темеље...

1 Август, 2023
НЕШИЋ: СРПСКЕ НЕ БИ БИЛО ДА ЈЕ МИШЉЕЊЕ ЗАПАДНИХ СИЛА БИЛО ВО...

Воља народа се не може санкционисати, а рад...

1 Август, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!