Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ЈОВИЧИЋ: НЕ ПОПУШТАЈТЕ

21 Јун, 2022

Да ли је могуће да је актуелна власт толико глуха и слијепа на захтјеве оних који су стварали и бранили институције Републике Српске. Да ли је могуће да борци који траже своја права нису у праву. Ако је могуће позивам Владу да изађе и јавно то каже. Наравно нека, у то што каже, убиједи и борце и јавност.  Да ли ћете сутра исто тако ћутати на вапај за помоћ наших пољопривредних произвођача,  пензионера и младих - рекао је Радислав Јовичић, потпредсједник ДНС и кандидат  партије за предсједника Републике Српске.

 

-Који је ваш одговор на све проблеме који се из дана у дан гомилају у свим сферама наших живота. Да ли ће наши борци још гладнији дочекати зиму имајући у виду стална поскупљења. Да ли ће нам млади, паметни и даље одлазити иако су им очеви стварали и бранили Републику Српску управо да би им дјеца овдје живјела - каже Јовичић и пита да ли ће наши борци плакати испраћајући синове и кћери у далеке земље да зараде за живот достојан човјеку, питајући се да ли су се борили за овакву Републику Српску.

 

Он је рекао да има још много питања на која Влада мора да одговори или ће по старом обичају да ћути.

 

ДНС-ов кандидат за предсједника је рекао да и као борац који је све четири године био на ратишту, али и као политичар даје пуну подршку сутрашњим протестима бораца уз поруку да не попуштају до остварења својих захтјева. 

 

-Браћо и сестре, саборци, у току рата нисте попуштали, јер да јесте не би било Републике Српске и онда ова власт не би имала гдје проводити своју бахатост, зато не попуштајте ни сутра. Борите се за свој понос, свој образ и своју породицу. Уз вас сам од почетка и бићу уз вас без обзира на све. Борите се за Републику Српску какву смо жељели да имамо.  Републику Српску праведну и поносну - рекао је Јовичић.

 

Он је позвао и све политичаре, посебно учеснике одбрамбено-отаџбинског рата, да скину своје политички обојене мајице и да подрже борце у остварењу њихових права која ће им гарантовати минимум пристојног живота. 

Нешић: Тренутно нема елемената који би угрозили безбједносну...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

21 Март, 2023
ДУБРАВАЦ: Захвалан сам ДНС Брчко на посвећености и пожртвова...

Посланик Демократског народног савеза у Народној...

20 Март, 2023
Министар Нешић на састанку са амбасадором Републике Словачке...

Министар безбједности Ненад Нешић на састанку са...

16 Март, 2023
Нешић у посјети Сјеверној Македонији...

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић данас је у...

12 Март, 2023
Нешић угостио амбасадора Саудијске Арабије у БиХ г.Осамаха Д...

Министар Нешић данас је са својим сарадницима...

7 Март, 2023
НИЈЕ ИЗНЕНАЂЕН Нешић оптужио Уставни суд БиХ да доноси одлук...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић каже да није...

2 Март, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!