Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

Нешић поручио: Појединци из опозиције ме нападају јер се не могу међусобно...

17 Децембар, 2021

Лидер ДНС, Ненад Нешић поручио је данас да сви напади на њега и странку претходних мјесеци од стране појединих опозиционара су плод тога што не могу да се међусобно споразумију о кандидатима за инокосне функције.

 


Не знам шта је од истина које сам рекао и послао опозиционим колегама наљутило посланицу Јелену Тривић да се и она придружи дисквалификацијама којима се до сада служио посланик Небојша Вукановић. Да ли је чињеница да се Вукановић, док смо се ми бавили изборима у Приједору, бавио са мном – упитао је Нешић.

 

Он каже да, уз сву одговорност ДНС, коју преузима, чињенице и бројеви кажу да у Приједору није било синергије и да је ДНС добио своје гласове од прошле године, што је недовољно за побједу.

 

– Подсјетићу, да бројеви јасно кажу да је опозициони кандидат у Добоју добио гласове ДНС, чија листа је била прва опозициона листа по резултату. То је математика и она је сигуран сам врло јасна професору Економског факултета гђи Тривић – каже Нешић.

 

Он истиче да је рекао и написао им истину о томе да опозиција мора пронаћи нов начин и нов модел борбе заснован на јединству.
Врло је просто, каже Нешић, опозиција се може окупити заједно, сви који су против власти. и побједити је, а могу и калкулисати на старе начине, покушавати у више колона, и гдје осим СДС и ПДП, не постоји нико.

 


– Видим да је госпођа Тривић поборник старог рецепта и мени је то у реду. Нека званично то кажу, да неће сарадњу са ДНС, и ми ћемо се за промјене борити на начин у који вјерујемо – поручује Нешић.

 

Он истиче да и пауци “у њиховим канцеларијама знају” да су сви напади на њега и ДНС претходних мјесеци плод тога да не могу да се споразумију о кандидатима за инокосне функције и да се око тога свађају.

 

– Мене у то не увлачите. Ја сам дао конкретан приједлог. Реалан приједлог. Ја желим да будемо окупљени и ефикасни, за Републику Српску, а не против ње. На крају, ви сте текст пустили у јавност. Ја сам хтио да о томе разговарамо тако што се гледамо у очи јер истина је на мојој страни – навео је Нешић.

НЕНАД НЕШИЋ: НИКАДА НЕЋЕМО ЗАБОРАВИТИ 24. МАРТ 1999...

НАТО је на данашњи дан прије 24 године почео...

24 Март, 2023
Нешић у Бриселу са Ленарчићем и Аџићем...

Службе заштите и спасавања у Босни и Херцеговини...

23 Март, 2023
Нешић у Бриселу: Разговарао са комесаром ЕУ за сусједство и ...

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић је радну...

23 Март, 2023
Ненад Нешић за "Аваз": Тражим једно, радити по закону...

На нама је да осигурамо добру комуникацију и...

22 Март, 2023
Нешић: Тренутно нема елемената који би угрозили безбједносну...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

21 Март, 2023
ДУБРАВАЦ: Захвалан сам ДНС Брчко на посвећености и пожртвова...

Посланик Демократског народног савеза у Народној...

20 Март, 2023
X

Питајте ДНС




Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница








Поља са * су обавезна!