Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ГОРАН ПРЕДОЈЕВИЋ КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА ПРИЈЕДОРА

3 Новембар, 2021

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић рекао је данас у Приједору да је заједнички кандидат ДНС-а, СДС-а и ПДП-а за градоначелника Приједора др Горан Предојевић, предсједник Градског одбора ДНС-а.

 

"Угледни љекар, поштовани грађанин Приједора, човјек без мрље у професионалној и политичкој каријери",рекао Нешић. 

 

Он је истакао да до 12. децембра др Предојевић је кандидат коалиције “ За наш Приједор”, а од 13. градоначелник свих грађана.

 

Нешић каже да за све њих не постоје “наши” и “њихови”, за нас су сви наши. Зато се коалиција и зове за “Наш Приједор”.

 

"Вјерујем у побједу др Предојевића, побједа за Приједор, за сваког грађанина. Побједа Горана Предојевића значи побједа стручности, одговорности, пристојности, нормалности и престанак свађа и подјела", рекао је Нешић.

 

Нешић је за крај поручио да је данас послата слика  слоге, разумјевања, међусобног поштовања и гарант побједе и неке нове, много боље климе у Приједору, али и у цијелој Републици Српској.

 

Предсједник Српске демократске странке, Мирко Шаровић, рекао је да су три опозиционе странке одржале обећање и имају једног заједничког кандидата за градоначелника Приједора. 

 

„Ми у СДС-у вјерујемо да је др Предојевић најбољи могући кандидат, са свим референцама које треба да има човјек који води један велики град као што је Приједор. Др Предојевић није само кандидат наше три странке, него кандидат грађана Приједора, који ће, увјерен сам, препознати да је управо он особа која ће донијети боље сутра овом граду и изабрати га за свог, народног градоначелника, којем могу да вјерују. Послије 12. децембра, три највећа града Републике Српске, Бања Лука Бијељина и Приједор, имаће три млада, способна градоначелника из три странке наше коалиције“, рекао је Шаровић. 

 

„Формално, иза др Предојевића су стале три политичке партије, али суштински, иза њега стоји народ, људи који желе да Приједор буде слободан, развијен и град у којем ће сви бити једнаки. Иза нас на данашњем представљању нашег кандидата не стоје партијска обиљежја, него искључиво наша искрена жеља да др Предојевић у наредном периоду предводи политичку борбу из које ће изаћи као побједник и градоначелник овог дивног града. Побједа др Предојевића је важна за будућност Приједора, али и за будућност Републике Српске и онај највећи изазов који нас чека 2. октобра сљедеће године – да побиједимо за Републику Српску“, рекао је предсједник ПДП Бранислав Бореновић, истакавши да иза кандидатуре др Предојевића и коалиционог споразума стоји он, Предсједништво ПДП-а и Градски одбор ПДП-а Приједор, без обзира на неистине које пишу медији који су под контролом режима.

 

Драшко Станивуковић, градоначелник Бањалуке и члан Предсједништва ПДП-а, рекао је да је познато да је Горан Предојевић одличан доктор, одличан човјек и да нема сумње да ће бити одличан градоначелник. 

 

„Позивам све људе овдје у Приједору, који цијене оно што смо урадили у Бањалуци – повећали приходе, боримо се против корупције, супротставили се криминалу, да подрже др Предојевића за којег сам увјерен да тако и много боље може да ради у Приједору. Ја сам овдје да га свим срцем подржим. Јавно се обавезујем, како то иначе радим, да ћу бити овдје током кампање, на сваком догађају након мог радног времена и подржавати нашег кандидата, а будућег градоначелника. Приједор је још једна степеница на коју ћемо заједно закорачити у побједу, прије коначног ослобођења Републике Српске наредне године“, истакао је Станивуковић.

 

Горан Предојевић изјавио је да му је част бити кандидат уједињене народне опозиције.

 

„Године 2018. СНСД је у Приједору унио политичку нестабилност и зауставио развој града који је био један од најбољих локалних самоуправа у овом дијелу Европе. Позивам суграђане да не дозволе да страначка дисциплина побиједи вољу народа. Као љекар имао сам више од 20.000 пацијената. Какав сам према њима био као доктор бићу према суграђанима као градоначелник“, додао је Предојевић. 

 

Он каже да њега од сада до краја мандата који ће освојити, не занима из које је човјек странке. Било да има проблем или зна да га ријеши, водићу се својом заклетвом и помагаће онима којима је то потребно а послове делегирати онима који су за њега најбољи. 

 

"Мој фокус биће вјечна борба са незапосленошћу и привлачење још инвеститора и рад са постојећим како би запослили нове људе, развој комуналне и путне инфраструктуре уз стални разговор са грађанима гдје заједно одређујемо приоритете јер мој посао је да будем један од њих а не над њима, да у таквом отвореном граду програмима Града убједимо младе да овдје остану, рекао је кандидат за градоначелника Приједора др Горан Предојевић.

 

"Ми овдје волимо Републику Српску. Ми волимо Приједор. Ми волимо наш народ. Зато од данас идемо у побједу над онима који нас дЈеле тако што ћемо грађане у кампањи окупити и спојити око нас. У име тог народа, у име наше слоге, у име бољег живота и за наш Приједор",каже Предојевић, додајући за крај да заклињу се да неће стати и да ће побједити!

 

Нешић:БиХ је постконфликтно друштво које се најбрже опоравил...

''БиХ ће се вртити у зачараном кругу све док не...

30 Септембар, 2023
Предсједник ДНС-а Ненад Нешић изразио је своје дубоко жаљење...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић изразио је своје...

25 Септембар, 2023
Нешић: Монтирана оптужница без икаквог правног утемељења...

''Одлука Суда БиХ да врати на дораду оптужницу...

21 Август, 2023
НЕШИЋ ОСУДИО ПОТЕЗ ХРВАТСКЕ

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић најоштрије је...

17 Август, 2023
Нешић о саопштењу бошњачких генерала: Диносаурусима је мјест...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

10 Август, 2023
Нешић: Српска најснажнији бедем од мржње и намјера лоших људ...

''Какву је ''часну'' борбу водио Атиф Дудаковић...

7 Август, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!