Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

СЈЕДНИЦА РЕГИОНАЛНОГ ОДБОРА ДНС-а ПРИЈЕДОР

10 Март, 2021

Предсједник Дeмoкрaтског нaрoдног сaвeза Ненад Нешић изјавио је вечерас да је ДНС  ушао у предизборну кампању.

 

„ДНС  већ припрема инфраструктуру странке за опште изборе који ће бити одржани  идуће године када и очекујемо да ДНС да кандидата за инокосну функцију,а да би тај кандидат и побиједио треба на вријеме кренути с припремама“, изјавио  је Нешић новинарима у Приједору гдје је присуствовао сједници Регионалног одбора ДНС-а Приједор  којем поред приједорског градског одбора  припадају и општински одбори  Козарска Дубица, Нови Град, Костајница, Крупа на Уни, Оштра Лука.

 

Он је овом приликом истакао да је циљ састанка био упознавање чланова регионалних одбора Изборне јединице један са економским програмом  „ За нашу  Српску“ који је  изради.

 

„Жељели смо да  видимо шта је то што ову Изборну јединицу краси односно шта су њени ресурси, ресурси овог града како би и то могли да унесемо у економски програм чија је израда у току и да на тај начин добијемо свеобухватну информацију о стању у самом граду и широј приједорској регији“, рекао је Нешић.

 

Он је додао да је састанку присуствовало и уже руководство ДНС-а са жељом да се упознају  са тренутним стањем што се тиче самог ДНС-а у Изборној јединици 1 и у граду Приједору.

 

„Жељели смо да обавијестимо наше активисте и чланове, као и предсједнике општинских и градских одбора о плану и даљем дјеловању ДНС-а и желимо да кажемо да ДНС жели промјене, промјене у Републици Српској које су нужне и неопходне и које ће сигурно доћи 2022.године“, изјавио је Нешић новинарима у Приједору.

 

Он је истакао да је ово био први састанак, да ће сутра исти бити одржан и у Градишкој  и  даље са свим регионалним одборима широм Републике Српске, а након тога ће кренути у посјету свим општинским и градским одборима.

 

Предсједник Регионалног одбора Миленко Ђаковић је изјавио новинарима да су разматране и политичке теме на свим нивоима власти, са акцентом на ниво регије.

 

„ДНС је консолидован и наставља се даље градити политика  коју ДНС гради већ 20  година, размијенићемо мишљења о садашњем политичком тренутку, договорити се идемо даље у развој политике ДНС на територији и града Приједора и регије и Републике Српске,а и на нивоу БиХ“, изјавио је Ђаковић.

 

 

НЕНАД НЕШИЋ: НИКАДА НЕЋЕМО ЗАБОРАВИТИ 24. МАРТ 1999...

НАТО је на данашњи дан прије 24 године почео...

24 Март, 2023
Нешић у Бриселу са Ленарчићем и Аџићем...

Службе заштите и спасавања у Босни и Херцеговини...

23 Март, 2023
Нешић у Бриселу: Разговарао са комесаром ЕУ за сусједство и ...

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић је радну...

23 Март, 2023
Ненад Нешић за "Аваз": Тражим једно, радити по закону...

На нама је да осигурамо добру комуникацију и...

22 Март, 2023
Нешић: Тренутно нема елемената који би угрозили безбједносну...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

21 Март, 2023
ДУБРАВАЦ: Захвалан сам ДНС Брчко на посвећености и пожртвова...

Посланик Демократског народног савеза у Народној...

20 Март, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!