Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ДРАГАНА ЦВЕТКОВИЋ ПРЕДСЈЕДНИЦА ЖЕНА ДНС-А У БАЊАЛУЦИ

5 Март, 2021

У Бањалуци је одржана Изборна скупштина Организације жена ДНС-а тог града на којој је за предсједницу једногласно изабрана Драгана Цветковић.

 

Демократски народни савез ће наставити даље зацртаним путем, а на то нас обавезују наши давно прокламовани принципи као и изборни резултат јер су нас бирачи својим гласовима позиционирали на треће мјесто у Српској, каже новоизабрана предсједница организације жена ДНС-а Бањалука Драгана Цветковић.

 

„Што се тиче организације жена ову прилику бих искористила да се захвалим на указаном повјерењу и желим рећи да ћу са својим сарадницама наставити да промовишем и даље политику и идеје ДНС-а, не само у Бањалуци него и у цијелој Републици Српској, јер жене су стуб породице, али и стуб друштва, односно сваке државе", истиче Цветковићева.

 

Избором Цветковићеве на мјесто предсједнице Организације жена ДНС Бањалука задовољан је и потпредсједник Демократског народног савеза и предсједник Повјереништва ДНС-а Бањалука Радислав Јовичић.

 

Он наводи да се ради о квалитетној особи која ће дати велики допринос у развоју актива жена ДНС-а, али и партије у цјелости.

 

„Мислим да у овом тренутку ГО ДНС Бањалука поред других активности које ћемо провести у унутарстраначким изборима крећемо од мјесеца јуна у припрему за изборе 2022. године и управо овакве активности и избор оваквих људи на чело појединих органа странке говоре о успјеху ДНС-а у наредном периоду", рекао је Јовичић.

 

Скупштини је присуствовао и предсједник Демократског народног савеза Ненад Нешић, потпредсједници Душко Ивић и Дане Малешевић, генерални секретар Драгутин Родић, предсједница Организације жена ДНС-а Слађана Илић и члан Предсједништва ДНС-а Жељко Дубравац.

 

Нешић на састанцима са Сашком Коцевим и Џонoм Кенедиjeм Мосо...

Министар безбједности Ненад Нешић имао је...

29 Март, 2023
Дубравац: Не стављајте со на рану!...

Посланик Демократског народног савеза у Народној...

26 Март, 2023
НЕНАД НЕШИЋ: НИКАДА НЕЋЕМО ЗАБОРАВИТИ 24. МАРТ 1999...

НАТО је на данашњи дан прије 24 године почео...

24 Март, 2023
Нешић у Бриселу са Ленарчићем и Аџићем...

Службе заштите и спасавања у Босни и Херцеговини...

23 Март, 2023
Нешић у Бриселу: Разговарао са комесаром ЕУ за сусједство и ...

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић је радну...

23 Март, 2023
Ненад Нешић за "Аваз": Тражим једно, радити по закону...

На нама је да осигурамо добру комуникацију и...

22 Март, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!