Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

НЕШИЋ: ПОСЕБНА ПАЖЊА ПОСВЕЋЕНА ПОЛОЖАЈУ СРБА У ФБИХ

26 Фебруар, 2021

Предсједник Демократског народног савеза Ненад Нешић данас је боравио у радној посјети у Босанском Петровцу у ФБиХ, гђе је разговарао са бившим начелником у том граду Дејаном Прошићем и представницима општинских одбора и одборницима те странке на подручју Босанског Петровца, Грахова, Дринића и Гламоча.

 

Посебна пажња посвећена је положају Срба у кантону 1 и 10. Дата је пуна подршка политици ДНС и активностима које се проводе на јачању странке и циљу да у наредном периоду се акценат стави на што већем укључењу младих у рад странке и што бољој припреми за предстојеће изазове како у Републици Српској тако и у БиХ.

 

Говорећи о детаљима тих састанака, Нешић је рекао да је са изабраним одборницима за Скупштину општине општине Петровац-Дринић разговарао о дјеловању Клуба одборника ДНС и константним нападима и притисцима од стране владајуће странке на чланове ДНС.

 

– Упознали смо чланове са плановима странке за Опште изборе 2022. године и нашем путу промјена. Увјерени смо да заједничком борбом и окупљени око заједничког циља ћемо доћи у ситуацију да Демократски народни савеза буде носилац промјена и стварање правичног и хуманијег друштва – рекао је Нешић.

 

Он је казао да тежак положај Срба у Федерацији БиХ захтјева јаку Републику Српску као и јаку Србију и додао да је СНСД на протеклим изборима показао да жели српско јединство само када су њихови интереси у првом плану.

 

– Договорили смо данас и сарадњу по питању стратешких циљева значајних за општину Босански Ппетровац са предсједником Демократске народне заједнице Адом Мулалићем и предсједником СНС Федерације Душком Радуном – рекао је Нешић.

 

Дата је пуна подршка политици ДНС и активностима које се проводе на јачању странке и циљу да у наредном периоду се акценат стави на што већем укључењу младих у рад странке и што бољој припреми за предстојеће изазове како у Републици Српској тако и у БиХ.

 

Састанцима су присуствовали и потпредсједник и генерални секретар ДНС Радислав Јовичић и Драгутин Родић.

Нешић:БиХ је постконфликтно друштво које се најбрже опоравил...

''БиХ ће се вртити у зачараном кругу све док не...

30 Септембар, 2023
Предсједник ДНС-а Ненад Нешић изразио је своје дубоко жаљење...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић изразио је своје...

25 Септембар, 2023
Нешић: Монтирана оптужница без икаквог правног утемељења...

''Одлука Суда БиХ да врати на дораду оптужницу...

21 Август, 2023
НЕШИЋ ОСУДИО ПОТЕЗ ХРВАТСКЕ

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић најоштрије је...

17 Август, 2023
Нешић о саопштењу бошњачких генерала: Диносаурусима је мјест...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

10 Август, 2023
Нешић: Српска најснажнији бедем од мржње и намјера лоших људ...

''Какву је ''часну'' борбу водио Атиф Дудаковић...

7 Август, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!