Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

НЕШИЋ: ПОСЕБНА ПАЖЊА ПОСВЕЋЕНА ПОЛОЖАЈУ СРБА У ФБИХ

26 Фебруар, 2021

Предсједник Демократског народног савеза Ненад Нешић данас је боравио у радној посјети у Босанском Петровцу у ФБиХ, гђе је разговарао са бившим начелником у том граду Дејаном Прошићем и представницима општинских одбора и одборницима те странке на подручју Босанског Петровца, Грахова, Дринића и Гламоча.

 

Посебна пажња посвећена је положају Срба у кантону 1 и 10. Дата је пуна подршка политици ДНС и активностима које се проводе на јачању странке и циљу да у наредном периоду се акценат стави на што већем укључењу младих у рад странке и што бољој припреми за предстојеће изазове како у Републици Српској тако и у БиХ.

 

Говорећи о детаљима тих састанака, Нешић је рекао да је са изабраним одборницима за Скупштину општине општине Петровац-Дринић разговарао о дјеловању Клуба одборника ДНС и константним нападима и притисцима од стране владајуће странке на чланове ДНС.

 

– Упознали смо чланове са плановима странке за Опште изборе 2022. године и нашем путу промјена. Увјерени смо да заједничком борбом и окупљени око заједничког циља ћемо доћи у ситуацију да Демократски народни савеза буде носилац промјена и стварање правичног и хуманијег друштва – рекао је Нешић.

 

Он је казао да тежак положај Срба у Федерацији БиХ захтјева јаку Републику Српску као и јаку Србију и додао да је СНСД на протеклим изборима показао да жели српско јединство само када су њихови интереси у првом плану.

 

– Договорили смо данас и сарадњу по питању стратешких циљева значајних за општину Босански Ппетровац са предсједником Демократске народне заједнице Адом Мулалићем и предсједником СНС Федерације Душком Радуном – рекао је Нешић.

 

Дата је пуна подршка политици ДНС и активностима које се проводе на јачању странке и циљу да у наредном периоду се акценат стави на што већем укључењу младих у рад странке и што бољој припреми за предстојеће изазове како у Републици Српској тако и у БиХ.

 

Састанцима су присуствовали и потпредсједник и генерални секретар ДНС Радислав Јовичић и Драгутин Родић.

НЕШИЋ: НИЈЕ ШМИТУ СТАЛО ДО БИХ НЕГО ДО ДОБРЕ ПЛАТЕ...

''Кристијан Шмит је постао проблем ЕУ и почео се...

19 Март, 2024
НЕШИЋ: УСТАВ ЈЕ СИМБОЛ ВЕЛИЧИНЕ, ИСТОРИЈЕ И ЈЕДИНСТВА СРПСКО...

Тридесет и двије године Устава Републике Српске...

28 Фебруар, 2024
Нешић: Не тражи од страног грађанина да намеће закон...

Драги Вукане, не тражи се од страног грађанина...

22 Фебруар, 2024
Нешић са амбасадором Француске

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић састао се...

22 Фебруар, 2024
Нешић: Суђење Додику - најбољи доказ да БиХ није суверена зе...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић оцијенио је да је...

5 Фебруар, 2024
НЕШИЋ: Наметање је политика нестанка БиХ а договор је полити...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић истакао је да није...

25 Јануар, 2024
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!